Дечко какво губење титула бе, само што почна сезоната ..И што сега????? Од вакви грешки се губи титула......тоа е тоа...ако тепавме имавме шанси....вака тешко...тешко......Реина е глупак.....дефинитивно за вакви комични ситуации(мене воопшто не ми се комични)е експерт........ама ајде....нареден натпревар мора да се победи...МОРА!!!!!!!!
Па многу значеше победата......пак 3 бода наспрема 1......3>1 ..........баш тие останати 2 бода можат да одлучат на крај.....би го задавил Реина....па како е можно само тој да парви вакви глупоти не знам......се трудам да сфатам ама не можам....кога е добар е најдобар....ама кога прави глупости е единствен....лани балонот....сега автогол...пред тоа со Челзи во ЛШ пак глупост направи......редно е да се среди малкуДечко какво губење титула бе, само што почна сезоната ..
Море ќе го убијам во овој момент да ми падне пред очи.....се шалам бе.....сами сме си криви....се повлековме и не притиснаа....мораше малку поофанзивно да се игра....ама реков.....од наредните 3 утакмици 9 бода ...инаку ќе карам и ќе пцујам по сите цела сезонаИ дај Rosemberg жити се остај го Reina на мира, човек е, се прават грешки... Среќа имамe што уствари го имаме може и најдобариот голман во PL, ама јбг се случува.
Тоа е друже, со 9 играчи останаа на крај...изгинаа машки, не можеа повеќе :wink:[video]http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11267:---11&catid=30:2009-12-26-21-56-54&Itemid=59[/video]
Абе овој гол дал а не играчка
--- надополнето ---
Море ќе го убијам во овој момент да ми падне пред очи.....се шалам бе.....сами сме си криви....се повлековме и не притиснаа....мораше малку поофанзивно да се игра....ама реков.....од наредните 3 утакмици 9 бода ...инаку ќе карам и ќе пцујам по сите цела сезона