Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Oоооооооодлично се разврза работава.
Иако не имаа баш нашиве дечки голем удел. Освен Кајт!
Ама Сити го испуши, „конкурентите“ Crottenham i Villa изиграа феноменални за нас 0-0. Сега 3 бода пред Сити (без нивни два натпревари кои и не ме загрижуваат), исто толку пред Вила (со еден помалку), и го минавме Тотенхем фино лепо.

Од сега натака останува само стандардни победи (ич не ми е битно дали добро изиграни или не), а за „конкурентиве“ не ми е гајле.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Oоооооооодлично се разврза работава.
Иако не имаа баш нашиве дечки голем удел. Освен Кајт!
Ама Сити го испуши, „конкурентите“ Crottenham i Villa изиграа феноменални за нас 0-0. Сега 3 бода пред Сити (без нивни два натпревари кои и не ме загрижуваат), исто толку пред Вила (со еден помалку), и го минавме Тотенхем фино лепо.

Од сега натака останува само стандардни победи (ич не ми е битно дали добро изиграни или не), а за „конкурентиве“ не ми е гајле.

Вечер Арсенал да изгуби па ние во Среда да ги тепаме и ќе се доближиме на 2-3 бода до 3то место.ХЕХЕ

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
We only need 10 men , we only need 10 men , we only need 10 man ( ova se peese vcera na kraj od utakmicata :) ) .

Inace prezadovolen sum od vcerasnoto izdanie na nasiot tim , carragher "GOSPODAR" vo odbranata , Mascherano bleskavo izdanie , Gerard kako prav kapiten go predvodese timot, Reina standardno soliden , Agger predobar . Ova e Liverpool sto go znaevme lani , Liverpool sto e zelen za pobeda , zelen za igra , Liverpool sto se bori do kraj.

Kako sto rekov veke 200 pati dosega , Rafa e predobar strateg i fala mu na gospod sto navivacite na Liverpool sto idat redovno na utakmici bea non-stop uz nego, a ne mrcatori koi na sekoj siten problem baraat smena na trenerot sto donel tolku GLORIOUS MOMENTS na timot.

Malce ni se pogodi tezok raspored ali sepak imam doverba deka mozeme da gi dobieme i City i Arsenal. Ednostavno toa e "Liverpool Spirit " , ja duri mislam deka so malce sreka i cudni kiksovi na Chelsea i Manchester mozeme da ja osvoime titulata. Stvarno veruvam vo ova.

Y.N.W.A

YANKS OUT

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
We only need 10 men , we only need 10 men , we only need 10 man ( ova se peese vcera na kraj od utakmicata :) ) .

Inace prezadovolen sum od vcerasnoto izdanie na nasiot tim , carragher "GOSPODAR" vo odbranata , Mascherano bleskavo izdanie , Gerard kako prav kapiten go predvodese timot, Reina standardno soliden , Agger predobar . Ova e Liverpool sto go znaevme lani , Liverpool sto e zelen za pobeda , zelen za igra , Liverpool sto se bori do kraj.

Kako sto rekov veke 200 pati dosega , Rafa e predobar strateg i fala mu na gospod sto navivacite na Liverpool sto idat redovno na utakmici bea non-stop uz nego, a ne mrcatori koi na sekoj siten problem baraat smena na trenerot sto donel tolku GLORIOUS MOMENTS na timot.

Malce ni se pogodi tezok raspored ali sepak imam doverba deka mozeme da gi dobieme i City i Arsenal. Ednostavno toa e "Liverpool Spirit " , ja duri mislam deka so malce sreka i cudni kiksovi na Chelsea i Manchester mozeme da ja osvoime titulata. Stvarno veruvam vo ova.

Y.N.W.A

YANKS OUT
Се е ок ама ова за Рафа не се слагам. Ја пак би го сменил на крај на сезона

Член од
5 јуни 2009
Мислења
185
Поени од реакции
2
За вчерашниот натпревар имав една мала забелешка за Бенитез дека не го кладе во игра Риера на местото на Махи некаде кај 60 минута,се гледаше дека неможеше да издржи такво темпо па за наредното коло мислам дека Риера ќе добие шанса од прва минута и Шкртел на местото на Киргијакос.

П.С. Кога се враќа Џонсон и Кели?

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
ја мислам дека Бенитез треба повеќе минутажа да му даде на бабел и да купи на лето еден крилен играч

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
ја мислам дека Бенитез треба повеќе минутажа да му даде на бабел и да купи на лето еден крилен играч
Бабел е изгорен од желба да се одкаже.Се виде тоа некња кога влезе во игра.Незнаеше кај попрво да истрче.Мислам дека заслужува и ќе добие шанса од Бенитез.Се надевам уште во Среда

Y

Young J

Гостин
Што збориш бе?! какво крило втор НАПАЃАЧ треба. имаме доволно крила: Кајт, Риера, Бабел, Бенајун, Макси. Макси ме разочара многу повеќе очекував од него, и Аквилани се гледа дека е топ играч ама му треба многу време да се привикне на англискиот стил, сепак мислам дека ке блесне во блиска иднина. ајт поздрав:salut:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Бабел е изгорен од желба да се одкаже.Се виде тоа некња кога влезе во игра.Незнаеше кај попрво да истрче.Мислам дека заслужува и ќе добие шанса од Бенитез.Се надевам уште во Среда
:icon_lol::icon_lol:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

Y.N.W.A

YANKS OUT
Надежта последна умира:pos2:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Изоставен Аквилани за со Арсенал се работи за мала повреда а и ослабнал 4 кила како што разбрав.
Тоа се однесува за Шкртел, кој го имал истиот вирус и најверојатно Аквилани од него го прифатил.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Изгледа нема ни денес да пренесуваат Англиско, или поточно мечот со Арсенал?

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Изгледа нема ни денес да пренесуваат Англиско, или поточно мечот со Арсенал?
На РТС 2 даваат, а мислам дека најавија и на Сител, ама гледам за денес програма нема даено. Инаку, прочитав изјава на Јовановиќ, договорил 3-годишен договор со нас.:smir:

Јовановиќ во Ливерпул според неговиот агент.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom