stormspeaker
Бекрија
- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.343
не, победија поштено, одлична игра посебно у прво полувреме :smir:А за Фиорентина да не имате некоја забелешка?![]()
не, победија поштено, одлична игра посебно у прво полувреме :smir:А за Фиорентина да не имате некоја забелешка?![]()
vie za Burnley da ne imate offfffff lele mi se losi od vakvi fanovi so se palat ko ke izgubimeА за Фиорентина да не имате некоја забелешка?![]()
За понапорна да али во Италија и по е пргава играта ама и тука не е се така подмачкано.Да се надеваме дека ќе го биде, зашо вака слабо, можно е и во топ 4 да не завршиме на крај, зашо оваа година има поише конкуренти него последните години. А за тоа со повредите и мене ме плаши, зашо премиер е понапорна лига од калчо, а он таму имал проблеми со издржливоста.
Сега за со Челзи ќе се врате Маскерано (барем нема да го гледам лукас) и ќе биде се ок барем јас така мислам, а кога ќе се опораве и Аквилани па да не зборам за тогаш кои партали ке ги правиме.neka se vrakja pobrzo akvilani zosto so Lucas nigde ne ideme tapa epten
Сега за со Челзи ќе се врате Маскерано (барем нема да го гледам лукас) и ќе биде се ок барем јас така мислам, а кога ќе се опораве и Аквилани па да не зборам за тогаш кои партали ке ги правиме.
Се спремамеКако е момци,се спремате ли за со нас во недела![]()
Си работи он, не се секирај.Се спремамечекаме опоравување на Маскерано и да проработи машината... Торес:smir:
Абе преку тииит ми е од тие пропаднати трансфери на Рафа ако купува нека купува салмен играч не да си го трошиме времето за џабе.:helou:legend ,Не знам колку би било тоа паметно, според мене Пандев нема да се снајде кај нас, али ако решил Рафа нека го донесе па ќе видиме.
За да не се качите на врвот пред нив ваљда.Абе Манчестеровец...што така?