Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Да се надеваме дека ќе го биде, зашо вака слабо, можно е и во топ 4 да не завршиме на крај, зашо оваа година има поише конкуренти него последните години. А за тоа со повредите и мене ме плаши, зашо премиер е понапорна лига од калчо, а он таму имал проблеми со издржливоста.
За понапорна да али во Италија и по е пргава играта ама и тука не е се така подмачкано.:pipi:

Агер се враќа на терените.:vozbud::vozbud::vozbud:
http://goal.com/en-gb/news/2558/news/2009/10/01/1534845/daniel-agger-fit-and-back-in-action-for-liverpool-reserves

ENGLAND/ LIVERPOOL & MAN.UTD., Eyes on Griesmann
Liverpool and Manchester United are tracking promising French winger Antoine Griesmann (18), who plays in Spain for Real Sociedad. Despite the interest shown by both English clubs, the Basque club officials want to keep him for a few more years.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
neka se vrakja pobrzo akvilani zosto so Lucas nigde ne ideme tapa epten
Сега за со Челзи ќе се врате Маскерано (барем нема да го гледам лукас) и ќе биде се ок барем јас така мислам, а кога ќе се опораве и Аквилани па да не зборам за тогаш кои партали ке ги правиме.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Сега за со Челзи ќе се врате Маскерано (барем нема да го гледам лукас) и ќе биде се ок барем јас така мислам, а кога ќе се опораве и Аквилани па да не зборам за тогаш кои партали ке ги правиме.

Па ке игра Лукас, Џерард ке си се врне па на старата позиција, позади Торес!
Барем ја така мислам!:toe:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Како е момци,се спремате ли за со нас во недела :duel:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Темава ни замина во 2 страна.
Очекувам утре победа и ништо друго.

Пандев како замена за Бабел на Енфилд? Последните шпекулации кои се поврзани со интернационалецот на Македонија говорат дека Рафа Банитез планира да го ангажира Пандев доколку Бабел замине од Ливерпул.
:jaj:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Се спремаме :) чекаме опоравување на Маскерано и да проработи машината... Торес:smir:
Си работи он, не се секирај. :)
Него се додека не почне да игра жабарон Аквилани, ќе мора да го глеаме Лукас, леле утре што помалку нека ја држи топката, коа е кај него :shok:

legend ,Не знам колку би било тоа паметно, според мене Пандев нема да се снајде кај нас, али ако решил Рафа нека го донесе па ќе видиме.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
legend ,Не знам колку би било тоа паметно, според мене Пандев нема да се снајде кај нас, али ако решил Рафа нека го донесе па ќе видиме.
Абе преку тииит ми е од тие пропаднати трансфери на Рафа ако купува нека купува салмен играч не да си го трошиме времето за џабе.:helou:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Да даде господ утре Торес со се јајца да му го пикне на Хиларио и тоа 3 пати!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom