Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Море ќе го убијам во овој момент да ми падне пред очи.....се шалам бе.....сами сме си криви....се повлековме и не притиснаа....мораше малку поофанзивно да се игра....ама реков.....од наредните 3 утакмици 9 бода ...инаку ќе карам и ќе пцујам по сите цела сезона
Е како ќе играме поофанзивно кога бевме со 1 играч помалце, а во еден момент и 2-ца. Мислам дека изиграа добра партија, дерби како што доликува, со многу грешки од судиите и играчите , дуели, жолти и црвени картони.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.606
Поени од реакции
11.596
да бидам искрен во план ми беше нерешено.....потоа пораз од Сити.....победа пртив ВБА и нерешено против Бирмингем....потоа бод против Јунајтед....и серија од неколку победи.....ама сега сакам победи против Сити и Бирмингем....и ако не ја освоиме титулата има се по список на кретениве.....нека прави грешки Реина колку сака....ама не во вакви утакмици....и лани загубивме поради балонот...и сега 2 бода отидоа.....ова е премногу.....мора да се извади за ова

--- надополнето ---

Е како ќе играме поофанзивно кога бевме со 1 играч помалце, а во еден момент и 2-ца. Мислам дека изиграа добра партија, дерби како што доликува, со многу грешки од судиите и играчите , дуели, жолти и црвени картони.
А на крај како притиснаа????? Во последните 2 минути?????Не раков ја да нападнат безглаво и да тргнат по 2 гол....туку онака на средина што би се рекло...а не бункер....ама ајде...помина и тоа е тоа....одиме понатаму

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
LLELELE go gledav samo vtoroto poluvreme ! sto se sluci so JOE KOL ?? zosto crven moze nekoj da mi kaze ?
btw dobar gol Ngog me iznenadi i gosta go napagavte reina luge sme i toj ne sakase kakvi topki fana a sto primi taa e ... sepak dobra igra i jovce bese dobar !

Член од
29 август 2009
Мислења
326
Поени од реакции
23
Рејна права пропаст, можеби и една од причините што немаме трофеј во последниве сезони на ниедно натпреварување....Во еден момент низ утакмицата добив мислење за него дека ѕвер, па за на крај тотално да ме разочара! Момците изиграа квалитетен меч, со многу борба, го оставија срцето на терен, а Рејна ги уништи...Се надевам дека ќе ги тепаме на Сити, ама тешко...Колку мечеви ќе има суспензија Кол? Ајде нека дојде голманот на Миделзброу шо побрзо, зш со Рејна уште долго маки ќе имаме, не му беше прв кикс овој да напоменам!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
5.772
Фала ти Реина ! Штом не ни го дадовте за 23 000 000 фунти.... И да, „секое лошо со уште полошо се враќа“ - Сократ....

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
И да дојде на Мидлзборо голманот ќе биде само резерва.Без зелени ќе ве молам Рејна е еден од најдобрите голмани во светот и за голман е релативно млад.Тоа што денес му се случи е несреќа и недостаток на концентрација што може на секому да се случи.А рефлексите негови добро се познати и денес беа на 2-3 пати тестирани

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Убаво дерби! Инаку тиа шо ни посака повреда и шо го спомна Рамзи, патетични сте!!! Ви посакуам успешна борба за Лига Европа:smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Фала ти Реина ! Штом не ни го дадовте за 23 000 000 фунти.... И да, „секое лошо со уште полошо се враќа“ - Сократ....
Како па сега за 2 милиона ќе си го земите 40 годишниот Шварцер... Ако Сократ е во право тогаш тоа педерчето ваше во одбараната гадно ќе си го добие...Старт имаше но ни со отворен џон ни па со намера... Ако тој како и да се викаше не се извртеше театрално судијата можеби и предност ќе почитуваше.Не е ни битно Реина е голман кои што вие го сонувате и уште долго ќе го сонувате... Покрај голмани како Симан,Леман,Фабиански па и Алмунија стигнавте да кажувате и кој каков голман бил.Смешно

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Убаво дерби! Инаку тиа шо ни посака повреда и шо го спомна Рамзи, патетични сте!!! Ви посакуам успешна борба за Лига Европа:smir:
Јас спомнав повреда... Пичето глумеше и како што го цитираше твој колега филозов горе Сократ редно е да го стигне казната

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Дечко старт со две нози на последен одбранбен у последната третина па плус и топката веќе беше исфрлена е црвен картон... тоа у англија го викат profesional foul :) и за него се добива директен црвен

--- надополнето ---

пред уште еднаш да кажиш дека е пиче види го стартот, со двете нози му а фана ногата ;) а тоа шо остана на теренот е само негова среќа и среќа на Арсенал, пред 2 сезони Чаби Алонсо го имаше истиот старт врз Фабрегас, само тогаш ногата беше на земјата и доби дисторзиа, ама сфаќам зошто така реагираш...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
5.772
Збориш за Koscielny и Cole ситуацијата или... :smir:
Таму се казнуаше намерата, а не стартот.... Сега го видов клипот... Утакмицата ја гледав на телетекс, па вечер коа ке ја гледам снимката ке коментирам подобро...

И да, мислев за Реина и Фабрегас, Ел футуро де Барселона.... Мислам дека сега сме квит... Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom