Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
и уште нешто дали се знае кој е судијата за со гејчестер ? ако е она ќелавоно џандарче да знам да стаам пари дека ја губиме барем и јас нешто ќар да бидам, а интересен податок за со оваа утакмица со вест хем е тоа дека нема резултат испаднато под 3+ против нив само незнам дали беше за во гости кога играме или дома или за двете неме држете за збор али доста интересен податок беше

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Бирмингем го победи Арсенал во лига купот шо значи дека ке одат во ЛЕ шо значи дека 7мото место нема да носи ЛЕ....ако сакаме вгодина во Европа да играме треба да се молиме финалето од ФА купот да го играт првите 5 екипи...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
За мене ништо изненадувачки, никој ама баш никој не може да ги игра сите утакмици на високо ниво. Разликата кај нас е кога не им иде на главните немаме со кого да ги замениме, тоа е. Не можеме да се надеваме на подобри времиња кога на клупа имаш дружина како Поулсен, КОл, Нгог....тоа е тоа. Мислам дека ситуацијата е јасна и не разочарувачка, догодина да се инвестира во длабочина на тимот. Првиот тим е сосем добро, но фалат играчи од тимот на Манчестеровиот Хернандез, Овен....
на прав пат сме а наредното трансфер лето е клучното за иднината. Реално, да се молиме да завршиме 6то место и да играме ЛЕ, Лига на шампиони со овој состав и со ваква премиер лига е само утопија!!!

Конкретно јас цело време се жалам што нема играчи во шеснаесетник, ама па кој да се стави Суарез со 2 изиграни утакмици за Ливерпул или кајт што игра три години како крило или Нгог. На Кени јасна му е работата, со повеќе опции во офанзива дефинитивно очекувам да се смени и формацијата.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.804
Поени од реакции
12.189
:pos2: Да да баш така....

--- надополнето ---

Инаку заборајв да ги дам оценките на играчите:
Пепе-6.0-За првите 2 гола неможеше ништо да напрај ама за третиот дефинитивно требаше да одбрани беше удар во поблискиот агол, во аголот кој тој требаше да го чува
Кели-6.0-штета шо се повреди веројтано ке отсуствува 2-3 недели според мене блескава идинина му претстои
Кара-6.0-Генерално играше лошо една од полошите негови лоши утакмици ја немаше неговата борбеност, неговите стартови...
Шкртел-6- Очајна утакмица веројтано најслабиот дефанизивец денеска кај нас...за голот од Кол како лајно падна и го изгуби дуелот
Вилсон-7- Најдобриот поединец дефинитивно. Освен за вториот гол на Ба кога го изгууби воздушниот дуел не направи ниедна друга грешка
Џонсон-6.5- стрелец на голот беше учесник на многу офанзивни акции
Стиви-6.0- Лоша игра на капитенот ги немаше тие негови топки со кои ке го организира нашиот напад
Раул-6.0- Најслаба утакмица од како е Кени менаџер....исто и за него штета шо се повреди ке ни треба за утакмицата со Јунајтед
Лукас-6.5- исто прилично слабо
СУарез-6.5- до 60та минута не видовме ништо од него кога конечно почна да игра
Кајт-6.5- како и секогаш солидна партија на Кајт..трчаше насекаде ако не се лажам имаше 25-30 комплетирани пасови шо за еден напагач е повеке од солидно
Кол-6.0- средна пратија
Нгог-6.0-Дефинитивно подобра утакмица отколку со Спарта но сеуште не е доволно добро....
Јас пак на сите единици би им пишал :smir: Кели беше добар....Глен проба нешто, Суарез исто така па и Вилсон не беше лош може да биде нешто од него Кајт трчаше како коњ ама сепак не доволно опасен а другото не го ни коментирам

--- надополнето ---

ах розо моја , значи ти легна знаков што го постирав на фб
а овој после поразот Прегледај го приврзокот 40833 или овој за нареднатаПрегледај го приврзокот 40834
:pos2: па супер е :pos2:
него фејспалмов посебно ми се допаѓа!

--- надополнето ---

Бирмингем го победи Арсенал во лига купот шо значи дека ке одат во ЛЕ шо значи дека 7мото место нема да носи ЛЕ....ако сакаме вгодина во Европа да играме треба да се молиме финалето од ФА купот да го играт првите 5 екипи...
Абе ич нека не одиме! А ако освоиме ЕЛ одиме или тикви одиме?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јас пак на сите единици би им пишал :smir: Кели беше добар....Глен проба нешто, Суарез исто така па и Вилсон не беше лош може да биде нешто од него Кајт трчаше како коњ ама сепак не доволно опасен а другото не го ни коментирам

--- надополнето ---

:pos2: па супер е :pos2:
него фејспалмов посебно ми се допаѓа!

--- надополнето ---

Абе ич нека не одиме! А ако освоиме ЕЛ одиме или тикви одиме?
Мислам дека ние ке одиме како бранители на титулата....и лига европа нека е главно да сме во европа ако не ништо друго барем ке можиме да му даваме шанси на младите таму да стекнат искуство...

--- надополнето ---

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/kenny-on-west-ham-and-kelly-injury
Изјавата не Кени за утакмицата и за Кели. Како шо реков само чудо можи да се случи за Кели да заигра внедела со тие шо некам името да му го спомнам....

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Целата одбрана на Скамс ке бидат на трибинте за утакмицата против нас!

Мираљес, Агер и Аурелио се вракаат.....сеуште нема ништо за Керол!

Ке биде интересно!:tv:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866

Само се надевам дека ова со Керол нема да биде Аквилани парт 2. Скап трансфер а поголем дел од времето повреден и на крај да го испратиме негде на позајмица.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Керол денеска прв пат тренирал полн тренинг и се очекува да дебитира против Манчестер Јунајтед

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Керол денеска прв пат тренирал полн тренинг и се очекува да дебитира против Манчестер Јунајтед
Да се очекува да настапи ама не ми се верува од првата минута дека ќе го стаи. Очекувам при крај да влезе посебно ако не ни е во прилог резултатот.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Да се очекува да настапи ама не ми се верува од првата минута дека ќе го стаи. Очекувам при крај да влезе посебно ако не ни е во прилог резултатот.
Со оглед на тоа дека одбраната им е сирење..... мислам дека ке биде на теренот уште од првата минута!

И да .... очекувај дека нема да се игра 3-5-2!

Член од
6 септември 2010
Мислења
44
Поени од реакции
0
Со оглед на тоа дека одбраната им е сирење..... мислам дека ке биде на теренот уште од првата минута!

И да .... очекувај дека нема да се игра 3-5-2!
Мислам дека ќе биде 4-4-2 :):salut:

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Ако пак Кени искочи со 5 одбранбени(не дека Кели и Џонсон играат одбранбено со оваа формација)....Нема да им играат 2цата најдобри дефанзивци.Мора да искочи со офанзивна тактика и да ги утепаме на Енфилд.А и Џонсон ќе игра ко десен бек шо ќе биде мн по опасен од тоа шо играше по левата страна.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Нема што......овој човек просто освујува со секој негов потег и говор, тоа влијае дури и на навивачите!

Еве уште еден доказ за тоа......

Kenny Dalglish: "[Carroll] might not even be a substitute - he might be going to see Boyzone!"

Инаку според мене......формацијата сигурен сум дека нема да биде 4-4-2.....него 4-2-3-1!

Според некои твитераши тоа било омилената формација на Кени....(останува да видиме дали е тоа вистина).

Ако се прашувам јас, мислам дека Керол најкорисен ке биде во таква формација (4-2-3-1), мислам дека нема добро да се снајде во со еден партнер во нападот каде во тој случај и тој во дадени моменит ке треба да ја изнесува топката на противничка половина. Подобро ке биде да има 3 играчи позади него (Суарез......Мираљес......Кајт) кои ке го хранат со топки но и да може и тој да им спушта топки покрај робусниот Крис Смолин кој е за неколку сантиметри повисок од Керол!

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230

Меирелеш не Мираљес.. Ако е Мираљес ќе биде Miralles..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.804
Поени од реакции
12.189
Меирелеш не Мираљес.. Ако е Мираљес ќе биде Miralles..
Меирелес а не Меирелеш! Не знам што толку по тоа "ш" сте се запнале.
Стопер а не Штопер....Лукас Леива а не Лукаш Леива......Дани АЛвес а не Дани Алвеш!! Заебете го "ш" преку такво ми е од него

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom