Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.956
Поени од реакции
116.531
Не мора да посакуваш, сите сами ќе паѓаат, па дури и Занети ќе се жали на повреда :)
Богами и ја би се жалел. Оваа да ми е докторка секој ден препони ќе повредувам, може затоа Челзи немаше успех со Боаш, ради константните повреди. :D

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
949
Според Газета, Боаш спремил тоа мантилите сезона есен/зима и утре доаѓа во Милано.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.009
Под знак прашалник им е тоа, прашуваат т.е. и они, дали после отказов негов ќе пристигне во Милано деновиве и ќе го наследи тинкеров. Сеа за сеа ништо конкретно нема, никаква најава и за едното, отказ на Раниери, и за другово, доаѓањето на Боаш, иако све поизвесно е дека ќе дојде АВБ тука само прашање е кога, дали до крајов на сезонава или по крајот на истата.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Бенитез барем кога беше во Интер, Цезар не си одеше пешки дома.... повреден беше...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не го гледав натпреварот второто полувреме(Лејкерси-Мајами ги гледав) ама според измените ме изненади Раниери..зарем да се опаметил и да гледа реално на работите човекот??..од кога Форлан е крило??..од кога Лусио ги организира акциите??..и да Камбиасо си излезе ,Занети си отиде бек и веднаш се чуствува разлика во средниот ред каде почна да се врти топката(во хајлатсите видов)..Пацини е маскимално идниспониран и формата му е заникаде...Раниери се надевам дека ќе се сети конечнода не ги игра Камбиасо,Станкович и Знаети на средина....Паломбо чуствува притисок и го заприметив воопшто не се отскрива како да му е страв топка да прими..иначе Форлан се трудеше максимално барем во првото полувреме не знам што му згреши на повеќето навивачи што го критикуваат!..то е то одиме на нов пораз на наредниот натпревар..
--- надополнето: 5 март 2012 во 01:43 ---
Бенитез барем кога беше во Интер, Цезар не си одеше пешки дома.... повреден беше...
Раниери за Бенитез е Леонардо:P

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ако добро сум разбрал , 2016 ЛШ финале на Меаца . Тамам уште еднаш да ја товариме на домашен . Ако не Бене нека ме поправи :)
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=73751
И Морати го тупи . Не го брка после Наполи ќе чекал и Катанија . Изглеа сака да го дупат Филипо уште у школо (y)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
народе до кај е работата со раниери? ќе го менуваат или не? боаш е слободен од вчера...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
народе до кај е работата со раниери? ќе го менуваат или не? боаш е слободен од вчера...

И јас сум слободен,башка си газам со Интер на ФМ,со проверена формација и проверени играчи :pipi:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Изглеа сака да го дупат Филипо уште у школо (y)

Малиот сношти пак бил на стадион :)
"Во животот треба да научиш да изгубиш. Јас научив, а вие ... заборавате!"

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Хаха, ѕверче е малово. :X3:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ќе го отпишат од нашколо овај аман нека победи Интер еднаш :D

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
И не знам што толку видовте добро во Боас .. И он прави нелогички потези го Раниери.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
И не знам што толку видовте добро во Боас .. И он прави нелогички потези го Раниери.
Боаш го споредуваш со Раниери?
Раниери за прв пат вчера направи логични замени а сигурен сум дека сите очекуваа да влезат Кордоба и Киву....
Како очекува со 35 годиушни деструктивци да диктира тепмо, да креира шанси а на клупа седат Поли, Оби и играч како Снајдер.

Последните 7 натпревати освоени се само 2 бода. Порази од селски екипи како Болоља, Новара, Леце...
Мислам дека ги загубивме и онака малите шанси за 3то место а со победи над овие мизерни екипи ке бевме во игра и за титула.

До крај има уште 12-13 кола и треба да очекуваме 4 кикса на Лацио по некој кикс на Удинезе, наполи.. а Интер да победи се.
Тоа е речиси невозможно, а знаеме колкави ке бидат загубите поради тоа што нема да играме во лига на шампиони.

Полошо од ова не може да биде.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Боаш го споредуваш со Раниери?
Раниери за прв пат вчера направи логични замени а сигурен сум дека сите очекуваа да влезат Кордоба и Киву....
Како очекува со 35 годиушни деструктивци да диктира тепмо, да креира шанси а на клупа седат Поли, Оби и играч како Снајдер.

Последните 7 натпревати освоени се само 2 бода. Порази од селски екипи како Болоља, Новара, Леце...
Мислам дека ги загубивме и онака малите шанси за 3то место а со победи над овие мизерни екипи ке бевме во игра и за титула.

До крај има уште 12-13 кола и треба да очекуваме 4 кикса на Лацио по некој кикс на Удинезе, наполи.. а Интер да победи се.
Тоа е речиси невозможно, а знаеме колкави ке бидат загубите поради тоа што нема да играме во лига на шампиони.

А да ... и ова ќе заборавев. И во Челзи правеше глупости од замени.. Прв тим го држи на клупа, во игра става аматери. Малуда го става во средина наместо крило, повеќе шанса му дава на Меирелес одколку на Лампард.. Есиен го чува за украс. Прави нерезонски потези. Али .. вие си знаете.

Полошо од ова не може да биде.
Ех, ех, еј ... Боаш сеа ти го направи Жозе Мурињо. Ако го пратиш добро Челзи, во последните 6-7 меча Челзи има 1 победа. Така да .. не знам што толку по Боаш сте запнале сите. Ќе видите дека не е којзнае што.

А да.. ќе заборавев.. Боаш ти е ист во замените ко Раниери. Малуда го игра во средина ко плејмејкер, а типот уствари не сфаќа дека Малуда е крило. Шанса му дава на дрвото Меирелеш наместо на Лампс. Есиен го чува за украс. Ужасно, ужасно ...

Kajgana Shop

На врв Bottom