Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Не е подобар но се тука некаде, гледај па ќе збориме
Незнам зашто така мислиш дека никој не го гледал па на памет збориме?? Незначи дека ако навиваме за Ливерпул незнаеме во која лига игра Севила. Добар е со глава и дава по некој гол во шеснаесетник, ништо повише. Сосема просечен напаѓач кој тешко дека ќе се снајде покрај Торес. За разлика од тоа Суарез би требало со Торес да бидат страшен напад. Клучен збор би требало !

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Да се разбереме, Негредо во никој случај не иде кај нас. Дури и да не постоеше Суарез.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.781
Поени од реакции
12.114
Негредо е добар. Реално гледано е добар. Вол,коњ така ќе го наречам. Ама не е она што нас ни треба во моментов. Негредо според мене е супер играч ама нас ни треба уште подобро. Е сега дали Суарез е таков не знам ама има потенцијал како што рекоа колегите.

--- надополнето ---

Добар е на Фудбал Менаџер а може и на ПЕС али да бидиме реални Негредо не е за кај нас тој неможе да фати место во првиот тим на Севиља а кај нас ќе играл.:kesa:
:pos2::pos2:

--- надополнето ---

Дај Шумоликовски како замена за Џерард :pos2: смеа на страна ќе ни го лапнат Арсенал изгледа а за ова не верувам.
Абе нели Хонда ќе идеше кај нас и бил навивач. Да почекаме дечкото е на Азискиот куп можно е него да го чекаме :pos2: затоа нема трансфери. Абе ќе го убијам оној Сасуке - му реков да преведи тоа за Хонда ама го снема

--- надополнето ---

Не е подобар но се тука некаде, гледај па ќе збориме
Добар е Негредо ама Суарез би требало да е подобар. Ако не друго барем за нијанси а нас и тие нијанси ни требаат сега. Негредо игра во Шпанија а Суарез во Холандија. Тука Негредо има предност ама Суарез има далеку поголем потенцијал е сега колку ќе го исполни останува да видиме ( ако и воопшто дојде овде )

--- надополнето ---

У право е Storm...Да почекаме до крај на Јануарскиот трансфер период,па после може да збориме.Има премногу глупости на нет,доволно е една страна да напише и сите да украдат од неа и да напишат на малце поинаков начин и да додадат уше нешо.Сигурен сум дека Ливерпул си праи договори и си ќути со играчи кој им треба,и 1-2 дена пред крајот на трансфер периодот ги објавуваат.Така било одсекогаш.
Кени денес им ја дал листата на газдите ( наводно ама мислам дека може да е точно )

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Добар е Негредо ама Суарез би требало да е подобар. Ако не друго барем за нијанси а нас и тие нијанси ни требаат сега. Негредо игра во Шпанија а Суарез во Холандија. Тука Негредо има предност ама Суарез има далеку поголем потенцијал е сега колку ќе го исполни останува да видиме ( ако и воопшто дојде овде )
Тоа и јас му го кажувам на FootSolider ама не разбира..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.781
Поени од реакции
12.114
Тоа и јас му го кажувам на FootSolider ама не разбира..
Абе сите ова го мислиме вклучувајќи го и Фут. Само сите на различен начин го кажуваме т.е пишуваме затоа не се разбираме

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Јас мислам дека е подобро што Хенри не дава 25 мил за Суарез.... да се разбереме тоа се премногу пари за еден играч кој има проблеми со своето понашање!

Не дека го сакам Суарез во тимот, туку нема потреба да се ризикува со толкава сума на пари за играч кој е познат по своите испади.

За нов играч сигурен сум дека ке имаме, дали тоа ке биде Суарез или некој друг ке видиме но во секој случај мислам дека Кени нема да дозволи трансфери од типот на Поулсен и Кончески.

--- надополнето ---

Еве едно одлично интервју со Кени каде зборува за тоа каква игра би требало тој да форсира.....

Клик

--- надополнето ---

Секоја чест Чаби, се надевам дека некој ден ке се врати таму кај што припага!

You'll never walk alone: Real Madrid ace Xabi Alonso declares his love for Liverpool supporters

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1348936/Xabi-Alonso-Liverpool-special-club-fans-great.html#ixzz1BeHlNHtT

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Јас мислам дека е подобро што Хенри не дава 25 мил за Суарез.... да се разбереме тоа се премногу пари за еден играч кој има проблеми со своето понашање!

Не дека го сакам Суарез во тимот, туку нема потреба да се ризикува со толкава сума на пари за играч кој е познат по своите испади.

За нов играч сигурен сум дека ке имаме, дали тоа ке биде Суарез или некој друг ке видиме но во секој случај мислам дека Кени нема да дозволи трансфери од типот на Поулсен и Кончески.

--- надополнето ---

Еве едно одлично интервју со Кени каде зборува за тоа каква игра би требало тој да форсира.....

Клик

--- надополнето ---

Секоја чест Чаби, се надевам дека некој ден ке се врати таму кај што припага!

You'll never walk alone: Real Madrid ace Xabi Alonso declares his love for Liverpool supporters

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1348936/Xabi-Alonso-Liverpool-special-club-fans-great.html#ixzz1BeHlNHtT

Не ми се верува....Да се согласиме ја и ти во нешо.Чим ова се дешава мора да тргне на подобро работава со Ливерпул.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Сега прочитав на talk transfers дека Ливерпул потврди дека се заинтересирани за Суарез и Јанг иако јас не верувам дека можиме двајцата да ги донесиме оти би не чинеле накај 50 мил фунти

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Сега прочитав на talk transfers дека Ливерпул потврди дека се заинтересирани за Суарез и Јанг иако јас не верувам дека можиме двајцата да ги донесиме оти би не чинеле накај 50 мил фунти
Мислам дека на газдите не им е битно тоа колку ќе чинат, туку дали вредат толку играчите. Тоа е муабетот и со Суарез, не дека немаат пари да дадат колку што бараат Ајакс, него они не сметаат дека тој играч вреди толку. Најверојатно си имаат бек ап план за ако не им успее ова со Суарез како најпаметно да ги вложат парите (односно во кои играчи). Затоа веќе се пуштија имиња на други напаѓачи кои би можеле да дојдат ако не дојде Суарез. Иако мислам дека ова е типот на играч што ни треба, но и ја би размислил дали навистина вреди колку што бараат. Да не се случеа трансферите на Бент и Џеко, мислам дека Ајакс ќе беа задоволни со сума испод 20 мил.

--- надополнето ---

Liverpool Football Club today unveiled plans for a new supporter consultation group that it hopes will allow fans to help shape the club's future through regular and constructive dialogue with senior LFC officials.
Уште еден доказ дека газдите навистина ќе го почитуваат мислењето на навивачите.

--- надополнето ---

Повеќе инфо тукa

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Абе што сакаат нека прават газдиве кога нема резултати! Демек трансферите во Ливерпул се праеле таинствено, без да знае јавноста, па кај се трансферите?! Ако вака пребираат не овој не оној, на крај нема никој да го земат, а Ливерпул ќе се бори за опстанок со овој кадар! Помина трансфер периодов, а тие ништо не прават, На ливерпул не му е потребен само напаѓач, туку и среден ред кај што сме најслаби, а и одбрана, тие со еден напаѓач ја гњават 20 дена, можеби и не ја гњават ни го перат нас мозокот медиумите...Гледам Пиенар, каков играч за 3 милиони замина во Тотенхем, а како ни требеше нас таков играч, ама овие бараат некој посебен, кој можеби ќе го најдат накај 2015 година, епа не се прави така тим, треба да се согледа и сегашнава криза, да се реши привремено барем, а на долгорочно нека размислуваат на лето кога има повеќе време...Сега играме со Волвес, кој игра многу борбено на домашен терен, а и имаат добра серија резултати, па што да очекувам со еден ваков здробен Ливерпул, без Торес и Џерард освен пораз или нерешено максимум, а тоа ќе не однесе во зона на испаѓање, а сопственициве нека потражат уште малце некое идеално засилување, па можда ќе се покажи во чампионшип друга сезона!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Утре во 1 30 часот во Корнер кафе ке се гледа Вулверхемптон-Ливерпул. Воедно ке треба да се направат финални подготовки и договори за официјално регистрирање на фан клуб Ливерпул за Македонија. Секој навивач и симпатизер на Ливерпул е повеќе од добредојден, фанови на останати клубови особено на премиер лига не се добредојдени!!! КОј доаѓа се гледаме утре.
ПС Минатата недела во Ирскиот аб имав чест да го запознаам карпентер, поранешен активен член на Ливерпул фан клуботтака да има и славни личности:)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
http://www.givemefootball.com/premier-league/liverpool-confirmed-in-race-to-sign-gunners-africa
Заедно со Арсенал се интересирате за Даниел Опаре !

ние сме заентеесирани за сите но нас не ни се потребни играчи и затоа нема ни да купиме,купувајте додека можете оти овие крадат додека можат

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Абе што сакаат нека прават газдиве кога нема резултати! Демек трансферите во Ливерпул се праеле таинствено, без да знае јавноста, па кај се трансферите?! Ако вака пребираат не овој не оној, на крај нема никој да го земат, а Ливерпул ќе се бори за опстанок со овој кадар! Помина трансфер периодов, а тие ништо не прават, На ливерпул не му е потребен само напаѓач, туку и среден ред кај што сме најслаби, а и одбрана, тие со еден напаѓач ја гњават 20 дена, можеби и не ја гњават ни го перат нас мозокот медиумите...Гледам Пиенар, каков играч за 3 милиони замина во Тотенхем, а како ни требеше нас таков играч, ама овие бараат некој посебен, кој можеби ќе го најдат накај 2015 година, епа не се прави така тим, треба да се согледа и сегашнава криза, да се реши привремено барем, а на долгорочно нека размислуваат на лето кога има повеќе време...Сега играме со Волвес, кој игра многу борбено на домашен терен, а и имаат добра серија резултати, па што да очекувам со еден ваков здробен Ливерпул, без Торес и Џерард освен пораз или нерешено максимум, а тоа ќе не однесе во зона на испаѓање, а сопственициве нека потражат уште малце некое идеално засилување, па можда ќе се покажи во чампионшип друга сезона!
Мастер....сите сме свесни дека ние е потребен целосен ремонт на екипата, но биди реален и посочи ми ја екипата која на полусезона купуваше по минмум 5 играчи ?

Ние не сме тие, ниту сакам да бидеме па макар останале на средина на табелата!

Значи поентата ми е во тоа што, во еден тим да доведеш пр. 5 играчи и тоа на Полусезона , тимот ке стане комбос!
Подобро 1-2 играчи сега, за да колку толку не се створи раздор во екипата затоа што уште тоа ни треба нам и да се сликкаме.

На крајот на сеозната да се донесат уште толку, да се повлечат некои од младите фудбалери како Вилсон, Шелви, Кели, Сусо и мислам дека би било сосем доволно.
А за тоа ти како тргна, ја те разбирам како да сакаш ние да изгледаме како Сити или Реал или некој друг!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom