Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
сериозно, дали кај Касано има последици од проблемите со срцето???само едно полувреме,кога излезе како да истрчал 40км маратон,а исто беше и прошлиот пат. на ова не размислував до сега,
но е веќе индикативно. дали некој што разбира такви работи може да одговори???
Касано добар фудбал може да изигра најмногу 60 минути.Тој уште кога премина од Сампдорија во Милан не беше 100% спремен да изигра квалитетни 90 минути,а после оние проблеми со срцето 60 минути е неговиот максимум.На европското за Италија исто така играше само по 60 минути и после тоа го вадеа.Треба да се земе во предвид и тоа што не тренираше подолг период минатата сезона заради проблемите со срцето и тука сигурно изгуби доста тој самиот како играч но мислам дека сега колку и да се труди нема да успее да стане играч кој што ќе игра цели 90 минути.Ако Страмачиони планира да го игра прва постава секоја утакмица тогаш од старт губи една замена но во тоа да не ви се мешам ... :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Фатив од 55та минута, и еве што забележав:
1. Гуарин шутираше повеќе од Снајдер во цела кариера....
2. Замените очајни
3. Кога влезе Камби повеќе немаше никаква игра(претходно 10-15 минути гледав каков-таков фудбал на Интер)
4. Шо мајка бара Переира во средина?
5. Ни треба Хамшик
6. Не знам колку ќе можеме да се потпираме на Милито сезонава.
7. Киву е играчиште за мачорот Силвестер.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
2. Замените очајни
3. Кога влезе Камби повеќе немаше никаква игра(претходно 10-15 минути гледав каков-таков фудбал на Интер)
4. Шо мајка бара Переира во средина?
5. Ни треба Хамшик
6. Не знам колку ќе можеме да се потпираме на Милито сезонава.
7. Киву е играчиште за мачорот Силвестер.
Не не реков,ми мириса на иста песна од лани ако не се среди Страма нешто во формацијата,т,е ако не ја направи вистинската формација.Силвестре од кај го ископаа тогаш незнам,па уште и 8 мил :facepalm: нека си врзе Бранка еден поголем камен на глава и во некоја подлабока река.

Само за Гаргано имам пофални зборови за утакмицава,ораше по терен голем работник закован му е првотимскиот статус до крај на сезона.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
Пред почетокот ни беше убитачна формацијата.
А сеа сме ја усрале.:D
Usrana bese, forsirase nekoj defekten format so Nagatomo i Pereira ko levi krila, edniov bek drugiot krilo, ne bese ova klasicna 4321 formacija, neznam ni kako da go definiram ova od denes, mnogumina gledam za istovo zameruvaat i daleku e ova od psiholoski problem samo Strama ne e nit prv ni posleden sto ne priznal krivica ...

Desno sme veke anemicni, Maicon fali ko dezodorans na cigan, Zaneti e totalno nekorisen vo napadot, levo od druga strana denes bea haos, Pereira prv mec a e lec bek, igrase vo sredina, Naga-san se gubese i napred i nazad, pogotovo nazad, nemase nikakva potreba Strama od vakov manevar, isto i nemase potreba Cambi da go stava koga veke moraa da dadat gol za vodstvo ali toa e, niza pogresni potezi bea napraveni od trenerot sto dosta gi koshtaa, a i seuste se ceka da prorabotat vo odbranata, kade bea uber falicni lanskata sezona i nesto sto Strama go potencirase vo bezbroj navrati toj period.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
Ja koa zborev ... toa e taa nedisciplina, ednas sutna asalno, koga so leva se obide nezgoda niska da isprati, ok poteg, na mesto, Eto na vremeto takvi golovi davase, ama potoa cekaj be, sansite da dades gol od daleku i onaka se mali, prvo golot treba da se pogodi sto mu e problem momentalno, vtoro, i da go pogodi, sansite da vleze se mali, pregolema sloboda si zima.

Sto se odnesuva do Kambi, Strama go tera isto ko i Leo, levo vo sredinata na terenot, jok, ili kaj Gargano ili neka ne igra. Isto, on ili neka startuva utakmici ko zadnji vezni, ili neka vlaga ako treba da se cuva rezultatot, ne koga se brka gol.

Inaku i ja sum za toa Kivu da igra vo odbrana, ne deka e dobar, tuku deka ke ja razmrda kolku tolku, prestaticni se sega, jezivo e za gledanje, onie killer pasovi u prazno gi ubivaat, gi bushat bez problem, lesno e da se igra protiv pomali timovi kade nedostasuva bajagi kvalitetot, ama eve so Roma odma se izdesi golem problem a resenie nemaa.
--- надополнето: 3 септември 2012 во 03:43 ---
а што е со Самуел ? повреден е или грее клупа ?
U ocajna forma e, malku e bolji od Silvestre u momentov.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мене ме плаши ситуацијата со Касано..кога ќе видите Галијани не е ретардиран што даде 7,5 милиони и Касано за Пацини..Пацини ионака беше бескорисен кај нас ама ништо поразилчно нема да е ни со Касано кој повеќе од 50 минути неможи да истрча..како препариран изгледаше на претходните утакмици кога го изваде Страма

Член од
23 август 2010
Мислења
39.593
Поени од реакции
115.011
Не ги разбирам некои луѓе најискрено, прво коло титула ни препишаа а сега фрлаат со дрва и камења по Морати, Бранка, Страма и компанија. Полека смирете се, сме губеле и во триплете сезоната, тогаш почнавме со 1-1 против Бари во прво коло, затоа чил. Тимов сеуште не е на ниво, пола од играчите не се 100% физички спремни башка мислам дека немаат достигнато ни 50% од својот максимум.
Ајде ќе биде боље сеа имаат и пауза поради репрезентацииве.
П.с. На две ливчиња ме бутна само Интер, да се знае кој беше баксузот, да не се мислите зашто изгубил Интер.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Алоо, смирете се , ќе се вратат момците! Колку утакмици заедно има изиграно овој тим ? Чекајте малку, реновирани сме до максимум, потребно е време и полесни утакмици па се ќе дојде на свое место ! Да не беше Силвестре минимум нерешено имавме, 3-те гола се негоа грешка (првиот не чуваше играч, вториот такоџе, а на третиот не ни проба да покрие ) !

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не ги разбирам некои луѓе најискрено, прво коло титула ни препишаа а сега фрлаат со дрва и камења по Морати, Бранка, Страма и компанија. Полека смирете се, сме губеле и во триплете сезоната, тогаш почнавме со 1-1 против Бари во прво коло, затоа чил. Тимов сеуште не е на ниво, пола од играчите не се 100% физички спремни башка мислам дека немаат достигнато ни 50% од својот максимум.
Ајде ќе биде боље сеа имаат и пауза поради репрезентацииве.
П.с. На две ливчиња ме бутна само Интер, да се знае кој беше баксузот, да не се мислите зашто изгубил Интер.

Катанија т1
Наполи т1

и

;)))

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.206
Поени од реакции
13.088
Абе сеа гледам кристијано е незадоволен во реал,па може да го земе морати во јануари и да ја опраиме работата...:pos::pos::pos:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
:pos: Роналдо кај нас ќе умре бе, тој таму како се нервира кога не му додаваат, ваму Гуарин да најде место одма шутира, добро што е во Италија, да беше во Англија досега ќе утепаше некој од гледачите!
Вчера Страма требаше да почне со проверена формација, Переира нека биде лев бек, Гаргано беше најдобар на терен а го извади кога требаше да брка резултат.

Kajgana Shop

На врв Bottom