Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Веќе кажав, одбрана најслаба алка. И дека Киву МОРА да игра прв тим кога ке се врати, а силвестре на калење у серија Б. Вториот гол 100% негова кривица, а и за првиот не ми е јасно кого тој чуваше...јапончево на клупа, и само да не е нешто озбилно со Переира...
не е толку страшно ко што изгледа, сме губеле и со Моу дома, и во триплета сезоната.
сега е пауза, нека се оладат и нека сфатат дека и кога губиш се бориш за победа, а не да ми фаќаат нервни сломови на терен...
и што жална фаца имаше Морати, за греота :(

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Нема што да се коментира за утакмицава,освен да кажам само едно големо КАТАСТРОФА све ми мириса на иста песна од лани,Силвестре,Нагатомо,и капак на све Паласио :tapp::гомце:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Под итно да го вратат во Палермо и плус некој младинец нек ги почастат нашиве :facepalm:

Кастелаци за третиот гол....
:facepalm:

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
добро овие билан и јубе фанови уште тој пенал го расправаат,се караат а ја мислев сеир ке ни фаќаат :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.160
Поени од реакции
46.268
Lekcija po moderen fudbal ni odrzaa, nisto poveke, nisto pomalku, kolku da gi spushtat na zemja, iako toa trebase da bide napraveno odamna, da potsetam samo, Hajduk ... Vaslui ... i sega Roma, koja bukvalno gi unisti vo sekoj mozen segment na fudbalskata igra.

Odbranta e uzasna, Stramaccioni uste lani na toa se zalese i rece deka treba da se raboti na toa pole, sega za sega rezultatot od taa rabota e porazitelen, 7 gola primija do sega doma od dve amaterski ekipi i Roma koja realno, e ekipa za 5to, 6to mesto vo Italija, preku sila treti da se, toa im e maksimumot.

Edna bitka e izgubena, vojnata seuste ne, ama so vakov odnos i rabota ne smee da se prodolzi !

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.223
Поени од реакции
13.119
Прво : Да им честитам на фановите на Рома,буквално не растурија!!
Второ : Да им се намочам прво на Морати ,па на шеширџијата ,па на Аусилијо ,па на смрденото мочано ффп правило и на крај на целокупниот борд на директори во Интер и општо на секој шо е одговорен за оваа трагична ситуација во која се наоѓа клубот.
фала чао пријатно
пс Јас не јадев џабе гомна дека тиква трансфер пазар имавме

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne znam shto ochekuvate :icon_lol:

Seriozno, ima milijon faktori za rezultatov deneska, optimistite ke rechat 7/8 novi igrachi bla bla, ne se uigrani ti rekov mi reche, pesimistite ke rechat gotovo otide sezonata, ne se pravi tim so kastelaci i silvestre, bene ke reche ma che cosa(???)... itn :D

Timov e nov, timov ne e jak... Mozam do zadutre da pisam za bekovite i za izmenite ama jbg...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.160
Поени од реакции
46.268
Desno se uzasni, prvotimec Zaneti, zamena Naga ili toj crnecot kako i da se vikase, levo se solidni so Pereira ... uste lev bek da igrase a ne vo sredina, ebate glupiot eksperiment.
Centralnoto duo vo odbrana e edno od najlosite vo poslednive 6-7 godini, bar spored mene, Ranokija e precenet, uber precenet i 3 godini go cekam da pokaze nesto poveke, a do sega lider trebase da e na odbranata, Silvestre e prosek, ako ima nekakov progres vo Inter treba srekni da sme, vreme e Juan da dobie sansa vo odbranata da se vidi na sto se i definitivno sezonava za toj del od terenot.

Ne e strasno da se izgubi vo vtoro kolo ama nacinot na koj izgubija otvara mnogu dilemi za Inter i Stramaccioni, dilemi koi se nadevam deka ke se razresat na dobar nacin za nas.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Не само тимот е нов и не знаеме кој му се можностите и тренерот ни е неиспитана територија.
Одбраната од ланската прва постава Мајкон Лусио Самуел Киву и голманот оваа година сосема нова па тим од рангот на Интер вакви промени не би требало да прави.Барем Самуел да го оставеа во прва постава.

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
сериозно, дали кај Касано има последици од проблемите со срцето???само едно полувреме,кога излезе како да истрчал 40км маратон,а исто беше и прошлиот пат. на ова не размислував до сега,
но е веќе индикативно. дали некој што разбира такви работи може да одговори???

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
STRAMA: "PSIHOLOŠKI PROBLEM, SE OPET PONAVLJA.DOBAR PEREIRA" Govoreći za Sky, Andrea Stramaccioni nakon poraza protiv Rome: "Inter je igrao dobro u prvom poluvremenu,stvarao prilike, ali ne baš najbolje za gol.Čak i početkom drugog poluvremena smo igrali veoma dobro,ali onda gol Osvalda nas je ponovno bacio u očaj.Ovo je sigurno psihološki problem, a ne tehnički."
За психолошки проблем само видеото погоре што го постирав и то е :D

Сериозно, нека размисли малу Страма и што побрзо да ја најде вистинската формација со вистинските играчи, зошто вака лошо ни се пишува (ме потсеќа на времето со Гасперини/Раниери :sick:).

Кастелаци - солидна замена, али третиот гол :eek: ... не смее во никој случај онаков гол да прими.
Ранокија - игра далеку подобро од ланска година, но уште има леб да јади за да биде вистински столб во одбраната
Силвестре - уште кога го донесоа не бев убеден дека ќе може барем малу да го замени Лусио...просек играч кој се треси при секој допир на топка и не знае кај тера...назад во Палермо/Катанија/Пескара....
Нагатомо - право глуво куче! Време е да се зациментира на клупа...
Занети - капитенот стандард, трча, одзема топки и игра едноставно, но на таа позиција ни треба играч кој ќе дава центаршутеви.
Гаргањо - за мене, еден од подобрите на теренот денес, си ја тераше работата...
Гуарин - ах Гуаро, има потенцијал да стане еден најдобрите DMF играчи...индивидуално многу јак, но треба да поработи на тимска игра (Одлична топка доби од Паласио...штета не ја прими како што требеше)
Переира - најдобар на терен, изгина! немаше загубен дуел, но имаше 3-4 лоши нафрлувања...како и да е, за лев бек е измислен!
Снајдер - не се изнаигра баш денес...
Касано - освен голот...ништо повеќе. И треба многу да работи на физичката спремност...по шо ако отсега не може да дише...:cautious:
Милито - исто како и Снајдер, не можеше сам...башка убеден сум дека имаше чист пенал врз него кога го собори Стекеленбург.

За измените немам што да кажам, не гледав по шо се изнервирав и не ја пратев утакмицата баш како што требит.

Еве оцените...
OCJENE IGRAČA;
Castellazzi 5
Zanetti 5,5
Silvestre 5
Ranocchia 5,5
Nagatomo 6
Gargano 5,5
Coutinho 5,5
Pereira 6
Cambiasso 5
Sneijder 5
Cassano 6,5
Milito 5,5

Едит: Хуан Хесус не знам зошто не добива шанса o_O Од Силвестре 100 пати подобро би изиграл...

Kajgana Shop

На врв Bottom