Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.660
Поени од реакции
7.306
Едноставно Страма мора да ја среди одбраната.
И после Самуел не бил во форма, и без форма да е, 1000 пати е подобар од Силвестре.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.247
Поени од реакции
1.622
Се виде трансфер пазарот на Морати и Бранка се да му ебам го упропастија клубот, Рома три парчиња да ни клава и згора на тоа второ полувреме топка не фативме ни ја скрија топката како со некој вонземски клуб да играме. Ке биде и оваа тешка година, впрочем и што ли очекувавме ова се играчи кои играат за ситни пари, за да може Морати да се богати. Лесно е на хартија да се пише за играчите но на терен еве што излегува, Станкович, Лусио, Камбјасо, Цезар и Мајкон за овие кои сега играат се Пеле и Марадона заедно.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.666
Поени од реакции
747
Заборавив да се надоврзам, еднаш се заебаа со еден СИЛВЕСТРЕ, сеа земаа исто дрво со исто име и пак не ебе у здрав мозок. Со кој памет бе, изгубени едни...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Шта речи коју пурку послати..па и со јувентус се споредваме:facepalm:..одбраната наша хорор

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791
Ранокија и Силвестре се најголемите непријатели на Интер сезонава

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И да тој вашиот Камбиасо влегва и веднаш два гола примивме и огромна дупка во средината се прави..дада баш Камбиасо

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.660
Поени од реакции
7.306
И да тој вашиот Камбиасо влегва и веднаш два гола примивме и огромна дупка во средината се прави..дада баш Камбиасо
Откоа излегоа Переира и Гаргано средниот ред се распадна, се вративме на онаа игра од лани, кога немаше кој да подаде, и почнуваа со долги топки кон шпицовите.

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Epa tolku im bila silata.
Ja tepaa Peskara i mislat gotovo osvoija skudeto,nikakva motivacija i zalaganje.
I neka mu kaze nekoj na Guarin da prestane da izigrava Ronaldo.
P.S. Silvestre treba da odmori malce na klupa.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Бродот торпедиран .Како беше со Јуве ќе беше борбата за скудето не губете надеж уште сме во игра.
Тренер експеримент.
Одбрана експеримет
Среден ред и тој нов експеримент.
Напад се крстат во Милито белким уште ќе дава голови.

Важно билансот е во ред.
Ако лани имаше уште траги од шампионскиот тим оваа година дефинитивно го нема тој тим.

За едно десетина кола ќе знаеме до кај сме борба за титула :eek: или борба за Лига Европа.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сите беа очај бе, не прајте споредби.
Од Кастелаци, па до Милито!
Гаргано,Переира,Снајдер,Паласио не беа воопшто лоши..се се започна откако влезе Камбиасо миленикот на Морати

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Не растури Рома, нон стоп напаѓаат од стана на Нагатомо, послаб бек сме немале никогаш :icon_lol:
Одбранава катастрофа, Силвестре и Нагатомо за нигде, Ранокиа солиден, Занети стандард.
Одкога влезе Камби, па и Кутињо и Паласио никаква игра, пред тоа беше ок, ајде наредна утакмица тепаме, за самодоверба :pos:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Значи кога очекував да ја сменат тотално играта и да не напагаат по страни, тие пак исто. Денес главна причина што бевме многу слаби во напад (посебно 2ро полувреме) беше Снајдер, не пушти ниедна корисна топка напред, гуарин одличен во позиционирање и во дефанзива ама треба да се ослободува побрзо од топката. Кутињо и Репката им ставам оцена дека едвај се склопија со топка. Силвестре треба да грее клупа , сепак не е Интер квалитет (дај боже да ме демантира).

Очекував многу подобра игра против Рома и непријатно бев изненаден, сепак единствено нешто што може да се добие како позитива вечер беше Переира, добивме корисен играч. Не навлагајте во демагогии дека според мене ова беше само лош ден на Интер и ништо повеке.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.942
Поени од реакции
16.259
Гаргано,Переира,Снајдер,Паласио не беа воопшто лоши..се се започна откако влезе Камбиасо миленикот на Морати
А пред тоа везевме..
Можеби Снајдер, другите и не ме бендисаа со играта, џабе збориме креативна средина, таква средина, а ништо не видовме, асална топка немаше пуштено кон напаѓачите.

Kajgana Shop

На врв Bottom