Можеби е жално за Мидлзбро, но мислам дека и Ливерпул беше оштетен на неколку наврати од страна на судијата, играта со рака на Хат, и непостоечки прекршок на Торес на самиот раб на шеснаесеттикот..Абе 3 минути беа досудени, не знам зашто судијата не досуди крај порано, остави да се игра...
Ne se sekavam koj igrac padna vo sesnaesetnikot mi se cini Onil koga Skrtel i Alonso se bunea kaj sudijata a ovoj im rece deka e uklucen vtorata storerica koja go mere zagubenoto vreme a sekunda pred toa bea objaveni 3 min prodolzenije.Sto znaci golot vo 94 e sosema regularen...Абе 3 минути беа досудени, не знам зашто судијата не досуди крај порано, остави да се игра...
E dobro de i vie vo 2006 tepavte mec so Liverpool vo prodolzenie, fudbal se igra dodeka ne svirne sudijata, a sudijata svirna otkoga dadovme gol.Ако се сеќавам и лани со пресврт дојдовте до победа.
Ako ovaa sezona ne ja osvoime titulata ke se otkazam od gledanje fudbal. 20 godini ne sme osvoile titula, a ovaa sezona imame fenomenalen tim. A interesno e toa sto 5 godini na red vo prvite 2 meca sobirame 4 boda, a ovaa sezona 6. Moze ke ni trgne sezonava.Значи денеска сфатив дека татко ми е баксузот.. 10 секунди пред да ја фати Мидо топката вика сега гол ќе примат Ливерпул, и гол.. сум се изнервирал у п.м. а он уште ми скока на глава и ме нервира само за да ми прави инат.. и среќа си отиде у 80 минута... Мислам дека само поради напорната игра и желбата заслуживме да тепаме (иако бевме оштетувани од судијата), и токму со вакви натпревари лани ја изгубивме битката за титулата.. Секоја чест на Мидлсброу, стварно имаат добар тим оваа година.. Важно 3те бода се кај нас, да се надеваме ќе продолжиме вака.
Поздрав до сите фанови на Ливерпул, мило ми е што гледам се повеќе и повеќе фанови се собираат.
:nenene::nenene::nenene:Za Vilja Real dava 40 mil pa ne go davat...Toa e skoknaa cenite.Porano za 20 mil se kupuvase klasa igrac.A spored mene Kin bese odlicna opcija so odlicna cena...[zEUs];1590918 напиша:Имаат мн добар тим ама не знам зошто не го купи Виља за 25мил а за 20мил го купи Кин кој пореално е мн послаб . Каков шпански напад би биле Торес и Виља мн убиствен .