Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Се е џабе ... кога од тој што чекаш најмногу да те брани и да си го брцне ... се е џабе.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.606
Поени од реакции
11.596
И што сега????? Од вакви грешки се губи титула......тоа е тоа...ако тепавме имавме шанси....вака тешко...тешко......Реина е глупак.....дефинитивно за вакви комични ситуации(мене воопшто не ми се комични)е експерт........ама ајде....нареден натпревар мора да се победи...МОРА!!!!!!!!

--- надополнето ---

Нгог како што ви реков.....му треба време.....го немаше никаде а постигна гол.....допрва има момчево да каже што има да каже

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.640
Поени од реакции
3.261
Да дај Господ на Еткинсон до вечер да му се исушат мадињата, и double-anal да му напрат двајца мажишта од Папуа-Нова Гвинеја.

Фала.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.606
Поени од реакции
11.596
Едно немаше каде да гледам катастрофа беа стримовите друго Реина не заеба....а богами и судијата......оној копукот пак стана и се врати во игра....ама затоа си доби црвен....ех да победевмееее........многу ми е криво искрено.......ама тоа е тоа

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
И што сега????? Од вакви грешки се губи титула......тоа е тоа...ако тепавме имавме шанси....вака тешко...тешко......Реина е глупак.....дефинитивно за вакви комични ситуации(мене воопшто не ми се комични)е експерт........ама ајде....нареден натпревар мора да се победи...МОРА!!!!!!!!
Дечко какво губење титула бе, само што почна сезоната ..

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Ај да му се исуши ногата на Лорен или како се вида да му е*ам гнидата.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.606
Поени од реакции
11.596
Дечко какво губење титула бе, само што почна сезоната ..
Па многу значеше победата......пак 3 бода наспрема 1......3>1 ..........баш тие останати 2 бода можат да одлучат на крај.....би го задавил Реина....па како е можно само тој да парви вакви глупоти не знам......се трудам да сфатам ама не можам....кога е добар е најдобар....ама кога прави глупости е единствен....лани балонот....сега автогол...пред тоа со Челзи во ЛШ пак глупост направи......редно е да се среди малку

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Тоа е нашата среќа :). Второ полувреме игравме многу подобро од првото иако бевме со 10 па дури 9 во еден момент, покажаа добар карактер момците и со играч помалку. Натпреварот беше наш, ама еве се случи грашката на Reina иако тој бараше фаул, па и судијата да го е*** слепецот.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.606
Поени од реакции
11.596
Мора Сити да се тепа....М О Р А !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само тогаш ќе можам да им простам за ова.....од наредните 3 утакмици(Сити,ВБА,Бирмингем) сакам 9 бода......9 ни помалку ни повеќе....море сакам повеќе ама нема....

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Како фудбаклски фан пред се, не ми личи, но ќе кажам... Искрено се надевам дека тој новиот од Арсенал за идиотската глума во блиска иднина да заработи тешка повреда да му се ебе и кариера и се... Како само се препелкаше,па носилки и оп после жив сум...
Арсеналовци не се радувајте дека имате играч.Детето е пиче невидено... Како што денес ви донесе бод така во иднина ќе изгубите многу однего

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.606
Поени од реакции
11.596
Дајте го голот од Нгог не го видов
И што би рекол Јанко за Реина....колку клетви сега на неговата душа проклета.....на неговото тело рѓосано:pos2:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
И дај Rosemberg жити се остај го Reina на мира, човек е, се прават грешки... Среќа имамe што уствари го имаме може и најдобариот голман во PL, ама јбг се случува.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.606
Поени од реакции
11.596
[video]http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11267:---11&catid=30:2009-12-26-21-56-54&Itemid=59[/video]
Абе овој гол дал а не играчка

--- надополнето ---

И дај Rosemberg жити се остај го Reina на мира, човек е, се прават грешки... Среќа имамe што уствари го имаме може и најдобариот голман во PL, ама јбг се случува.
Море ќе го убијам во овој момент да ми падне пред очи.....се шалам бе.....сами сме си криви....се повлековме и не притиснаа....мораше малку поофанзивно да се игра....ама реков.....од наредните 3 утакмици 9 бода ...инаку ќе карам и ќе пцујам по сите цела сезона

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.765
Поени од реакции
11.272
[video]http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11267:---11&catid=30:2009-12-26-21-56-54&Itemid=59[/video]
Абе овој гол дал а не играчка

--- надополнето ---

Море ќе го убијам во овој момент да ми падне пред очи.....се шалам бе.....сами сме си криви....се повлековме и не притиснаа....мораше малку поофанзивно да се игра....ама реков.....од наредните 3 утакмици 9 бода ...инаку ќе карам и ќе пцујам по сите цела сезона
Тоа е друже, со 9 играчи останаа на крај...изгинаа машки, не можеа повеќе :wink:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Со оглед на тоа каква беше ситуацијата на полувреме, нерешено излеа како одличен резултат...ама секогаш е срање коа се прима гол у последна минута, посебно на ваков начин. Можеби требаше да го остави Маскерано до крај, ама и тоа ќе беше коцкање. Сеедно, мислам дека минатата година нема да се повтори, бар коа станува збор за нашата игра. Треба да се надеваме дека главните конкуренти нема да бидат толку јаки колку што изгледаат на прв поглед. За наредната утакмица, ако сити ја повторат играта од вчера, мислам дека можеме да очекуваме победа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom