Уште еден доказ дека "тркалото се врти" ....
:pos2::pos2:
:pos2::pos2:
"опстанок"?? овој збор е тотално непознат за мене, ти би требало да знаеш што значи опстанок...Кој спомна титула? Ни требаат уште 27 бода за опстанок. Ама на вас ви требаат уште 35 :pos2:
Ако ти е непознат ќе се запознаеш сезонава верувај.. И ај не замарај, иди во твој фан клуб."опстанок"?? овој збор е тотално непознат за мене, ти би требало да знаеш што значи опстанок...
Сезона 2004/2005??? Тоа беше доста лоша сезона и за Лацио и за Рома. Лацио на крајот заврши со 2, а Рома со 3 бода на зоната за испаѓање."опстанок"?? овој збор е тотално непознат за мене, ти би требало да знаеш што значи опстанок...
грешка си, јас од кога навивам(од 1999год.) Рома не е завршила на 3бода од зоната на испаѓање...Сезона 2004/2005??? Тоа беше доста лоша сезона и за Лацио и за Рома. Лацио на крајот заврши со 2, а Рома со 3 бода на зоната за испаѓање.
da:smir: togas ja namestija0-0 so roma na nekolku kola do krajot za dvata da se spasat i dikanio ne sakase da igraСезона 2004/2005??? Тоа беше доста лоша сезона и за Лацио и за Рома. Лацио на крајот заврши со 2, а Рома со 3 бода на зоната за испаѓање.
да да сега ми текна, фановите си ги бараа парите за купените билети, се сеќавам Мансини уште во втората минута имаше 100% и ја беше запудалил 2 метра над голот... али не ми текнува дека толку била мала разликата во бодови со они кои испаднаа, јас само знам дека Рома тогаш се бореше за влез во купот на УЕФА, а на Лацио му фалеа бодови за опстанок...da:smir: togas ja namestija0-0 so roma na nekolku kola do krajot za dvata da se spasat i dikanio ne sakase da igra