Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Леле си го скршив мобилниот денес заради Манчестер у п.м. до кога ќе даваат гол у 90+ више неможам да гледам:tapp: Сепак утре мора да се земе барем бод од гостувањето во Лондон. Само се молам да не се повтори играта против Фиорентина затоа што тек тогаш го наебавме.Мора Карагер и Шкртел да го фатат убаво Дрогба а не да се заебаваат како што прават цела сезона. Очекувам блесок на капитенот Џерард да превземе одговорноста затоа што оваа сезона не ми игра во таа форма во која очекував да биде. За Торес немам што да кажам само нека ја одржува формата. И дај :pop: Лукас да покаже зашто беше капитен на репрезентацијата до 20 год на Бразил

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Што е со Аквилани, до кога повреден?
п.с Бенитез беше свесен за таа повреда?

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
Што е со Аквилани, до кога повреден?
п.с Бенитез беше свесен за таа повреда?
slednoto kolo spored nekoj informacii bi trebalo da igra za natprevarot so sunderland a da benitez bese svesen jbg glupicok e malce ke vidime kako ke se vklopi iako nemam verba nekako akvilani ne mi e covekot sto ke ja popolni prazninata so zaminuvanjeto na alonso

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
slednoto kolo spored nekoj informacii bi trebalo da igra za natprevarot so sunderland a da benitez bese svesen jbg glupicok e malce ke vidime kako ke se vklopi iako nemam verba nekako akvilani ne mi e covekot sto ke ja popolni prazninata so zaminuvanjeto na alonso
Be sure that you are wrong!:tv:

Ја едвај чекам да заигра, мислам дека после првиот настап на Аквилани потполно ке го заборавиме Алонсо!:toe:

Абе преку тииит ми е од тие пропаднати трансфери на Рафа ако купува нека купува салмен играч не да си го трошиме времето за џабе.:helou:

Ова за Пандев требаше да се однесува како “не“сал’мен играч!????

Си работи он, не се секирај. :)
Него се додека не почне да игра жабарон Аквилани, ќе мора да го глеаме Лукас, леле утре што помалку нека ја држи топката, коа е кај него :shok:

legend ,Не знам колку би било тоа паметно, според мене Пандев нема да се снајде кај нас, али ако решил Рафа нека го донесе па ќе видиме.
Напротив го мислам спротивното!
Мислам дека ке биде одличен кај нас!:vozbud:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Осеќам ќе ги згазите денес.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Да ви ебам одбранбените играчи... ги смота двајца ко ништо. Слепци

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Во момоентов има САМО ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА СЛАБА АЛКА во тимот на Ливерпул- Џејми карагер !!! Играта беше изедначена иако челзи го имаше поседот и доминираше во средината . Две грешки на Карагер и изгубивме . Две грешки кои ги напраи Карагер а кои играч од негов калибар не смееше да ги напраи. Нека се врати Агер и нека го седнат малце на клупа. Никој не смее да има статус недопирлив , поготово кога тоа може да не кошта една цела сезона.

Член од
5 јуни 2009
Мислења
185
Поени од реакции
2
Во момоентов има САМО ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА СЛАБА АЛКА во тимот на Ливерпул- Џејми карагер !!! Играта беше изедначена иако челзи го имаше поседот и доминираше во средината . Две грешки на Карагер и изгубивме . Две грешки кои ги напраи Карагер а кои играч од негов калибар не смееше да ги напраи. Нека се врати Агер и нека го седнат малце на клупа. Никој не смее да има статус недопирлив , поготово кога тоа може да не кошта една цела сезона.
Првиот гол го згреши Маскерано а вториот е на Карагер.Можда имаше пенал ама си изгубивме поштено послаби бевме и тоа е.

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Да им ебам матер на сите, почнувајќи од Бенитез па до смрдениот Дрогба.
Колку што не заслужија да победат исто толку и да изгубат, од 2 шанси 2 гола, не можам поише да пишувам само ќе кажам на сите у уста да им свршам. поздрав чао маму им ебам.

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
rekov deka mora da se promeni Benitez vekje 4 godina bez titula pa mislam deka sansata mu pomina a i utkite vo transferi da ne gi spomnuvam

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Zasluzivme neresen rezultat :( . No toa e sto da se pravi , nekogas ednostavno srekata nejke da posluzi . Formacijata bese dobra, igrate ne bese tolku losa ama pak se potvrdi toa sto go kazavme veke 30 pati . NEMAME KREATIVEC. Nemoze lucas i mascherano zaedno da igraat . Aquaman ( aquilani ) se nadevam ke bide nekoe vonserisko cudo inace crno ni se pisuva . Kako i da e so Liverpool sme do kraj , i se nadevame na podobri denovi ( novi gazdi )
YOU WILL NEVER WALK ALONE

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Осеќам ќе ги згазите денес.
:pos::pos:
Ахх пусти мерак !!!

Ќе ме извините колеги форумџии за офтопикот...:smir: ама жал ми падна за братчево - гревче, не му се исполни желбата :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom