Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Андре да го капариме за после Кралот.
Сега Кралот си го сакам ама ако гледаме долгорочно Андре ни треба по некоја година.
Ќе појди во конкурент па после ко ќе си оди Кралот по некоја година ќе плачиме ко ќе не делка Андре
Де де, ке излезе нов Андрес Вилас Боас. Башка ако е ко Мурињо јас не го сакам, некој што ке ми глуми ладен коа нашиве гол ке дадат. Го сакам кралот, кој се радува како мало дете и кој е пример како се сака клубот за којшто навиваш. Башка, нејкам тактичар, сакам напаѓачки ориентиран тренер, сакам гол разлика на крај на сезона 92-19 а не 31-3:)))) Кинг Кени до умирачка да си го зееме ја мислам...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
Де де, ке излезе нов Андрес Вилас Боас. Башка ако е ко Мурињо јас не го сакам, некој што ке ми глуми ладен коа нашиве гол ке дадат. Го сакам кралот, кој се радува како мало дете и кој е пример како се сака клубот за којшто навиваш. Башка, нејкам тактичар, сакам напаѓачки ориентиран тренер, сакам гол разлика на крај на сезона 92-19 а не 31-3:)))) Кинг Кени до умирачка да си го зееме ја мислам...
Не е како Мурињо.
Гнаса е Жозе а овој е поинаков. Барем јас така мисалм. Абе не треба тактичар ама затоа и нема титули.
Виде во ЕЛ што ни се случи а и во ЛШ ќе страдаме вака. Таму тактика треба.
Кени до умирачка ама после шо? Посебно ако Андре оди во ривал ( како шо реков ) за ова шо се радуваме сега и шо ќе се радуваме уште некоја сезона ќе ја платиме цената тогаш. Тоа е шо да правам економист сум морам и долгорочно да мислам :helou:
како и да е да не се расправаме сега туку да си поуживаме уште малку во победата

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честито победа. ГИ ОТВОРИВТЕ у сите 90 минути.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
Честито победа. ГИ ОТВОРИВТЕ у сите 90 минути.
Фала фала
Инаку Тимот кој Сити го извади вечерва коштал - 253,5 милиони фунти додека тимот на Ливерпул - 93,5 милиони фунти
Разлика од 160 милиони ако не се лажам

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Фала фала
Инаку Тимот кој Сити го извади вечерва коштал - 253,5 милиони фунти додека тимот на Ливерпул - 93,5 милиони фунти
Разлика од 160 милиони ако не се лажам
Ова нека им биде поука за нареден пат да излезат со тим кој вреди 500.000.000 F....

и пак да изгубат

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Колку само не коштаат поразите од екипи како Блекпул ВБА и Вест Хем. Замислете ја табелата со плус тие неколку бодови. Сигурно ќе бевме пред Тотенхем и Сити.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Со мало задоцнување и јас да честитам, боље полувреме од првото вчера неаме изиграно сезонава, а и цели 90 мин. не им дозволија на Сити да мрднат. Фланаган одлично се снајде, мн. е добро што против ваква екипа изигра добро, ќе се зацврсти ментално. Истото важи и за Керол, конечно и тој да влезе во гол ритам. Единствено би го критикувал Лукас, дечкото неколку пати се изглупира и не се снајде ко што треба, среќа се друго функционираше како што треба па не се примети тоа, ама памет за друг пат.

Да ни се множат, YNWA!

Пеџа ке ја потврди мојава констатација...денеска во Агер-Сагер пабот беше лудо. А вечерашнава утакмица е најперфектно изиграна утакмица во последно време. Одржжана фудбалска лекција на секој дел од теренот. Финито, нема што повеќе да се каже, гледаје хајлајтс од утакмицава и се ке ви биде јасно...
И јас ќе ја го потврдам тоа, одлична атмосфера :) само телевизорите беа мн. нежни некако, се кочеа после секој гол...мислам дека малку фалеше да го срушиме спратот :P

--- надополнето ---

Колку само не коштаат поразите од екипи како Блекпул ВБА и Вест Хем. Замислете ја табелата со плус тие неколку бодови. Сигурно ќе бевме пред Тотенхем и Сити.
13 - Liverpool have won 13 points against the current top 4 teams in the PL table, compared to just 8 versus the bottom 4 teams. Curveball. :kesa:

--- надополнето ---

Најинтересните твитови за вчерашната победа од новинари, играчи...

мојот фејворит:
Lucas 24. Suarez 24. Carroll 22. Spearing 22. Flanagan 18. A very mature performance from such young players. #LFC future so bright.
Kristian Walsh, Liverpoolfc.tv columnist

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
Ова нека им биде поука за нареден пат да излезат со тим кој вреди 500.000.000 F....

и пак да изгубат
:pos2: Наредниот пат со тим вреден милијарда фунти ќе излезат за нерешено да изиграат. А за победа ќе треба уште некоја милијарда

--- надополнето ---

Абе ги шиткаат со помалите :pos2:

G

GucciMane

Гостин
31st January 2011: Carroll signed for Liverpool and Torres made a big money move to Chelsea.

Torres, 8 weeks later, 0 goals in 9 games
Carroll, 8 weeks later (5 weeks injured), 2 goals in 4 games

......A new Legend is Born...

Ова го пишува на фб страната на Енди :smir:

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
фала јасно дека ќе пишува, но толку го замразив што ми се гади коа ќе видам некој да му го изговара или пишува името....но тешко да се врати во прпознатливата форма ама ако се врати тогаш ќе биде леле мори мајко , за тоа време керол нека ги шлапа по два на натпревар а овој маникенов нека се дува по терен ко бездуша само таму не е како кај нас да го галат 10 натпревари без гол и пак прва постава

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
Треба да ви честитам нов трењер или греши википедија http://en.wikipedia.org/wiki/André_Villas_Boas
прочитајте го последниот дел дека од наредна сезона ќе биде во Ливерпул.
Не не не дефинитивно е грешка. Има шпекулации ама тешко. Изгледа некој од нашиве го напишал тоа на вики.
Како што реков има многу гласни шпекулации ама ќе видиме. За тоа и дискутиравме погоре. Сите го сакаме Кени уште 1-2 сезони додека да освои ПЛ а после Андре!! Ама се си мислам дека кај вас ќе иди!
И како што пиша еден тип при изборот меѓу Кени и Андре:
Срцето ми вели Кени , но разумот - Андре!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom