Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Christian Poulsen starts for Liverpool at Wolves this lunchtime. Listen live online from 12.40pm GMT.

Kenny Dalglish has made one change from the derby, with Jay Spearing dropping to the bench.

The Liverpool team in full is: Reina, Kelly, Johnson, Agger, Skrtel, Maxi, Lucas, Poulsen, Kuyt, Meireles, Torres. Subs: Gulacsi, Cole, Konchesky, Aurelio, Spearing, Kyrgiakos, Shelvey

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
pousen start LOSO!!!
btw zosto TORES e najaven neli nemase da igra ?? definitivno bilo nasa greska :) ke igra :)))

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Дај бе нека го стават Кол. Како ќе влезе во форма ако седи на клупа секоја утакмица. Знам дека ништо не изигра до сега ама на таа плата што ја зима мора да се надеваме дека ќе влезе во форма

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
pousen start LOSO!!!
btw zosto TORES e najaven neli nemase da igra ?? definitivno bilo nasa greska :) ke igra :)))

100% пати е подобро да стартува Поулсен него дупката Сперинг.

--- надополнето ---

А тоа за Торес дека ќе стартува е мислам дека тие 5 картони му важат во 1вата половина во сезоната.Сеа со стартот на 2та половина му се поништуваат.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
e da .... barem pousen ima nekakvo iskustvo :) ne e kako ovoj spering DUPKA :)
ali i jas bi sakal da go vidam COL vo igra :) barem znae da ja zadrzi vo noga i da povlece napred i kako partner na tores ke odigra solidno :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не ја свакам поентата со Поулсен во тимот...... можеби Кени сака да докаже нешто, но навистина би сакал да видам еден нов Поулсен кој реално гледано и те како има искуство за такво нешто!

Другото е ОК со оглед на тоа што имаме во тимот, само што навистина се надевав дека Сусо ке биде барем на клупата!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Тешка утакмица. Волфси се во добра форма, ние не баш. Со ваков среден ред тешко дека ќе има некоја креативност. Се надевам Торес дека ќе ја реши. 1-0 за нас

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
mislam deka redno e i LUKAS da pogodi :) deneska tipuvam na nego neznam zosto ama mislam deka toj ke bide COVEKOT NA MECOT :)
pa ke vidime samo da pobedime :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Пачеко од клупата.........за херој на натпреварот!

Сигурен сум дека ке видиме подобра престава од Мираљес, од она што го видовме со Евертон!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Помошничкава можеби ќе ги мотивира вашите,да тепаат денес :pos:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Меирелес до Торес. Па не ми е лош типот погоре:smir:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Засега супер играме. Тешка утакмица каква што се очекуваше дадовме гол од една грешка на одбраната на Волвс одличен пас на Пулсен до Раул а овој несебично до Торес. Треба да останиме цврсти во одбраната. Волвс ке напага само со долги топки така да Шкртел, Агер и Пулсен ја имат главната улога сега. Само една измена Кени да направи Кол место Макси инаку сите другите супер играат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom