Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
G

GucciMane

Гостин
Меирелес а не Меирелеш! Не знам што толку по тоа "ш" сте се запнале.
Стопер а не Штопер....Лукас Леива а не Лукаш Леива......Дани АЛвес а не Дани Алвеш!! Заебете го "ш" преку такво ми е од него
Во бразилските и португалските имиња и презимиња има Ш, не С.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.804
Поени од реакции
12.190
Во бразилските и португалските имиња и презимиња има Ш, не С.
Па преку таквото ако има. Едноставно глупаво ми звучи тоа Ш !!!
А и не знам баш дали има. Лукас си е Лукас со тоа Л повеќе како Љ......а за Ш на крај не верувам дека ќе да е така.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
И на мене ме вадат од такт точките во постовите (а.к.а .........................) ама јеби га.

Меирелеш - Меирелес толерирам ама Мираљес - Мираљеш е :pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.804
Поени од реакции
12.190
А кај си видел точки кажи и јас сакам да видам?!! И немој уште еднаш да си напишал нешто слично!!! А да... не сакам веќе Ш да видам на крајот!!!

--- надополнето ---

П.С само за тебе
.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Член од
9 јануари 2011
Мислења
67
Поени од реакции
0
А кај си видел точки кажи и јас сакам да видам?!! И немој уште еднаш да си напишал нешто слично!!! А да... не сакам веќе Ш да видам на крајот!!!

--- надополнето ---

П.С само за тебе
.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
ljuge malce zabegavte :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ќе се убацам во уфураниот муабет што го водите....би ве замолил да престанете...и да пренесам за збиранката во Ајриш Паб во недела...кој сака нека повели..!!!! Поздрав

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ајде луге утре го играме натпреварот на сезоната со најомразеniot ривал....ајде да ве слушнам вашите мислења за резултатот и составот Кени шо би можел да го извај...
YNWA

--- надополнето ---

http://icwolverhampton.icnetwork.co.uk/sport/natnews/tm_headline=reina-i-won-t-swear-eternal-love&method=full&objectid=28285072&siteid=94950-name_page.html
Прилично лоша вест...Реина неможел да се заколни во бесконечна љубов кон Ливерпул...шо значи дека можно е да си замини...арсенал и јунајтед го бараат...се надевам нема да биди Торес 2

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ајде луге утре го играме натпреварот на сезоната со најомразеniot ривал....ајде да ве слушнам вашите мислења за резултатот и составот Кени шо би можел да го извај...
YNWA

--- надополнето ---

http://icwolverhampton.icnetwork.co.uk/sport/natnews/tm_headline=reina-i-won-t-swear-eternal-love&method=full&objectid=28285072&siteid=94950-name_page.html
Прилично лоша вест...Реина неможел да се заколни во бесконечна љубов кон Ливерпул...шо значи дека можно е да си замини...арсенал и јунајтед го бараат...се надевам нема да биди Торес 2
100000 пати повеќе ќе го ценам Реина и да замине. Многу добро си изјавил човекот, не можам да се колнам дека ќе останам, ама тоа не значи дека ќе си одам со сигурност. Што е лошата вест тука. Многу го почитувам Пепе поради оваа изјава. Вие повеќе би сакале да се колне во бесконечна и неизмерлива љубов и да си оди, па после да го навлече гневот на навивачите. Вака и да си замине ќе си биде во добри услови.

--- надополнето ---

"I am not announcing my departure - far from it. I've said lots of times I'm very happy in England and comfortable at Liverpool. But I'm not prepared to swear eternal love to anyone. That's impossible. Any player who says that is lying."
Цар!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Гледам пишал Пеџа, ама ајде и јас...утре се гледа утакмицата во Ирскиот паб на кеј, минатиот пат со челзи бевме 30тина, очекувам овој пат многу повеќе ипак дерби меѓу најтрофејните екипи е:)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Еј да ги тепате ѓаволите :smir:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.804
Поени од реакции
12.190
YNWA

--- надополнето ---

Ќе извади некој умрени како Макси,Поулсен,Јованович! ( Се надевам НЕ )
А за Реина - преку такво ми е од овие плачковциве. Сакал си одел сакал останал мене ми е сеедно. Ама баш ич к** не ме боли! Слушам и Џерард пак се повредил! Па добро бе у пичку материн од што се направени овие стаклени копуци? :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv: Цела година е повреден....Керол само на слики го имам видено од кога е дојден. Кол цело време повреден, Агер исто за Аурелио да не зборувам. Па како еднаш Јованович,Mакси,Полусен,Шкртел не се повредат? Како е можно само добрите играчи да ни се повредуваат?!! Ебати играчите ебати! Стакленковци.........

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
и шо вие мислите дека ке не победете утре а....ахххх да се посмеам малку ке ве понижемо на вашто ПОЛЕ од стадион и немаје гајле за натака...и кога последен пат освоите титула у ПЛ?позд ке се слуснемо утре лузеруп:toe:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
и шо вие мислите дека ке не победете утре а....ахххх да се посмеам малку ке ве понижемо на вашто ПОЛЕ од стадион и немаје гајле за натака...и кога последен пат освоите титула у ПЛ?позд ке се слуснемо утре лузеруп:toe:
Ако се чувствуваш изигнорирано и осамено ова дефинитивно не е начин да добиеш внимание. Можеби ние имаме ПОЛЕ ама види си го ти братко македонскиот и ај запрашај се на кој нависина треба да му се смееме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom