Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
е и јас ги сакам тие ама треба пара ама треба и место во прв тим а за сите нема место ќе треба да фрлаат паричка, и аман со тој елиа искрено повеќе би одел на нзогбиа го ценам поради тоа што е црнец(странец) и веќе добро снајден во ПЛ итоа што не бега од дуел, башка има добра техника која кајнас е и те како потребна и некој статискитки имавте објавено највеќе дриблинзи во цела британија и втор во цела европа.....ЕПА ШТО ЧЕКАААААААААТ ЈУНИ ЛИ
и еве едно тимче сосе резерва која од 2011/12 ќе се уигрува а од 2012/13 веќе и нови витрини секако со трофеи
1тим
-------------реина-------------
кели-шоукрос-кејхил-коентрао
-------------адам--------------
----ленон-----------нзогбиа---
--------стиви---суарез--------
-------------керол-------------

2тим(резерви)
-------------лорис------------
--џонсон-агер-шкртел-инсуа-
------меирелес---лукас------
јанг-----------арда-----џервис
-----------кавани------------

искрено овоа кошта ептен многу пари но и ситуацијата во која сме секој ден не поврзуваат со секој играч ме натера да го составам тимов од тие шпекулации, да можам би ги продал сите до еден освен некој два тројца (стиви,сурез,кели,реина,меирелес и за агер би се подразмислил) од газдите како што разбрав ќе сме имале 80 милки и плус од пордажбата на играчи значи тоа е многу пари а и тоа е желбата нивна
парите од :реина за лорис, одаква за адам, од кирче за кејхил, од кајт за ленон,од кол и макси за арда(јанг потешко ќе бега во утд) од нгог+деген+аурелио+додатно срање за коентрао и добар бизнис би се направил ако се работи малце побрзо од предвиденото......и повеќе би го донел кавани(страшна форма е и плус со суарез тандем) одколку керол за тие пари зборам али со тек на време се надевам дека грешам керол го сакам али го засакав од вас кој го фалевте во секој пост а го имам гледано еднашка така да рано е да го критикувам

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
е и јас ги сакам тие ама треба пара ама треба и место во прв тим а за сите нема место ќе треба да фрлаат паричка, и аман со тој елиа искрено повеќе би одел на нзогбиа го ценам поради тоа што е црнец(странец) и веќе добро снајден во ПЛ итоа што не бега од дуел, башка има добра техника која кајнас е и те како потребна и некој статискитки имавте објавено највеќе дриблинзи во цела британија и втор во цела европа.....ЕПА ШТО ЧЕКАААААААААТ ЈУНИ ЛИ
Ајде сега и со тебе....
Не сите бе баце не сите. Онака ги наредив за пример.
Ќе се земи еден поефтин од: Нзогбиа,Џарвис,Афелај ( значи ЕДЕН ) - максиум 7-10 милиони ако дадат за еден
И еден од - Јанг,Џонсон,Хонда,Арда,Елиа, итн што знам јас кој ќе го бараат овие за пример ги земам. Значи 2 крила.
Лев бек, Стопер и Среден играч.Тоа ни треба.
И да Нзогбиа е најдобар во Британија и втор во Европа после Меси и би било ОК да се земи заедно со еден Јанг или пак Елиа.

--- надополнето ---

Инаку освен Хонда не одбиле и Ајеу од Марсеј и Али Сисоко од Лион.
Фино нели?

--- надополнето ---

Ги бараме Елиа и Афелај
Обичен линк ама интересно изгледаат заедно :tv:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Гледам го спомнувате Елиа... Подобро Рајан Бабел да го оставевте отколку вакви играчи да купувате..

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Гледам го спомнувате Елиа... Подобро Рајан Бабел да го оставевте отколку вакви играчи да купувате..
на сите ни беше многу драг посебно тој највеќе беше по она твитери глупости и го бранеше клубот но од никој тренар не доби вистинска шанса и го дадоа за џабе но мислам дека и самиот не е задоволен во ходенхајм и затоа потпиша 2 години со што би можел да се врати како слободен без оштета

--- надополнето ---

Ајде сега и со тебе....
Не сите бе баце не сите. Онака ги наредив за пример.
Ќе се земи еден поефтин од: Нзогбиа,Џарвис,Афелај ( значи ЕДЕН ) - максиум 7-10 милиони ако дадат за еден
И еден од - Јанг,Џонсон,Хонда,Арда,Елиа, итн што знам јас кој ќе го бараат овие за пример ги земам. Значи 2 крила.
Лев бек, Стопер и Среден играч.Тоа ни треба.
И да Нзогбиа е најдобар во Британија и втор во Европа после Меси и би било ОК да се земи заедно со еден Јанг или пак Елиа.

--- надополнето ---

Инаку освен Хонда не одбиле и Ајеу од Марсеј и Али Сисоко од Лион.
Фино нели?

--- надополнето ---

Ги бараме Елиа и Афелај
Обичен линк ама интересно изгледаат заедно :tv:
епа не се будали да играат само во англија , и баце знам на што мислеше те сватив но гледав она секоја ден со по еден нов не поврзуваат па ми светна нешто и да видам дали ќе упали ама како што кажав планот е тежок за реализација само треба првен да најдеме некој кој е добар за со клоци да мава да ги рашлапа наклоци овоа цревава по терен што се влечат, па после да дојдат "надежниве"

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
:pos2:
И ти со ова а?
Не знам оти сите ги споредуваат Елиа и Бабел. Признавам и јас прво си го помислив истото ама не ќе да се исти.
Вистина се Холанѓани, талентирани, црнци и играат лево крило. Ама Елиа е природно таму а Бабел принудно.Елиа е крило а Бабел шпиц. Тоа е разликата. Долго време бев убеден дека Елиа е Бабел втор дел. Ама кога го видов на светското и + на уште неколку утакмици тешко да се исти. Дечкото има техника и пробивност. Бабел претеруваше ама имаше талент кој ете не го искористи. Не требаше да си оди тој туку некои други дрва ама тоа е. Како и да е Елиа е само спомнат, далеку сме од него. ама интересен ми е и да - потсеќа на Бабел

--- надополнето ---

на сите ни беше многу драг посебно тој највеќе беше по она твитери глупости и го бранеше клубот но од никој тренар не доби вистинска шанса и го дадоа за џабе но мислам дека и самиот не е задоволен во ходенхајм и затоа потпиша 2 години со што би можел да се врати како слободен без оштета

--- надополнето ---

епа не се будали да играат само во англија , и баце знам на што мислеше те сватив но гледав она секоја ден со по еден нов не поврзуваат па ми светна нешто и да видам дали ќе упали ама како што кажав планот е тежок за реализација само треба првен да најдеме некој кој е добар за со клоци да мава да ги рашлапа наклоци овоа цревава по терен што се влечат, па после да дојдат "надежниве"
Да да прво бркање треба на едно 10 играчи. Тоа и не е така тешко оти пола се веќе на позајмици. Уште не сфаќам шо е филмот со Афелај?
9 милиони фунти сме нуделе? Па кој будала го пиши ова не ми е јасно. За 3 не го зедовме на зима сега за 9. АЈ 5 да беа ќе поверував ама 9???
П.С Ленон колку години има?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
Хахахахахахахах другар видов таму. Прочитај погоре што пишав и ќе ти стани јасно.
Според тоа Ленон има 23 години. А мене ми е сомнително тоа. Цела вечност типот игра фудбал не е можно толку да има.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
точно е дека има 23 што во некој пост преходно ми делуваше малце како да си зачуден али на нас останува да се надеваме а на нив да не израдуваат летово со некој стандард дрим

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
Според Томпсон Енрике е веќе договорен. Ех сега каков фејспалм би ставил ама ајде. Да не му судам пред веме на човекот. Ми изгледа квалитетен ама не толку колку што ни треба. Сепак да почекаме. Баш сега внимавав на него и на Јанг ( на мечот Вила- Њукасл )
Јанг солиден а Енрике не многу забележителен. Вила не ни нападнаа по таа лева страна каде што е Енрике. Како и да е си ја врши работата.Топка не прелета од таму.

--- надополнето ---

точно е дека има 23 што во некој пост преходно ми делуваше малце како да си зачуден али на нас останува да се надеваме а на нив да не израдуваат летово со некој стандард дрим
Јас го мислев за 26-27

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Хахахахахахахах другар видов таму. Прочитај погоре што пишав и ќе ти стани јасно.
Според тоа Ленон има 23 години. А мене ми е сомнително тоа. Цела вечност типот игра фудбал не е можно толку да има.
Ленон дебитираше на 16 години за Лидс зато ти се чини постар

--- надополнето ---

Фил Томпсон: "Според тоа што го чув, трансферот на Енрике е договорен!"

За мене Енрике би бил најдобро решение за левата бековска позиција за вгодина....цврст добар и во дефанзивни и во офанзивни дуели и ако ова е точно ке биди одлично засилување за вгодина

--- надополнето ---

Ги гледав вчера Свонси-Норич. Пачеко играше 65 минути во првото полувреме играше напагач а во вториот дел полушпиц ја организираше играта и сите акции почнуваа од него.... мислам дека повеке му одговара да игра полушпиц има повеке слобода за игра.... доколку Норич влезе во ПЛ вгодина најдобро би било да му го дадеме на уште 1 година позајмица за да стекне премиер лигашко искуство и дури после таа година да видиме дали е способен да игра во ПЛ

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
Ленон дебитираше на 16 години за Лидс зато ти се чини постар

--- надополнето ---

Фил Томпсон: "Според тоа што го чув, трансферот на Енрике е договорен!"

За мене Енрике би бил најдобро решение за левата бековска позиција за вгодина....цврст добар и во дефанзивни и во офанзивни дуели и ако ова е точно ке биди одлично засилување за вгодина

--- надополнето ---

Ги гледав вчера Свонси-Норич. Пачеко играше 65 минути во првото полувреме играше напагач а во вториот дел полушпиц ја организираше играта и сите акции почнуваа од него.... мислам дека повеке му одговара да игра полушпиц има повеке слобода за игра.... доколку Норич влезе во ПЛ вгодина најдобро би било да му го дадеме на уште 1 година позајмица за да стекне премиер лигашко искуство и дури после таа година да видиме дали е способен да игра во ПЛ
Затоа ќе да е. Гледам во кариера уште во 2003 има настапи а тогаш имал 15-16 години. Што се вели од кога гледам ПЛ Ленон игра.
А за Енрике не би се сложил баш. Добар е сега го гледав со Вила. Солиден.
Ама се си викам Бејнс,Таиво,Коентрао,Сисоко се подобри од него?!
Најнепосакувана опција ми е ама со оглед на тоа што имаме во тимот добар ќе биди. Само 15 милиони??? Не се многу за него?

--- надополнето ---

А Пачеко јас уште летово би го вратил кај нас.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Мислам дека најголема грешка на новата управа им е тоа што не ги искористија Бабел и Пачеко. И двајцата би ги играл пред Кол да речеме.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
citam citam .. i vo sekoj komentar go sakate ELIJA kako novo krilo :)
hm.... neznam kolku ke bide dobra taa opcija. ELIJA e strasno dobro brzo krilo ama ima eden problem toj e postaklen i od JOE COLL! taka da takvi igraaci ne ni trebaat!

iskreno sakam da dojdat LENON , AFELAJL , ADAM JONSON , i ENRIKE!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.159
citam citam .. i vo sekoj komentar go sakate ELIJA kako novo krilo :)
hm.... neznam kolku ke bide dobra taa opcija. ELIJA e strasno dobro brzo krilo ama ima eden problem toj e postaklen i od JOE COLL! taka da takvi igraaci ne ni trebaat!

iskreno sakam da dojdat LENON , AFELAJL , ADAM JONSON , i ENRIKE!
Никој не го сака Елиа. Само го спомнавме како опција. Интересно човече е а и ненормално брзо и пробивно крило.За земање ќе си средат тие таму само да не ја оплескаат пак.
Туку муабетот ми беше дека сега има шпекулации дека наводно Андре Виљас Боас од Порто ќе биде новиот менаџер на Ливерпул од на лето. Имал преддоговор а тоа било и причината што Кени сеуште нема добиено перманентен договор. Не знам колку е вистина ова ама има логика. Не знам и колку е паметно ова сега да го сменат Кени ама да почекаме да видиме дали е вистина. Не ќе е лошо Андре за по некоја година да го обезбедиме ( Кени сепак е стар ) ама ако чекаме толку ќе ни го земат. Најдобра опција е сега Кени да остани а по неколку години Андре да дојди :smir:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Никој не го сака Елиа. Само го спомнавме како опција. Интересно човече е а и ненормално брзо и пробивно крило.За земање ќе си средат тие таму само да не ја оплескаат пак.
Туку муабетот ми беше дека сега има шпекулации дека наводно Андре Виљас Боас од Порто ќе биде новиот менаџер на Ливерпул од на лето. Имал преддоговор а тоа било и причината што Кени сеуште нема добиено перманентен договор. Не знам колку е вистина ова ама има логика. Не знам и колку е паметно ова сега да го сменат Кени ама да почекаме да видиме дали е вистина. Не ќе е лошо Андре за по некоја година да го обезбедиме ( Кени сепак е стар ) ама ако чекаме толку ќе ни го земат. Најдобра опција е сега Кени да остани а по неколку години Андре да дојди :smir:
Извини за постот погоре со Томсон невидов дека си го постирал пред мене.... За Енрике одсекогаш сум посакувал таков бек...цврст во дуели, брз, со солиден центаршут а изигра солидна утакмица со Њукасл навистина накрај даде неколку неточни пасови ама во одбрана одлично ги запре нападите од лева страна.... инаку за крилата сакаме да купиме крило шо ке го "храни" со топки Енди ама то неможи да биди ни Елија ни Нзогбија оти тие се брзи, добри дрибрели но со лош центаршут затоа најпогодни би биле Јанг (за први тим) и Џервис( за резерва)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom