Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
20:45 вечер со Виган во гости. Мора да тепаме и да ја напраиме 5 во низа. Ако кикснеме џабе ни е победата против Челзи. Ајде Торес уште 2 вечер.
Ќе биде тешка утакмица!!!! Одамна немаме славено на гости со Виган!!!! Бтв ти кажа супер стар за фан клубот!!! Наводно го избришал некој фан на Милан!!!!момци вечер играме со виган а гледам не е ни толку важен меч чим никој не пишувате во врска со овој меч во кој очекувам 3 бода и 2 гола разлика, уште нешто дане знае некој што стана со мак.фан клуб на ливерпул на фб ?? и дали има направено нов
Овој е....од истите луѓе точно!!!!
Место и време не се знае..изгледа на крајот од месецов....ќе инсистираме во Сабота да биде!!! За пари не знам а можеш да дојдеш со Атанасе и Ке5ко ако доаѓаат!!!! Па и Леџенд соберете го!!!!Ќе може ли да ми кажите точно која дата и на кое место и населба ќе се одрже турнирот пошто јас сум од Кавадарци за да видам дали ќе можам да дојдам инаку може ја да бранам ако можам да дојдам
и за учество на турнирот по колку пари треба од екипа
На тебе и онака сметав!! Затоа не те ни прашав :wink: Име и презиме по пп и да завршиме работа!!!Koлега...на мене мојш со сигурност да сметаш....
Успесите на Даниел Комоли!
--- надополнето ---
Неверојатно!
Lucas Blackburn at home - he completed 40/41 passes (98%)
Bolton Away He Completed 46/48 passes (96%) and attempted 12 tackles,
Gerrard completed 23 out of 32 passes (72%)
Meireles 29/36 (80%) and
Joe Cole 16/21 (76%)
They attempted 13 tackles in total, between them.
This Is How Much Lucas Has Improved!!! Statistics Dont Lie!! Thats Why He Must Stay!!
Иако и после ова сеуште ми е врежано во глава времето кое го изгубивме за негово градење, сепак.... се согласувам дека треба да го задржиме!
:pos2::pos2::pos2::pos2: A кога ти велеше чичо ти НЕ!! Не бидува играч од него!!! Е па гледајте го сега како станува играчиште!!!! Само да не им текне да го продадат ќе ги убијам сите до еден!!!! Исто вака ќе биде со Давид Нгог!!!!!
--- надополнето ---
А составот за вечер изгледа ќе биде ваков: Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Konchesky, Lucas, Meireles, Gerrard, Kuyt, Maxi, Torres.Замени: Hansen, Shelvey, Eccleston, Spearing, N'gog, Poulsen, Jovanovic. Истиот како со Челзи...ама да почекаме за официјално!!!!
--- надополнето ---
И уште нешто за Лукас...ако добро прочитав на форумиве на последните 4 утакмици(мислам 4 беа не ме држете за збор) имал само 8 погрешни додавања!!!!!
Типче дај стримче.:smir:У стилот на навивачи на јаките екипи ќе се пожалам пичкарски:
Судијава ептен контра ни суди бе... :kesa:
Уба работа ќе направеше ако даеше :wink:Типче дај стримче.:smir:
Море ако те земам со се него..........само овој немој да го даваш оти ќе го фрлам компјутерот низ прозор!!!!