Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Паломбо назад во Сампдорија, Камбиасо нека си најде некое клубче во Аргентина, Станкович в пензија, Нагатомо сместа во Сериа Б да се префрли ....

Поли уште еднаш покажа дека станува збор за квалитетен среден играч, само не знам кај гледа Ранко.... :facepalm:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Се сложувам за грешките на судиите. Имаше и една недосудена корна при крај, ама ете вториот гол од офсајд на крај го смени исходот од утакмицава.

Ако, бодче по бодче на средина на табела :vozbud:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Нејќев да победиме бидеки немаше да биде избркан Раниери,вака со овој кикс очекувам утре да добие отказ ! Ако му даде шанси уште Морати значи стварно е луд,можеа лесно да не казнат на 2-2 али среќа тој шутна слабо кога ја фати Цезар,иначе фала му на Пацини што не даде гол на крај кој ке го гледаше Раниери уште 5 кола најмалце !

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Мене текот на мечов ми изгледаше како некој друг да ги направи измените а не Раниери ! Можно е да се симнал Морати на полувреме во соблекувална па да им рекол на играчите, момци изиграјте во второ најдобро што можете , и да победете си оди Кондомов! BTW на Барези да му дал задача да направи измени.
А најголема добивка вечерва е Поли, кога го гледав него како игра како да го гледав Тиаго Мота, браво за малиот ! Ни треба само тренер со мадиња за да тргне тимот , па да се надеваме дека од утре ќе имаме таков !

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Абе буљаши не се смејте ама јас ја пишав 1-1 & 3+ и само они ме заебаа бе мамата да им ја ебам :mad:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Без тролање и глупости!Кратко и јасно!Интер 2........Катанија 2!
П.С.Катанија=Јувентус!Во прашање се головите од офсајд,да не се збуните!
--- надополнето: 4 март 2012 во 23:03 ---
Без тролање и глупости!Кратко и јасно!Интер 2........Катанија 2!
П.С.Катанија=Јувентус!Во прашање се головите од офсајд,да не се збуните!

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484

Навистина не знам што им е на судииве, премногу грешки.... дури и на натпреварот Парма - Наполи видов вториот гол на Лавеци офсајдиште, а пред тоа поништен чист гол за Парма....

R

Rigel Kent

Гостин
Ova prvenstvo ke bide apla namesteno , odamna ne sum videl olku problematicni odluki na sudii...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Овој Born to be Rossonero си дрка кај нас у фан клуб и лајкчиња си дели . Го боли цефка .

Ја послаби Лусио и Самуел никад ги неам видено . Време им е да го фаќаат патот . Да го видиме и Хуан како ќе изигра

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Овој Born to be Rossonero си дрка кај нас у фан клуб и лајкчиња си дели . Го боли цефка .

Ја послаби Лусио и Самуел никад ги неам видено . Време им е да го фаќаат патот . Да го видиме и Хуан како ќе изигра
Уште да кажеше дека таа џукелата Скатомо е ок,ќе беше прајселенс твојов коментар!

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281

Абе ја се радувам за разлика од вас! :D
--- надополнето: 4 март 2012 во 23:34 ---
Треба тој уште многу лајкови да стави за да го достигне нивото на Ајви. :)
Аааа, не си го можам признавам.

Инаку, верувам дека ова беше последна утакмица за Раниери.

Kajgana Shop

На врв Bottom