Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
Мислам дека овој меч ќе влијае многу негативно на ливерпул,пред дуелот со челзи во недела...
kako ne zaradi toa i ne se igrase mnogu ovaa utakmica vide kakva bese taktikata razlicna od onaa koja ja igrame mascherano ne igrase i imase dosta razlicna igra za razlika od onaa vo sabotata so hull

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
kako ne zaradi toa i ne se igrase mnogu ovaa utakmica vide kakva bese taktikata razlicna od onaa koja ja igrame mascherano ne igrase i imase dosta razlicna igra za razlika od onaa vo sabotata so hull
Абе добро да во право си,ама некако слабо ми игравте :toe:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Ливерпул секогаш игра послабо со клубови со послаб реитинг. А со Челзи, Реал, Барса... секогаш има добар резултат, така да овој пораз не мора да значи ништо пред дербито со Челзи.

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Ливерпул секогаш игра послабо со клубови со послаб реитинг. А со Челзи, Реал, Барса... секогаш има добар резултат, така да овој пораз не мора да значи ништо пред дербито со Челзи.
hahah, abe nikad li nema da naucite, fiorentina ne e slab klub. Prvo poluvreme fiorentina napagasse, Lpool se branese, vtoro poluvreme bese obratno, razlikata bese so fiorentina si gi iskoristi sansite Lpool ne.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
hahah, abe nikad li nema da naucite, fiorentina ne e slab klub. Prvo poluvreme fiorentina napagasse, Lpool se branese, vtoro poluvreme bese obratno, razlikata bese so fiorentina si gi iskoristi sansite Lpool ne.
А кој рече Фиорентина е слаб клуб!? Не мислев на Фиорентина. Мислев на екипи од премиер лигата (Болтон, Вест Хем, Сандерленд...).

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Во Премиер лига вовеле нови табли со кои се покажува судиското продолжение. Но, има мала дупка во ова ново правило, тие важат само кога игра Манчестер Унајтед.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Сите ставале слики па ај и ти да стаиш, ако, битно си се нашол у муабет.

Ќе игра ли Маскерано против Челси??
Да, Рафа рече дека само почуствувал некоја болка на шутерски тренинг, и дека за 2-3 дена одмор, ќе се санира повредата.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Треба да игра, а и мора!
Иначе за ближи денот кога ке заигра и Аквилани, некако има одлично претчуство за детето!:vozbud:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
А и јас имам чудно претчуство за Аквилани,само ме копка нуму многу да се повредува.:jaj::jaj:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ме интересира какви ќе бидат резултатите ако се рачуна само екстра времето, башка муабетот со сликата со ферги е дека манчестер добиваат поише екстра време кога губат отколку другите клубови во англија, а не дали даваат поише или помалку голови во последните минути. :toe:

А и јас имам чудно претчуство за Аквилани,само ме копка нуму многу да се повредува.:jaj::jaj:
Да се надеваме дека ќе го биде, зашо вака слабо, можно е и во топ 4 да не завршиме на крај, зашо оваа година има поише конкуренти него последните години. А за тоа со повредите и мене ме плаши, зашо премиер е понапорна лига од калчо, а он таму имал проблеми со издржливоста.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
А за Фиорентина да не имате некоја забелешка?:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop