Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
замислете ги давате Аквилани и Маскерано а на сцена стапуваат Полсен,Лукас па можеби и Мело со еден збор ДРВОРЕД!!!
И да го трампаме Џерард за Гатузо во пакет со Каладзе ... Бауууу

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.606
Поени од реакции
11.596
Едноставно немам зборови за да се изјаснам, ако оди Аквилани на позајмица и ако се повреди Џерард после ќе играме со Маскерано Лукас и Поулсен, замислете само колку креативен ќе биди средниот ред.
Арно и Маскерано да биде....ама и тој ќе си оди.....така да веројатно Спиринг ќе игра......
----------Поулсен----------
---Лукас------------Спиринг
Шампионска средина нема што.....

--- надополнето ---

Хоџсон како да игра ФИФА МЕНАЏЕР... Доаѓа и за еден месец прави нов тим што ако го видиш првпат ќе помислиш дека не е Ливерпул...
Волку шпекулации околу Ливерпул немало никоја година.Кој дошол кој заминал аууу.Што ќе биде у следните 10 дена
Ќе се преименуваме со Фулам 2 или можеби во АC Liverpool -Milano.....Forza Milan без навреда брат

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.789
И да го трампаме Џерард за Гатузо во пакет со Каладзе ... Бауууу
не бе Гатузо, еве читам подобра опција, Јуве го понудиле Мело за да купат Аквилани...ц ц ц срамота е ова што го прави управата на Ливерпул, криво ми е за Торес и Жерард со кого ќе играат до година???

T

the Carpenter

Гостин
Дечки, се ќе биде во ред, ќе видите. Да почекаме да заврши трансфер периодот, па ќе сумираме што и како. Засега, да се надеваме на ште подобро.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.606
Поени од реакции
11.596
Дечки, се ќе биде во ред, ќе видите. Да почекаме да заврши трансфер периодот, па ќе сумираме што и како. Засега, да се надеваме на ште подобро.
Aлал ти вера бе брату......уште оптимисти имало на светов.......браво......ама тешко од ваква ситуација да излеземе....тешко а уште потешко да се бориме за титула......не ми се верува дека Хоџсон уште знае што прави.....како да полудел....не знам што му се случи добар беше пустиот...сега може Ван дер Варт да не извади од оваа каша.....ако до пред неколку дена реков дека не ни е потребен сега викам дека ни е потребен......ама со кои пари...по која цена.....Маскерано да си оди???? Не фала.....и не знам што се случува ама не оди на добро.....се обидувам да сфатам но не можам.....дали јас не сум толку интелигентен или нешто друго е во прашање....не знам...ако може некој да ми објасни???? Можеби Пачеко ќе добие шанса или пак Шелви.....ама сепак далеку се тие од Аквилани......засега....ама ајде ќе видиме.....подобро би му било на оној стар кретен да ни ја донесе титулата за да му простиме ....во спротивно ќе има нереди.......и уште една лоша вест....Немет на позајмица во Олимпијакос......ова некој да ми го објасни????

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
AQLA si odi bidejki HODZON saka angliski igraci i ke go donese Skot Parker, a Kajt si odi zosto imame premnogu krila i ako lapnat dobar kes za nego da donese kvaliteten napagac. Sto ne vi e jasno?

Dosega bese se SUPER kupuvavme potpisuvavme , e sega mora i nie nesto da prodademe aj za AQLA i nema igraano pa si vikam neka odi 1 godina , ama Kajt e nogu borben fudbaler i ne sakam bas toj da zamine no ako mora se tesam deka negovoto mesto ke bide solidno potpolneto.
btw POGORE IMA EDNA OBJAVA KADE STO PISUVA STO PRAVIME AKO DZERARD SE POVREDI TOGAS SREDNIOT RED KE NI BIDE SAMO DESTRUTIVCI I NEMAME IGRAC SO VIZIJA E TUKA SE SLAGAM! luge ostanuva da cekame i da vidime :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
AQLA si odi bidejki HODZON saka angliski igraci i ke go donese Skot Parker, a Kajt si odi zosto imame premnogu krila i ako lapnat dobar kes za nego da donese kvaliteten napagac. Sto ne vi e jasno?

Dosega bese se SUPER kupuvavme potpisuvavme , e sega mora i nie nesto da prodademe aj za AQLA i nema igraano pa si vikam neka odi 1 godina , ama Kajt e nogu borben fudbaler i ne sakam bas toj da zamine no ako mora se tesam deka negovoto mesto ke bide solidno potpolneto.
btw POGORE IMA EDNA OBJAVA KADE STO PISUVA STO PRAVIME AKO DZERARD SE POVREDI TOGAS SREDNIOT RED KE NI BIDE SAMO DESTRUTIVCI I NEMAME IGRAC SO VIZIJA E TUKA SE SLAGAM! luge ostanuva da cekame i da vidime :)

Јок.... Аква си оди поради пребукираност на составот, нешто што јас го пишав пред едно 3-4 дена!

Опцијата во која се гледа шанса да се ослободиме од Кајт ми се гледа до некаде и оправдана!
Тука гледам шанса да се заработи добра пара, која не ке можеме ни да ја сонуваме секоја наредна сезона.
Друга предност е тоа што му се отвара шанса на мојот миленик.... Даниел Пачеко!

Но сепак од друга страна пак е ризично продавањето на Кајт, затоа што ретко се навага играч кој работи на Дурацел батерии!

--- надополнето ---

Да додадам........

Аква не си оди............ Аква според изјавата на Хоџсон, ке оди на позајмица, додека не се среди и не се врати оној играч кој сме го гледале во Рома!

T

the Carpenter

Гостин
Се согласувам со коментарот на superstarpizza. Аквилани и да остане оваа сезона, нема да биде оној стариот од Волчицата. вака, еден грејс период, па нека се врати на старите патеки.

Кујт можеби ќе си оди, можеби не. Која и да е опција, ќе биде добра. Едната носи гооолеми пари, а другата гарантира играч кој гине за нас на терен. Ако се добијат пари, ке се ослобиди место за некој друг, како што рече Пачеко, или може да се купи нешто друго. Ќе има многу опции

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.606
Поени од реакции
11.596
Па и вие сте во право до некаде........може и малиот да добие шанса .....искрено еден од омилените играчи ми е Дани така да не е лошо да добие шанса......а за тоа дека Аквилани оди само на позајмица ......хахаххаха дали вие воопшто верувате во ова???? Оди во Јувентус само за да изигра една добра сезона и со тоа да си ја крени цената и потоа да биде продаден за повисока сума.....тоа е јасно како ден....за Кајт одма ќе речам НЕ!!!!! Не ми се дава овој играч...........боље да играат со Бабел како напаѓачи ......и според мене не ни треба некој нов играч.........може Рафаел или пак некое крило како Јанг или Туран ама не е неопходно......добар ни е и овој состав.....само Пачеко и Шелви да добијат шанса....што тешко да се случи.....не сакам ни да помислам што ќе биде ако играме со Лукас и Поулсен во прв тим....дефинитивно само еден од Маскерано,Лукас и Поулсен треба да биде во игра......може и Хоџсон знае што прави......во што во моментов се сомневам ама времето ќе покаже.....за да ме убеди дека знае што прави мора да освоиме ПЛ.....се друго ќе биде неуспех.....и дај сега да се свртиме кон натпреварот со Сити и да ги заборавиме овие глупости....

--- надополнето ---

Читам на шит.ком дека ќе го продавале Аквилани и толку се неам смеено од не знам кога. Планирам веќе да не отворам никакви shitty сајтови до крајот на трансфер рокот, само официјалната, да го пречекам новиот газда ;)
Е дури тогаш ќе останеш насмеан.........имам некое чуство дека некој кретен ќе не купи......ама ќе видиме....а за Аквилани......голем дел од англичаниве а и од нашиве кога си прават состави воопшто не сметаат на него.....ако ја добие својата шанса мислам дека типов ќе биде еден од најдобрите......само се се мислам дали воопшто ќе игра во првиот тим.....па и оттука и овие шпекулации дека ќе биде продаден....не е којзнае колку нереално.......ја само форумот го читам одвреме навреме и гледам има навивачи што со задоволство би го продале т.е замениле со Дефур........
Ти реков?????

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Веројатни состави на двата тима!

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Нема да биде овој состав...Ваквите состави шо ги наоѓате по нет се само претпоставки од спортски весници.На Ливерпул составот увек бил објавуван пола саат пред утакмица.За Аквилани е добро шо иде на позајмица за да се врати во форма,а за Кајт од една страна ми е ок шо ќе си иде пошо уше оваа сезона ќе можеме добра пара да извадиме и имаме сличен како него Јованович разликата е во тоа шо е побрз од Кајт а од друга страна па не ми се дава Кајт пошо нема шанси да најдеме таков играч кој може да игра скоро на сите позиции и да игра борбено,со срце и да трча на секоја утакмица по 8-9 км.И ВНВ не би требало мн пари да кошта пошо Реал ќе ни понуди на нас цена и на Челзи па кој боље плата ќе даде таму ќе иде.

--- надополнето ---

Иначе,Роземберг не се секирај за Хоџонс знае шо прави стариот.Милсам се докажа против Арсенал во второт полувреме коа игравме со 10 играчи и некој 10 мин со 9.А Агер иначе добил амнезија од ударот коа играа со Арсенал и не се сеќава на утакмицата.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Нема да биде овој состав...Ваквите состави шо ги наоѓате по нет се само претпоставки од спортски весници.На Ливерпул составот увек бил објавуван пола саат пред утакмица.За Аквилани е добро шо иде на позајмица за да се врати во форма,а за Кајт од една страна ми е ок шо ќе си иде пошо уше оваа сезона ќе можеме добра пара да извадиме и имаме сличен како него Јованович разликата е во тоа шо е побрз од Кајт а од друга страна па не ми се дава Кајт пошо нема шанси да најдеме таков играч кој може да игра скоро на сите позиции и да игра борбено,со срце и да трча на секоја утакмица по 8-9 км.И ВНВ не би требало мн пари да кошта пошо Реал ќе ни понуди на нас цена и на Челзи па кој боље плата ќе даде таму ќе иде.
Од прилика јас очекувам да биде токму овој состав!
Затоа и пишав ВЕРОЈАТНИ СОСТАВИ!

За Јованович....... па тој игра лево а не десно, така да немаме сличен како Кајт!
Истрчаните километри не се ни приближно до тоа шо го трча Кајт.
8-9 Километри трчати нашите во Прва лига на таа позиција.
Кајт просекот му е околу 11 километри за него ако ја најдам статистиката за ланската сезона ке ја постирам!
ВНВ мислам дека веке еднаш изјави дека му се допага тоа шо го поврзуваат со Ливерпул. Но искрено не верувам да дојде тој, затоа шо во моменталниот состав имаме двајца кои конкурираат за позицијата која ја играше во Холандија....а тоа се Капетанот и Џо Кол!
Кога веке Аква го пракаме на позајмица, не верувам дека Хоџсон ке бара некој везист било тоа одбрамбен или напгачки од причина шо веке сме преполнети со скорашното ангажирање на Поулсен!

Напагачки:
Капетанот
Џо Кол

Дефанзивни:
Маскерано
Поулсен
Лукас

Така да очекувам Хоџсон до крајот на преодниот рок да ангажира едино само напагач!

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.640
Поени од реакции
3.261
SSN пренесува дека Хуанг ја повлече понудата за купување на Ливерпул -.-

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
замислете ги давате Аквилани и Маскерано а на сцена стапуваат Полсен,Лукас па можеби и Мело со еден збор ДРВОРЕД!!!
Знам дека ти е мака за Аквилани, ќе ти помине не се секирај :smir:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.606
Поени од реакции
11.596

--- надополнето ---

Иначе,Роземберг не се секирај за Хоџонс знае шо прави стариот.Милсам се докажа против Арсенал во второт полувреме коа игравме со 10 играчи и некој 10 мин со 9.А Агер иначе добил амнезија од ударот коа играа со Арсенал и не се сеќава на утакмицата.
Дај Боже да знае!!!! Тоа ќе го видиме наскоро......а ова со Агер озбилно или?????

--- надополнето ---

SSN пренесува дека Хуанг ја повлече понудата за купување на Ливерпул -.-
Од лошо полошо.......па фала богу дека нема да се заебава човекот....само да не е ова некоја негова тактика за да ги притисне јенките??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom