Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Измиксани чувства иам за ова за Вилас Боас...иделано би било ој и Кинг Кени ама ке видиме што ке биде. Газдиве некако набљудуваат до крајот, и летово има да акна многу драстични измени, така ми изгледа мене. Сепак мислам дека менување на Кинг Кени ке биде психолошки чекор назад а тимот. Како и да е, од мене ништо не завси така да не му се замарам многу.
Утре наравно ов новиот паб Агер Сагр на улица Македонија организирано следење на Ливерпул-Сити. Сите фанови на Ливерпул се повеќе од добредојдени. Целиот горен спрат е резервиран за Ливерпулци, минатиот пат бевме 60ина луѓе, овојпат очекувам бројката да биде поголема.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Извини за постот погоре со Томсон невидов дека си го постирал пред мене.... За Енрике одсекогаш сум посакувал таков бек...цврст во дуели, брз, со солиден центаршут а изигра солидна утакмица со Њукасл навистина накрај даде неколку неточни пасови ама во одбрана одлично ги запре нападите од лева страна.... инаку за крилата сакаме да купиме крило шо ке го "храни" со топки Енди ама то неможи да биди ни Елија ни Нзогбија оти тие се брзи, добри дрибрели но со лош центаршут затоа најпогодни би биле Јанг (за први тим) и Џервис( за резерва)
Ноу проблем бро.
Енрике е добар. Денес со посебно внимание го следев. Ама сомнителен ми е а и мразам шпанци. Ќе видиме само да не не ограбат Њукасл пак.
За крилава најидеални би биле Јанг и Џервис - Јанг знаеме кој е а Џервис има најмногу центаршути мислам во лигата. Баш тоа ни треба. А и Англичани се. Сепак не би било лошо и Нзогбиа да дојди мислам дека може да има добар центаршут изгледа или тој или Џервис како второ крило.

--- надополнето ---

Измиксани чувства иам за ова за Вилас Боас...иделано би било ој и Кинг Кени ама ке видиме што ке биде. Газдиве некако набљудуваат до крајот, и летово има да акна многу драстични измени, така ми изгледа мене. Сепак мислам дека менување на Кинг Кени ке биде психолошки чекор назад а тимот. Како и да е, од мене ништо не завси така да не му се замарам многу.
Утре наравно ов новиот паб Агер Сагр на улица Македонија организирано следење на Ливерпул-Сити. Сите фанови на Ливерпул се повеќе од добредојдени. Целиот горен спрат е резервиран за Ливерпулци, минатиот пат бевме 60ина луѓе, овојпат очекувам бројката да биде поголема.
Добар е Андре брат и млад е. Не сакам да се менува Кралот ама па реално и стар е за некоја година нов ќе бараме. А Андре ако се покажи уште 40 можи да седи. Најдобро би било да имаме менаџерски тим на клупа - Свето Тројство - Кени, Андре и јас :pos2:
Не ...најсериозно може АНдре да поучи од Кени да го капариме некако за по неколку години?
А тој новиот паб кај е? Не идам само онака ме интересира

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ноу проблем бро.
Енрике е добар. Денес со посебно внимание го следев. Ама сомнителен ми е а и мразам шпанци. Ќе видиме само да не не ограбат Њукасл пак.
За крилава најидеални би биле Јанг и Џервис - Јанг знаеме кој е а Џервис има најмногу центаршути мислам во лигата. Баш тоа ни треба. А и Англичани се. Сепак не би било лошо и Нзогбиа да дојди мислам дека може да има добар центаршут изгледа или тој или Џервис како второ крило.

--- надополнето ---

Добар е Андре брат и млад е. Не сакам да се менува Кралот ама па реално и стар е за некоја година нов ќе бараме. А Андре ако се покажи уште 40 можи да седи. Најдобро би било да имаме менаџерски тим на клупа - Свето Тројство - Кени, Андре и јас :pos2:
Не ...најсериозно може АНдре да поучи од Кени да го капариме некако за по неколку години?
А тој новиот паб кај е? Не идам само онака ме интересира
Незнам ке видиме најдобро си знае Кени и компанија...а инаку мислам дека Кени ке остани се ми вели така....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Незнам ке видиме најдобро си знае Кени и компанија...а инаку мислам дека Кени ке остани се ми вели така....
И јас мислам дека ќе остани. И сакам да остани. Само мора овој да го капариме за во иднина. Таман ни е

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/04/11/2435942/galatasaray-confirm-talks-with-atletico-madrid-over-arda уште воа да биде да го дадат за 12 и ќе ги испоубијам тоа управата што седат со скрстени раце,пак ли пред носот ќе ни зимаат играчи бе алооооооо
Уживај бе. За 2 години ќе нудиме 30 милиони за него :pos2: Така работиме ние.
Афелај за 3 не го зедовме сега шпекулации за 9. Па не го бива ова. Сите ефтини и јаки играчи купуваат ние ко ќе треба да купиме еден тон пари треба. И за продавање ефтино ги даваме. Па не е можно ова.
Не можи еден Реина да има клаузула 22 милиони а за еден Стекеленбург,Нојер,Лорис,Де Геа да бараат преку 25.

--- надополнето ---

Можно е Џон Фланаган да стартува вечерва. Шпекулации дека Сусо и Стерлинг ќе бидат на клупата.
Мора да ги стави момциве. Мора!!

Член од
6 септември 2010
Мислења
44
Поени од реакции
0
Нека стартува Фланган десен бек ... Кара и Шкртел централни и Аурелио лев бек :) Подобро е вака отколку да го гледам гркот како се глупира :salut:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
The Reds team in full is: Reina, Flanagan, Carragher, Skrtel, Aurelio, Lucas, Spearing, Meireles, Kuyt, Suarez, Carroll. Subs: Gulacsi, Cole, Robinson, Shelvey, Maxi, Wilson, Ngog.

И повторно Спиринг ми се одмили да го гледам ливерпул од него подобро Макси или Кол па може и Шелви да игра неголи тој.:kesa:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
А зошто Шелви не игра место Спиринг?
Па и Кени ја претерува со ова. Спиринг може само по потреба да игра. А моментално Шелви е многу подобар од него и треба тој да игра. Што се запнале со таа ЕЛ да се достигни небаре ЛШ е!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Читам некој го критикувал Спиринг.

Како се чуствувате сега момци?

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
јас ке бидам малку скромен. барем уште два гола во второ полувреме и да и акнеме една петарда на шити :salut:

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
една светла од 5 не дава некој добар ефект, но сепак кога е најпотребно тој го дава максимумот.врпочем цел тим блеска но како можеше некна да ја утнат ах кирче

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157

една светла од 5 не дава некој добар ефект, но сепак кога е најпотребно тој го дава максимумот.врпочем цел тим блеска но како можеше некна да ја утнат ах кирче
АКо продолжи вака константно ќе си го повлечам зборот. Ама ќе видиш против Арсенал ќе ја заеби работата :smir:

--- надополнето ---

јас ке бидам малку скромен. барем уште два гола во второ полувреме и да и акнеме една петарда на шити :salut:
Скромно нема шо

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235

Јас го критикувам и до прва ке го критикувам!!!

Иначе фала на прашање не е лошо моменталното чуство :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Оргазам дожевеав Керол кога даде гол :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop