Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Ако играат Алварез,Гуарин и Зарате тогаш победа и тоа со хендикеп ќе има утре!
Алварез ќе игра во нападот на местото на Форлан, според сите најави. Деки ќе игра до јуни кај и да е. Добро е што го смени ставот во изјавите, прво викаше дека има намера да остане до крај на договорот, а пред некое време прочитав нешто во смисла дека ќе си заминел ако клубот мисли дека треба. Мора да се направи чистка, Кордоба, Деки, Лусио, Киву... многу пари земаат. Не дека се само тие...Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Ricardo Alvarez, 14 Fredy Guarin, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;
Podobar izbor od ovoj sreden red ne sme imale od koga navivam za Inter, a toa e od "dalechnata" 1997. E sega, ako pri vakviot izbor utre startuva Deki, thats it for me, gomnava ne zasluzhuvaat ni opstanok vo Seria A.
Иако Киву одигра подпросечно во неделата... каде-каде е подобар од САКАТОМО... Тој е добар да му дадат топка и да истрча, ама тој повеќе одговара во формацијата на Раниери, како лево бочно.. ако ме прашувате мене, јас сум за ОБИ да го истренираат да игра лев бек, и имаме се.. брзина, цврстина, дриблинг, уште само дефанзивните задачи добро да му се објаснатJulio CesarZanetti - Lucio - Samuel - NagatomoGuarin - Poli - ObiAlvarez - Milito - ZarateНајдобра можна формација моментално, ама неверувам дека Страмачиони ќе излезе со ваква формација