Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Мене лично не би ми сметало да не игра Керол на сметка на Агуеро :) И Сити ако го земат Насри најверојатно Адам Џонсон ке го шиткаат и одма ние тука улетуваме :LOL:
Плативме 35 милиони за да дремат на клупа? Керол има да игра и да скока ако треба. Не ме интересира што мислите Енди има да ги оправда парите па сосила ако треба. А ако евентуално дојди Агуеро ( на ФИФА или ПЕС ) ќе играат 3ца напред. Друго не гледам. Срамота е Керол да дреми на клупа
А Адам Џонсон па не верувам нас да ни го дадат. Од друга страна пак ако сака да си оди ќе сака да остани во Англија па освен ние и Челзи не гледам друг тим да се вмеша за него. Е сега нормално овие лудацииве можат да го казнат и да го пратат во резервите :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Е па до тебе е проблемот. Ете согласи се и нема проблем. :D Мене слушај ме и......ќе свршиш работа :ROFLMAO:
СК ти кажав.....кога ќе освоиме титула идам да го палиме Вардар :D
Море доаѓај тука на студрање и не обесувај многу.....:)))) хахахаха

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Извини колку години имаш ? 10 ? 12 ? Дај малце излади се, ако не земеме никој здравје, самите сме си криви... Што имаме ние да понудиме а што имаат Man. Utd., Arsenal или Chelsea, па дури и Man. City имаат да понудат повеќе од нас, и затоа не не споредувај со нив (барем не годинава, за другата ќе видиме). Ретки се играчите како Carroll и Suarez што САКААТ да играт за нас без разлика дали сме во EL или CL. А токму тоа и е цел на Kenny токму играчите што сакаат да играт за нас, а не ко Jones или Young или Mata или што те знам со кој друг ли не сме поврзани. Јас би бил задоволен со Adam, Downing и Enrique и влез во CL бар за оваа година а се што е плус е секако добредојдено :). Мислам и тоа е реалноста за оваа година тешко дека може од 6-то место до борба за титула во една година само. Како што кажаа FSG повеќе пати целта им е да се изгради тимот за долгорочен план (а не како Man. City или PSG и сл.) и на кој ќе му требаат по некое засилување секоја година и форсирање на креирање на таленти од младинската школа со што и тие ќе профитираат повеќе и тимот ќе се гради по одредена политика. Нешто што го имаат Manchester Utd. уште од пред 20 години и затоа се толку успешни. Незнам дали знаеш, но на Alex Ferguson му беа потребни 5 - 6 години додека да го склопи тимот и да го донесе првата титула и нивото на кое што се наоѓаат сега. Затоа не паничи за трансферите и остави ги Kenny, Commoli и FSG да го градат тимот како што тие имаат намислено и верувај во нив и мое мислење дека го водат тимот во права насока.
Прв болд - Нека си се изразува како што сака....остави го детето да се издува па може ќе му олесни
Втор болд - Топ 4 е целта ? Ова е фан клуб на Ливерпул или ???
Трет болд - Пак ќе речам: Може за 1 година и крај. Зошто да не може? Нити го пишува ова во некој закон, нити во уставот на Англија.
Четврт болд - Ако и нас ни требаат 6 години сме свршиле работа
Петти болд - Го водат.....ама некако бавно нели ? :) Но сепак го водат. За 2-3 години ќе бидеме шампиони. Дотогаш важно е да учествуваме во ПЛ. Не е важно да се победи туку да се учествува :D Затоа 20 години немаме титула
И за крај ова е мое мислење. Него сфаќај ова лично
Поздрав
--- надополнето: Jul 1, 2011 5:24 PM ---
Бидејки за овие играчи се зборуваше многу....побрзо би зборувал дека сме поврзани со овие играчи него со Сисоко или Агуеро.....
Инаку да дам и јас мое мислење за настаниве до сега во преодниов рок....прво јас сум многу загрижен за играчите кои се во клубот а кои се за продавање.....ги има многу Џонс,Кончески,Деген,Ел Жар,Кол,Јовче,Пулсен, Кирче а за нити еден од овие не се преговара да се продаде (барем ние не знајме за нивна продажба)....а за купување играчи мислам оти треба малку да се побрза со купувањето но и вака не е лошо има сеуште време...според мене Адам,Даунинг и еден лев бек и резервен голман ке завршат работа ама ке видиме шо испланирале Кени и Комоли
Па Џонс,Јанг,Викем и Адам беа наши цели и тоа никој не може да го негира. Тројца отидоа по ѓаволите а за четвртиов предлагам да се испрати последна понуда за Адам. Ако оној глауч одбие нека оди упм. Си го имаме Аква.
А за дрвава па на крајот изгледа само смрт е чарето.
--- надополнето: Jul 1, 2011 5:25 PM ---
Човече, па дали они нас не јебаваат со Дони.....
--- надополнето: Jul 1, 2011 5:04 PM ---

"We are not going to speculate on any players we have or any players anyone else has. There has been plenty of talk in the newspapers and if you read them and believed them, we'd have a squad of about 300 next year." - KENNY
Уште еден паразит.
За ова би ставил само еден добар фејспалм ама ајде....

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
на ливерпул не му требаат засилувања народе... не барем онолку колку вие сакате или колку шо се зборува-ФАКТ!!!
то некој намерно пишува по весници за истите повеќе да се купуваат! вие како фанови на ливерпул (а и јас, само кајзерслаутерн ми е на 1 место, ливерпул на 2), сигурно забележавте колку тимот изигра солидно во последните неколку кола кога играа играчи од типот на робинсон, фланаган... значи, според мене, тие МОРА во сезоната која претстои да добијат поголема шанса, а истото сигурно на ум го имаат и газдите, за да после таа сезона, со веќе искусни играчи и со 1-2 екстра засилувања да се тргни во поход по титула во ПЛ! плус, во тимот се враќа кели, лани малиот изигра прекрасно, па тој би бил логичен избор за десен бек во првиот состав, со фланаган како резерва, а лево би играл џонсон со робинсон како бек ап и инсуа (не смее да биде даден). значи аурелио аут!!! одбраната е солидна, само агер да биде здрав, за голман не ни пишувам, а на средина фали само едно лево крило (адам џонсон е мој избор, за даунинг колку шо гледам овие бараат многу пари, а тој не вреди толку) и тимот би бил тој!!! единствено шо НЕ СМЕЕ да се направи ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ е да се продаде мирелес!!! то никако!!! макар и да не се донеси никој, мирелес НЕ СМЕЕ да си оди!!!
вака набрзина напишано, вака јас го гледам првиот тим
реина, кели, карагер, агер, г.џонсон, лукас, мирелес, жерард, суарез, кајт и керол!!!
шо фали??? само како бек ап, шанса би му дал и на џо кол!

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
на ливерпул не му требаат засилувања народе... не барем онолку колку вие сакате или колку шо се зборува-ФАКТ!!!
то некој намерно пишува по весници за истите повеќе да се купуваат! вие како фанови на ливерпул (а и јас, само кајзерслаутерн ми е на 1 место, ливерпул на 2), сигурно забележавте колку тимот изигра солидно во последните неколку кола кога играа играчи од типот на робинсон, фланаган... значи, според мене, тие МОРА во сезоната која претстои да добијат поголема шанса, а истото сигурно на ум го имаат и газдите, за да после таа сезона, со веќе искусни играчи и со 1-2 екстра засилувања да се тргни во поход по титула во ПЛ! плус, во тимот се враќа кели, лани малиот изигра прекрасно, па тој би бил логичен избор за десен бек во првиот состав, со фланаган како резерва, а лево би играл џонсон со робинсон како бек ап и инсуа (не смее да биде даден). значи аурелио аут!!! одбраната е солидна, само агер да биде здрав, за голман не ни пишувам, а на средина фали само едно лево крило (адам џонсон е мој избор, за даунинг колку шо гледам овие бараат многу пари, а тој не вреди толку) и тимот би бил тој!!! единствено шо НЕ СМЕЕ да се направи ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ е да се продаде мирелес!!! то никако!!! макар и да не се донеси никој, мирелес НЕ СМЕЕ да си оди!!!
реина, кели, карагер, агер, г.џонсон, лукас, мирелес, жерард, суарез, кајт и керол!!!
Потполно се согласувам со постов освен со Миералеш.Иако ни ја нејќам да си оди,но само сега ќе може да се извелече јака пара од него.Иаме одличен бекап играч,Аквилани.Типот е помлад и зима помала плата.Тука е Хендерсон кој тек треба да стане еден од најдобрите,а сигурен сум дека Кени ќе го направи тоа.Така да нема фрка околу тоа.И да,да не го заборавиме Сперинг кој одлично се покажа.
--- надополнето: Jul 2, 2011 2:20 PM ---
п.с
Шкртел во прва постава,а Кара ко резерва.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Другар.... изигравме солидно на крајот ама и на ортакот му реков: на некои утакмици не средија и тоа салам. Немаме константност. Со овие играчи тоа е. Толку им е силата. Мора некое засилување да се донеси. 3-4 според мене. Младиве беа добри ама на утакмиците каде што немаше голем притисок. Кели пред Џонсон не може и нема да игра. Реално Глен е класа бек па под водство нa Кени има да експлодира.И ќе си игра десно затоа што лево не е толку добар.Солиден е ама па десно е ѕвер. Фланаган може да го менува исто и Кели мада подобро е овој за стопер да оди. Лев бек да се купи еден салам. Средината е преполна мора да се продава и да се даваат на позајмици. Едно крило а може и две и мислам дека е доволно. Од друг голман нема потреба Џонс нека седи.
П.С Кол сега ако не го продадеме нема никогаш да се отарасиме од него.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Другар.... изигравме солидно на крајот ама и на ортакот му реков: на некои утакмици не средија и тоа салам. Немаме константност. Со овие играчи тоа е. Толку им е силата. Мора некое засилување да се донеси. 3-4 според мене. Младиве беа добри ама на утакмиците каде што немаше голем притисок. Кели пред Џонсон не може и нема да игра. Реално Глен е класа бек па под водство нa Кени има да експлодира.И ќе си игра десно затоа што лево не е толку добар.Солиден е ама па десно е ѕвер. Фланаган може да го менува исто и Кели мада подобро е овој за стопер да оди. Лев бек да се купи еден салам. Средината е преполна мора да се продава и да се даваат на позајмици. Едно крило а може и две и мислам дека е доволно. Од друг голман нема потреба Џонс нека седи.
П.С Кол сега ако не го продадеме нема никогаш да се отарасиме од него.
во погорниот пост ти го објаснив моето мислење. никој годинава нема ни да очекува нешто спектакуларно од децава, само стекнување на искуство и прераснување во врвни играчи!
да не се инаетам, ама мнооооогу сум сигурен дека до крајот на преодниот рок, ливерпул ќе донеси само 1 засилување и тоа лево крило! мислам дека ако астон вила не попушти во цената, тоа крило би било адам џонсон. да сакаа да прибираат разноразни играчи, ќе го донесеа и марво, така? ќе тераат оваа година со играчи од младиот тим, потпомогнати со ова што го имаат. зато му го продолжија договорот на киргијакос, иако сите чекаме да донесат нов дефанзивец, кејхил или шукрос! еве гледам сакаат некој французин во напад да донесат и то би било то

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&prev=/search?q=transfermarkt&hl=en&biw=1024&bih=608&prmd=ivns&rurl=translate.google.com&sl=de&u=http://www.transfermarkt.de/de/nolan-roux/profil/spieler_81460.html&usg=ALkJrhhqq35xoM-0p7Q71wh7Gb2cpDiiFA

позз

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Јас очекувам борба за титула. Не ме интересира што и како - сакам борба за титула!!!
Инаку тој идиотот изгледа во Шалке ќе оди!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
во погорниот пост ти го објаснив моето мислење. никој годинава нема ни да очекува нешто спектакуларно од децава, само стекнување на искуство и прераснување во врвни играчи!
да не се инаетам, ама мнооооогу сум сигурен дека до крајот на преодниот рок, ливерпул ќе донеси само 1 засилување и тоа лево крило! мислам дека ако астон вила не попушти во цената, тоа крило би било адам џонсон. да сакаа да прибираат разноразни играчи, ќе го донесеа и марво, така? ќе тераат оваа година со играчи од младиот тим, потпомогнати со ова што го имаат. зато му го продолжија договорот на киргијакос, иако сите чекаме да донесат нов дефанзивец, кејхил или шукрос! еве гледам сакаат некој французин во напад да донесат и то би било то

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&prev=/search?q=transfermarkt&hl=en&biw=1024&bih=608&prmd=ivns&rurl=translate.google.com&sl=de&u=http://www.transfermarkt.de/de/nolan-roux/profil/spieler_81460.html&usg=ALkJrhhqq35xoM-0p7Q71wh7Gb2cpDiiFA

позз
Договорот на Киргијакос е продолжен само и САМО поради тоа што во првиот договор имало клаузила да му биде подпишан, односно продолжен договорот на една година ако изигра одреден број на утакмици, за воља на вистината....Сото изигра премногу утакмици сезонава.....поради повреди на Шкртел и Агер...али ги изигра...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.185
Во врска со формирањето на фан клубот: има трансакциска сметка на која можете да уплатите 100 денари и со тоа да учествувате во формирањето на фан клубот. Уплатата сега за сега се врши преку физичко лице, се надеваме од наредната недела ќе гласи на име на Македонски Фан Клуб на Ливерпул. Ваше е да уплатите 100 денари на уплатница ПП10 (дадена во прилог доле), и вашите податоци (име презиме, матичен број, лк број, контакт телефон и мејл) да ги пуштите на мејлот: macedonianreds@live.com заедно со скенираната/сликаната уплатница. Потоа ќе добите повратен одговор дали е примено.
Поздрав YNWA.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Во врска со формирањето на фан клубот: има трансакциска сметка на која можете да уплатите 100 денари и со тоа да учествувате во формирањето на фан клубот. Уплатата сега за сега се врши преку физичко лице, се надеваме од наредната недела ќе гласи на име на Македонски Фан Клуб на Ливерпул. Ваше е да уплатите 100 денари на уплатница ПП10 (дадена во прилог доле), и вашите податоци (име презиме, матичен број, лк број, контакт телефон и мејл) да ги пуштите на мејлот: macedonianreds@live.com заедно со скенираната/сликаната уплатница. Потоа ќе добите повратен одговор дали е примено.
Поздрав YNWA.

Фала брату....и за тие што имаат план да уплатат...адреса под Филип Пејчиќ што треба да стои а не е напишана е...Петар Дељан 11-1/11......благодариме однапред и се надевам дека секој ќе може да одви 100 денари....

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
тоо! ова требаше!
инаку во понеделник мозе да се уплати нели ? и да ви пратам на емаил податоци ??

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Шо направивте со лиценцата, ве читав едно време сте требале од Битола од некој дечко да ја земете или посебно сте си вие? :) Позз и успешна работа, сакам да има што повеќе ограноци од фан клубови тука :)
--- надополнето: Jul 3, 2011 8:40 AM ---
Шо направивте со лиценцата, ве читав едно време сте требале од Битола од некој дечко да ја земете или посебно сте си вие? :) Позз и успешна работа, сакам да има што повеќе ограноци од фан клубови тука :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
тоо! ова требаше!
инаку во понеделник мозе да се уплати нели ? и да ви пратам на емаил податоци ??
Може брат, секако дека може....знаеш...вчера малку се разочарав, се собравме само 18 души...од кои 4 пуштија по уплатница пари а 7 сме ние да кажам иницијаторите...значи само 7 души се згнаа да дојдат.....некако не ми беше баш сеедно...али пак, ако не од оваа јулска чланарина, се надевам дека од августската ќе собереме пари да го основаме здружението.....
--- надополнето: Jul 3, 2011 11:28 AM ---
--- надополнето: Jul 3, 2011 8:40 AM ---
Истите сме....имаше некои што сакаат да се одвојат...ама некако издејстувавме да нема двоење....барем тука да си останеме сложни.....а за лиценцата у право си...ама на тој дечко му е најверојатно измината...уствари дознавме дека не ни има лиценца...туку само документи за да поднесе...и тоа пред 5 години.....значи рокот му истекол него...сега да го направиме здружението...па ќе контактираме како здружение ние со лфц....и се надевам дека ќе ни дадат директно они бранша да отвориме...ако не, ќе треба да идеме под некоја од овие околниве, србија, грција, албанија.....зошто тие веќе имаат, незнам колку знаеш....а искрено, не мисмета.....битно да ја имаме отвороено...али отом-потом :) Поздрав :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom