Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024


  • Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.290
Поени од реакции
15.508
Калма, Џеко ќе ја реши
Браво бене!

Мораше да ја решат оваа со 3-1, доста шанси имаа напред не знам што сакаа повеќе, да влезат со топка у гол.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.237
Поени од реакции
41.559
Браво за победава, уште една свртена утакмица сезонава, на крај измените ја решија.
Ние среќни, Инзаги не смее да е задоволен од начинов на кој изиграа денес и да се задоволи само со фактот дека освоија 3 бода.
Лесно можеше да е 2-0, и на крај од прво и на старт од второ кога Ханда имаше дупла интервенција у една акција на Сасуоло, тука исто многу среќа имаа, после тоа дојдоа четирите измени и се сврте све на наша страна.
Таман е паузава за тренеров, да искалкулира каде све се грешеше задњи недела ипол-две, зашто веќе затераа трета утакмица у низа каде хаоси се тераа на терен во одредени делови од натпреварите, нарочито кога се бранеа.
Следна е со Лацио каде најверојатно ќе бидат без Кореа, Алексис, Видал и Лаутаро.
 
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Фала Џеко. Инзаги ако ништо друго, барем замени не промашува. Одбраната е многу некоординирана. Загрижувачки некоординирана.

Битно победија некако.
Сега следува смртно досадна пауза, па три многу битни утакмици. Ако ги добиеме трите, правам фризура како Инзаги.
 

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.599
Поени од реакции
7.194
Исто како со Фиорентина, втора смена на работа, прво го гледам на мобилен, се враќам дома, палам тв-то Џеко дава гол, знаев дека ќе ја свртат.

Видал (y), не ми се допаѓа коа треба да бркаме гол, некако како во хаос сме и треба малку посмирено во градење на акциите.
 
Член од
24 февруари 2014
Мислења
734
Поени од реакции
1.170
Ах како се сјеба Ериксен .. у тимов како ќе се уклопеше место турчинов пас што не може да погоди. Мора да се седне на клупа Хакан, Гаљардини со ушите ко радар е покорисен од него.
 
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.546
Поени од реакции
21.524
Абе очигледно е што фура Инзаги со ваквите екипи. Дај им го прво полувреме, измори ги, пробај да не примиш гол и во второ душата им ја вади. Овие Сасуоло после 70та не дишеа, исто како Фиорентина. Перишиќ трчаше за 5 нивни играчи. На 1-2 имаа 4 шанси да ја затворат секогаш потег плус.
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.160
Поени од реакции
107.609
@Stefan-kobe ако отиде Икарди у јануар у јувентус нема да ти биде ама ич смешно,да знаеш ;)
И незнам дали приметуваш дека дон Инзаги направи де фрај и шкринар да изгледаат како биди и бади.

Сеа за сеа вака стојат работите,дај боже да смени нешто дон Инзаги ама тешка работа...
Не дај Боже тоа да се деси, ќе умрам и од мака и од нервоза. Иако е умрен Јувентус сепак не ми треба у животов да го гледам Икарди како трпа у нивни дрес.

Иначе ти ставам хаха реакции зашо си доста интересен лик у ситуации кога губиме или кога не играме добро, тогаш ги бркаш сите од тимов, сите се дрва, Кинезите криви и да не идам даље. Во ред брат, дозволи некогаш некој да игра лошо, да има лош ден и слично.

Конкретно денес до тие фамозни 4 измени на Инзаги бевме ХОРОР, УЖАС, ДНО и никој не го негира тоа. Мое мислење е дека не направил Инзаги од никого да изгледа како кловн него едноставно Де Фрај не е во форма сезонава, барем до сега. Не може да ме убеди никој дека Инзаги не знае да го игра Де Фрај на право место и да ја има правата улога кога му беше тренер во Лацио и таму братот ГАЗЕШЕ! Моментално е кај него, убеден сум дека после репрезентативната пауза ќе гази и ќе се врати во форма. Општо одбраната е многу конфузна, премногу грешни пасови на наша половина што е недопустливо. Мора да ја најде Инзаги добитната формула за овој проблем, проблем кој се јавува против екипи кои играат висок пресинг како Сасуоло, Виола, Аталанта... Треба да се најде правата конекција помеѓу последната линија и средниот ред, сигурно и цврсто да ја изнесуваме топката и да го користиме празниот простор што го оставаат противниците поради високиот пресинг. Мислам дека Хакан е проблемот тука, он е човек мање у средина зашо игра премногу лошо и треба да лета од прв тим а на негово место да игра Видал, секако ако не е повреден. Сенси би било идеално да игра ама тури му кур на тој повреденко скапан. Како што спомнав, Хакан е проблемот во средината па затоа и Броз и Барела знаат да бидат на моменти конфузни и да грешат очигледни пасови. Кога сме кај овој вториов како ми иде да му ја залепам една, прејак играч, најдобар везњак у Калчо ама у задње време изведува бесни глисти, се дере по соиграчи и кога треба и кога не треба, греши некои очигледни и лесни пасови, впрочем денес ради него примивме гол крвенка му ебам.

Многу ми се допаѓа што тимов покажува карактер веќе во неколку наврати, ова ни е трет пресврт сезонава на гости после негатива на полувреме што доволно кажува за тоа каков е менталитетот на екипата. Џеко е класа, значи апсолутна класа од играч и МОРА да е бетон во прв тим, со него и без него играта ни е небо-земја. Кореа го сакам ептен, добар играч е ама он е за џокер од клупа у оваа екипа, не за прв тим. Можеби против некои послаби екипи ама у поголем дел Џеко треба да е стартер. Лаутаро. Ако некој до денес имаше сомнеж за него тогаш после денешниов меч треба дилемите да му се разрешени и да сфати колку е значаен овој играч за Интер. Мислам дека истрча 90 километри, покриваше низ цел терен, огромен работник на терен е братот и заслужува секакви пофалби.

Добро е што одиме со победа на паузата за репрезентации која според мене добро ќе ни дојде зашо се наметна пеколен ритам периодов и можни беа и некои глупави киксови и безвезни игри како против Шахтјор на пример.

И да, господинот Инзаги со 4-те измени, PRICELESS! :love:
 
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
@Stefan-kobe

Брату, мене еве стварно не ми е јасно што толку посебно направи денеска?

Мартинез почна да игра откако влезе Џеко, претходно беше дух, баш кога треба да се истакне како лидер.
За трчање се изнатрча, ама за трчање и Еспосито можеше да трча.

На 1:2 одглумува фаул во опасна зона што нормално не му се суди, наместо да направи полуконтра додека во напад за 1:3 наместо да шутира им ја дава на мувливе Сасуоло.

Не го мразам играчот да се разбереме и сакам да успее а под успех подразбирам да дава 20+ 25+ гола.

Немој само да му се палиме на клизачите и да си мислиме глеј го гине на терен, кога од тие клизачи дали 2% му се успешни.

Со други зборови сакам да видам ефект од него како од Лукаку што гледавме или овие кола што ги гледаме од Џеко.
 

Џонтра Волта

Qué miras, bobo?
Член од
20 јули 2020
Мислења
9.009
Поени од реакции
55.275
Треба да им одбијат од плата за првите 55 минути. Говеда.
Добра победа, значајна пошто у спротивно ќе влезеа у некоја мини криза и ќе почнеа да ги јадат медиумите.

Доека се занимаваме со Дамфрис и Хакан, братот Кореа надвор од фокусот сериозно копа кон дното.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.237
Поени од реакции
41.559
Kako stojat momentalno rabotite u sredinata, Vidal treba da e starter, ne deka igrase mnogu ovoj ama koga i da bese na teren dostavuvase, da ne navlagam u toa za ovoj format kolku e izmislen za turcinot i poidealen u momentov kade-kade.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom