И да го трампаме Џерард за Гатузо во пакет со Каладзе ... Бауууузамислете ги давате Аквилани и Маскерано а на сцена стапуваат Полсен,Лукас па можеби и Мело со еден збор ДРВОРЕД!!!
И да го трампаме Џерард за Гатузо во пакет со Каладзе ... Бауууузамислете ги давате Аквилани и Маскерано а на сцена стапуваат Полсен,Лукас па можеби и Мело со еден збор ДРВОРЕД!!!
Арно и Маскерано да биде....ама и тој ќе си оди.....така да веројатно Спиринг ќе игра......Едноставно немам зборови за да се изјаснам, ако оди Аквилани на позајмица и ако се повреди Џерард после ќе играме со Маскерано Лукас и Поулсен, замислете само колку креативен ќе биди средниот ред.
Ќе се преименуваме со Фулам 2 или можеби во АC Liverpool -Milano.....Forza Milan без навреда братХоџсон како да игра ФИФА МЕНАЏЕР... Доаѓа и за еден месец прави нов тим што ако го видиш првпат ќе помислиш дека не е Ливерпул...
Волку шпекулации околу Ливерпул немало никоја година.Кој дошол кој заминал аууу.Што ќе биде у следните 10 дена
не бе Гатузо, еве читам подобра опција, Јуве го понудиле Мело за да купат Аквилани...ц ц ц срамота е ова што го прави управата на Ливерпул, криво ми е за Торес и Жерард со кого ќе играат до година???И да го трампаме Џерард за Гатузо во пакет со Каладзе ... Бауууу
Aлал ти вера бе брату......уште оптимисти имало на светов.......браво......ама тешко од ваква ситуација да излеземе....тешко а уште потешко да се бориме за титула......не ми се верува дека Хоџсон уште знае што прави.....како да полудел....не знам што му се случи добар беше пустиот...сега може Ван дер Варт да не извади од оваа каша.....ако до пред неколку дена реков дека не ни е потребен сега викам дека ни е потребен......ама со кои пари...по која цена.....Маскерано да си оди???? Не фала.....и не знам што се случува ама не оди на добро.....се обидувам да сфатам но не можам.....дали јас не сум толку интелигентен или нешто друго е во прашање....не знам...ако може некој да ми објасни???? Можеби Пачеко ќе добие шанса или пак Шелви.....ама сепак далеку се тие од Аквилани......засега....ама ајде ќе видиме.....подобро би му било на оној стар кретен да ни ја донесе титулата за да му простиме ....во спротивно ќе има нереди.......и уште една лоша вест....Немет на позајмица во Олимпијакос......ова некој да ми го објасни????Дечки, се ќе биде во ред, ќе видите. Да почекаме да заврши трансфер периодот, па ќе сумираме што и како. Засега, да се надеваме на ште подобро.
AQLA si odi bidejki HODZON saka angliski igraci i ke go donese Skot Parker, a Kajt si odi zosto imame premnogu krila i ako lapnat dobar kes za nego da donese kvaliteten napagac. Sto ne vi e jasno?
Dosega bese se SUPER kupuvavme potpisuvavme , e sega mora i nie nesto da prodademe aj za AQLA i nema igraano pa si vikam neka odi 1 godina , ama Kajt e nogu borben fudbaler i ne sakam bas toj da zamine no ako mora se tesam deka negovoto mesto ke bide solidno potpolneto.
btw POGORE IMA EDNA OBJAVA KADE STO PISUVA STO PRAVIME AKO DZERARD SE POVREDI TOGAS SREDNIOT RED KE NI BIDE SAMO DESTRUTIVCI I NEMAME IGRAC SO VIZIJA E TUKA SE SLAGAM! luge ostanuva da cekame i da vidime
Читам на шит.ком дека ќе го продавале Аквилани и толку се неам смеено од не знам кога. Планирам веќе да не отворам никакви shitty сајтови до крајот на трансфер рокот, само официјалната, да го пречекам новиот газда
Ти реков?????Е дури тогаш ќе останеш насмеан.........имам некое чуство дека некој кретен ќе не купи......ама ќе видиме....а за Аквилани......голем дел од англичаниве а и од нашиве кога си прават состави воопшто не сметаат на него.....ако ја добие својата шанса мислам дека типов ќе биде еден од најдобрите......само се се мислам дали воопшто ќе игра во првиот тим.....па и оттука и овие шпекулации дека ќе биде продаден....не е којзнае колку нереално.......ја само форумот го читам одвреме навреме и гледам има навивачи што со задоволство би го продале т.е замениле со Дефур........
Од прилика јас очекувам да биде токму овој состав!Нема да биде овој состав...Ваквите состави шо ги наоѓате по нет се само претпоставки од спортски весници.На Ливерпул составот увек бил објавуван пола саат пред утакмица.За Аквилани е добро шо иде на позајмица за да се врати во форма,а за Кајт од една страна ми е ок шо ќе си иде пошо уше оваа сезона ќе можеме добра пара да извадиме и имаме сличен како него Јованович разликата е во тоа шо е побрз од Кајт а од друга страна па не ми се дава Кајт пошо нема шанси да најдеме таков играч кој може да игра скоро на сите позиции и да игра борбено,со срце и да трча на секоја утакмица по 8-9 км.И ВНВ не би требало мн пари да кошта пошо Реал ќе ни понуди на нас цена и на Челзи па кој боље плата ќе даде таму ќе иде.
Знам дека ти е мака за Аквилани, ќе ти помине не се секирај :smir:замислете ги давате Аквилани и Маскерано а на сцена стапуваат Полсен,Лукас па можеби и Мело со еден збор ДРВОРЕД!!!
Дај Боже да знае!!!! Тоа ќе го видиме наскоро......а ова со Агер озбилно или?????Нема да биде овој состав...Ваквите состави шо ги наоѓате по нет се само претпоставки од спортски весници.На Ливерпул составот увек бил објавуван пола саат пред утакмица.За Аквилани е добро шо иде на позајмица за да се врати во форма,а за Кајт од една страна ми е ок шо ќе си иде пошо уше оваа сезона ќе можеме добра пара да извадиме и имаме сличен како него Јованович разликата е во тоа шо е побрз од Кајт а од друга страна па не ми се дава Кајт пошо нема шанси да најдеме таков играч кој може да игра скоро на сите позиции и да игра борбено,со срце и да трча на секоја утакмица по 8-9 км.И ВНВ не би требало мн пари да кошта пошо Реал ќе ни понуди на нас цена и на Челзи па кој боље плата ќе даде таму ќе иде.
--- надополнето ---
Иначе,Роземберг не се секирај за Хоџонс знае шо прави стариот.Милсам се докажа против Арсенал во второт полувреме коа игравме со 10 играчи и некој 10 мин со 9.А Агер иначе добил амнезија од ударот коа играа со Арсенал и не се сеќава на утакмицата.
Од лошо полошо.......па фала богу дека нема да се заебава човекот....само да не е ова некоја негова тактика за да ги притисне јенките??SSN пренесува дека Хуанг ја повлече понудата за купување на Ливерпул -.-