Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Инаку, прочитав изјава на Јовановиќ, договорил 3-годишен договор со нас.:smir:

Јовановиќ во Ливерпул според неговиот агент.
Да, доаѓа Јовановиќ на крајот од сезоната како слободен играч. Добро е што нема да се трошат пари за трансфер, уште еден бонус играч ама кој знае колку ќе е добар.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
На РТС 2 даваат, а мислам дека најавија и на Сител, ама гледам за денес програма нема даено. Инаку, прочитав изјава на Јовановиќ, договорил 3-годишен договор со нас.:smir:

Јовановиќ во Ливерпул според неговиот агент.
20:45 АНГЛИСКО ПРВЕНСТВО ФУДБАЛ: АРСЕНАЛ - ЛИВЕРПУЛ (ЖИВО) Сител 3.

Фала на исцрпните одговори!:smir:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Liverpool: Reina, Carragher, Insua, Skrtel, Agger, Mascherano, Lucas, Maxi, Kuyt, Gerrard, Ngog. Subs: Cavalieri, Riera, Aurelio, Babel, Spearing, Degen, Kelly.
Па ајде нека ни е со среќа вечер.:smir:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Таман почнав да пишувам пцовки за сител ја пуштија утакмицата :D

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
sakam da go cujam onoj so go falese NGOG deka e dobar so ke kaze sea :D ova e cist gol za mene so sum trup u fudbal ja ke go dadev a ne on kako profi fudbaler

za degeni li da deli vakvi topki.....zalosno e :( ke si propadneme :(

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Нека не го става Бабел пред 90 мин свињава шпанска нека не убие уште толку. Кога сме си толку глупи ни се смеат сите за Бенитез ццц ако ни е у пичку матер се изнервирав еј една победа да се нема над 2-0 цела сезона па не ни заслужуваме у топ 4 да влеземе бе што е ова игра ли е со Деген, Нгог, Лукас ццц:kesa::kesa::tapp::tapp:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Како прво да му го ебам племето на Фабрегас,првен топката ја поместува после ја фаќа со рака и педерскиот судија се прави невин дека не видел.
Второ Нгог па кој е тој човек од кој тим ми дојде тука на курот ПСЖ кој таму имал само бедни 18 настапи и само 1 гол во 2 години а кај нас 31 настап и 6 гага голчиња во 2 години па ајде да правиме споредма помеѓу Ливерпул и ПСЖ.:tapp:
Исто така и Деген и Лукас не заслужуваат да бидат Ливепул.
Трето Бабел го упропасти детето Бенитез а сака да се покаже али простакот не му дава шанса.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Бабел требаше да ви игра од почеток,а не Бенитез да става нгог,лукас,деген

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Што да пишам, а да не се повторувам не знам.
Излишни се секакви коментари.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Тој Бенитез е ненормален жити се зима аналгин место аспирин.:)
Бабел е 2 класи подобар од Нгог, а Нгог го игра целиот натпревар греота е за Бабел бе боље нека си иде од што да го упропастите уште толку.
И читам по сајтовите дека Сити налето ќе се обидел да го доведе Торес и ќе испратил шокантна понуда од 100 милиони, е сеа колку го сакате и почитувате Торес мислам би требало да прифатите зашо со тие 100 милиони се праи професионален тим.:toe:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
http://www.goal.com/en-us/news/85/england/2010/02/10/1785388/report-cska-moscow-winger-milos-krasic-set-to-sign-for

дај боже да е така, Милош красиќ е зверка фудбалер со стиви и со торес партал ќе праат.
Красиќ требаше уште на почетокот на сезоната да дојде, ама испадна како шо испадна, белким сега ке ја биде, добар играч е!

А за утакмицата само тивко ке речам.......................БЕНИТЕЗ ОДИ СИ!:costumed2

bongo

ЛИВЕРПУЛ
Член од
14 октомври 2008
Мислења
87
Поени од реакции
8
Не ми е јасно зошто Бенитез запнал за Нгог кога се гледа дека не го бива, а од друга страна не му дава шанса на Бабел кој е многу подобар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom