леон мамичка
Genius...
- Член од
- 26 мај 2010
- Мислења
- 135
- Поени од реакции
- 4
Ливерпул срање најголемо
e toa ti e roj mamata negovaДАЛИ ГО ИЗВАДИ КАЈТ ДА ГО СТАВИ ПОУЛСЕН?:pos2:
Лукас си играше, Поулсен беше тој што влезе на Кајт. Идејата беше Џерард да оди напред на местото на Кајт, а Поулсен да оди на средина на место на Џерард.не ја глеав утакмицава и можеби затоа не можам да си ги објаснам измениве, лукас на местото на кајт, мирелеш надвор на полувреме...
Delumno se soglasuvam so tebe, ali sepak ke bese odlicno da pobedevme i da igravme pohrabro ( da gi pritisnevme poveke ) mislam deka bez problem ke gi utepavme. Edinstevno sto me nervira kaj Hodgson e toa sto se zadovoluva so malce , kako 1 bod bolje od ic .Јас сум задоволен!!! најискрено мислев дека ќе изгубат од Виган, так да нерешено ми одговара. Она што беше најбитно да не изгубиме и да ја продолжиме серијата без пораз. Со наредни две победи над Стоук и Вест хем сме на коњ. Ајде да бидеме реални, во моментов има одлична 11ка и толку. Нема кој да замени нема кој да ротира и тоа е тоа. Со ваков ростер треба да сме задоволни, од јануари друга песна и други очекувања!
Можеби ама моравме да ги победиме!!!Јас сум задоволен!!! најискрено мислев дека ќе изгубат од Виган, так да нерешено ми одговара. Она што беше најбитно да не изгубиме и да ја продолжиме серијата без пораз. Со наредни две победи над Стоук и Вест хем сме на коњ. Ајде да бидеме реални, во моментов има одлична 11ка и толку. Нема кој да замени нема кој да ротира и тоа е тоа. Со ваков ростер треба да сме задоволни, од јануари друга песна и други очекувања!
Имаше само 1 победа на гости.............сезонава онаа со Болтон му беше прва со нас и воедно прва победа на гости после 442 дена!!!! Мора малку да си ја чукне главата!!!! Ама не е тој крив!!!!Криви се оние свињите амерички што наметнаа таков менталитет!!!!! Ај ваљда со овие газди ќе се смени тоа!!! На лето сакам да му постават цел да освои ПЛ наредна сезона!!!!! И ако само некој помисли на нешто друго освен на титула.....ако само помисли на нешто друго без разлика кој е : дали Џерард, дали Торес или Хоџсон или некој друг ОДМА ДА БИДЕ ИЗБРКАН ОД КЛУБОТ!!!!!! Оти целта годинава беше 4то место нели ?!!!! Е па засега сме блиску до таа цел и Рој делумно ја извршува работата за која беше поставен!!!! Е па од налето друга песна ќе се пее!!! Или титула или клоците на секој што ќе помисли поинаку!!!!! Ако само има изјава за 4то место или слично има да го стрелам тој што ќе го каже тоа!!! Мамето ќе му го поебам!!!!!лани мислам дека фулам имаше најмногу нерешени утакмици во премиер лигата па затоа е рој задоволен од 1 бод ама ова не е фулам ова е ливерпул и треба да се замисли рој што прави со клубот