Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Liverpool Football Club today announced they have reached agreement with Blackpool for the transfer of Charlie Adam.
Честитки.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Brian Durand
The LFC driver has just set the world record for the slowest return trip to Blackpool. 11 days 2 hours and 55 minutes < haha!

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Читав негде(ме мрзи да го барам линкот пошо беше пред 3-4 дена)дека ако Астон Вила прифатат помала понуда од бараната 20 м, за Даунинг,дека Ливерпул попрво би го земале него отколку Мата.Шо и до некаде ги сфаќам,од причина шо Даунинг е докажан во ПЛ,а Мата треба да се уклопи и шо ќе треба време,а Ливерпул го нема тоа време.Така да,ако е точно ова топ.И нека ни е со среќа новото засилување,шо значи дека Миералеш дефинитивно си иде(а највероватно и Аква ќе го шитнат).

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
И нека ни е со среќа новото засилување,шо значи дека Миералеш дефинитивно си иде(а највероватно и Аква ќе го шитнат).
Мислам дека барем еден од R.Meireles или A.Aquilani ќе остане и ќе ротира со C.Adam. И конечно ќе имаме добра клупа...

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Мислам дека барем еден од R.Meireles или A.Aquilani ќе остане и ќе ротира со C.Adam. И конечно ќе имаме добра клупа...
у тој случај, се надевам дека Раул ќе остане...

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ајде за арно за убо. Екстра плејмејкер кој што мислам дека попрво ќе го истурка Џерард од првиот состав отколку Меирелеш.

И последните информации околу Меирелеш беа дека тој ќе остане. Што е исто толку веродостојно колку и информациите дека ќе си оди. Така да ...
--- надополнето: Jul 6, 2011 4:50 PM ---
И срам вас било што сте скокнале да пишете дека Глен Џонсон потпиша нов договор со Ливерпул.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Не знаевме бе дека потпишал Гленко договор. Пред малку видов баш сакав да напишам ете си напишал ти.
А сликиве од пристигнувањето на Адам + прегледи мегледи да ги ставам сега или да ги оставиме за колегата суперстар? :D Пошто он е по сликите :ROFLMAO:
--- надополнето: Jul 6, 2011 6:49 PM ---
у тој случај, се надевам дека Раул ќе остане...
Аква е непосакуваниот на Енфилд па мислам дека тој може да лета.
Инаку знае бе некој колку точно чини Адам? Слушам Кончески ќе бил во трансферот вметнат па тоа ќе биде супер.
Инсуа се врати па да видиме што планира Кени со него. Да не го шутне Кени Аурелио па Инсуа да остане втор бек? А првиот ќе е Енрике или Али Сисоко еве SSN велат ќе сме давале 10 + Нгог па и тоа би бил супер договор
--- надополнето: Jul 6, 2011 6:49 PM ---
Читав негде(ме мрзи да го барам линкот пошо беше пред 3-4 дена)дека ако Астон Вила прифатат помала понуда од бараната 20 м, за Даунинг,дека Ливерпул попрво би го земале него отколку Мата.Шо и до некаде ги сфаќам,од причина шо Даунинг е докажан во ПЛ,а Мата треба да се уклопи и шо ќе треба време,а Ливерпул го нема тоа време.Така да,ако е точно ова топ.И нека ни е со среќа новото засилување,шо значи дека Миералеш дефинитивно си иде(а највероватно и Аква ќе го шитнат).
Абе шо се секираш двата ќе дојдат :D
--- надополнето: Jul 6, 2011 6:59 PM ---
6.5 Million the right figure for adam transfer << BARGAIN!

Ако е ова вистина сме ги ограбиле на крајот :D Само ме интересира дали Кончески е вклучен. Веројатно тоа би ја покачило цената ................. мада според мене ако е 6,5 милиони + Конечески тоа е еднакво на 4 милиони :D

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не знаевме бе дека потпишал Гленко договор. Пред малку видов баш сакав да напишам ете си напишал ти.
А сликиве од пристигнувањето на Адам + прегледи мегледи да ги ставам сега или да ги оставиме за колегата суперстар? :D Пошто он е по сликите :ROFLMAO:
Чарли Адам пристига!

од таму на Лекарски....

Нека е честито!

Во наредните денови се очекува и Крилце...... НОВИ СЛИКИ!!!;)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ако нема ново засилување, среди нешто на фотошоп, можеш на пример Агуеро и Мата да ги убациш како се на медицински прегледи во Мелвуд... битно да се израдуваме :D

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Не знам од каде се корените на трендот на твитер но се шират такозвани Енди Керол Факти.

Andy Carroll can use Xbox Live.....on his PlayStation 3
Дали тоа Чак Норис добива конкуренција? :D

Повеќе тука.

хахахаха најјакото:

Andy Carroll once beat up Chuck Norris
condoms are manufactured in 2 sizes, normal and andy carroll

Добар извор на смеа ... :D :D

Andy Carroll wasn't born. He was unleashed.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хахахаха последново :D
--- надополнето: Jul 6, 2011 7:57 PM ---
P.S. Честито играч :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Чарли Адам пристига!

од таму на Лекарски....

Нека е честито!

:ROFLMAO: Браво бе колега !! Вака те цитирам не за друго туку да спамирам побрзо да ја наполниме темава за да отвораш нова :D
П.С Абе овој лекарот ми личи на оној индиецот од филмот со Харолд и Кумар или како беше :ROFLMAO:
--- надополнето: Jul 6, 2011 8:07 PM ---
Не знам од каде се корените на трендот на твитер но се шират такозвани Енди Керол Факти.

Дали тоа Чак Норис добива конкуренција? :D

Повеќе тука.

хахахаха најјакото:

condoms are manufactured in 2 sizes, normal and andy carroll

Добар извор на смеа ... :D :D

Andy Carroll wasn't born. He was unleashed.
Абе ова одамна е почнато само сега добива епски размери :D
Сите деца носат пижами со ликот на Супермен. Супермен носи со ликот на Чак Норис а пак Чак носи пижами со ликот на Енди Керол:D
Зошто Невил и Сколс се пензионираа? - Го погледнале Керол попреку :ROFLMAO:

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
по ФТОР пар ДОБРЕДОЈДЕ и се надевам ќе ме натераш дрес да купувам од тебе :)
за глен нема што да кажувам сам си е приказна засебе и се надевам дека ќе добие шанса како крило сакам да го видам таму како ќе се снајде ... бек е одличен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom