Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Значи за да бидеш прв во Италија ти треба само срце? Квалитет јок... :pos: Виц на векот.
Лихштајнер , Барзаљи и Пирло немаат квалитет :LOL: шта то рече ,скриј се под камен плиз. Ајде вака, напрај ми листа на играчи што се поквалитетни и/или играат константно во добра форма оваа сезона ,нормално на истите позиции на гореспоменатите. Во сериа А. И немој за Пирло да се осудиш да правиш споредби со друг играч, да не ти се смеат чафките. И кажи ми од кога следиш Сериа А, да не навлегувам во дебати безпотребно,ако си новајлија, те разбирам.
Друже според она што го имат пишувано можеме да претпоставиме колку се разбира од фудбал! Читај сега следн пост дека Чави е просек! или сл!

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Кај сум бе...?
да не сме на погрешно место :confused:
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 00:52 ---

--- надополнето: 9 февруари 2012 во 02:07 ---
20-те тима кој што заработиле најмногу во 2010/11 година

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Koj kapello koj bakrach... Preku kur mi e od eksperimenti veke... Samo za dvajca menadzeri sum da se nosat vo Inter, toa se ili Grande Mur, ili Guardiola, drugo ne. Nitu Vilas Boas (iako ne e on kriv sto drvja igrachi ima chelsea), nitu Kapello, nitu Spaleti, nikoj osven Mur/Pep.

Sakam Mur zatoa sto i so Suazo i Muntari ke ja osvoi serija a bez problem. A Guardiola go sakam zatoa sto (lichno za mene) mislam deka e po intelegenten od Mur, mozda nema madina kako na Mur ama go biva mnogu.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Малку офф:
Капело од вчера е слободен, немој случајно да сте го испуштиле! :icon_lol:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Значи за да бидеш прв во Италија ти треба само срце? Квалитет јок... :pos: Виц на векот.
Лихштајнер , Барзаљи и Пирло немаат квалитет :LOL: шта то рече ,скриј се под камен плиз. Ајде вака, напрај ми листа на играчи што се поквалитетни и/или играат константно во добра форма оваа сезона ,нормално на истите позиции на гореспоменатите. Во сериа А. И немој за Пирло да се осудиш да правиш споредби со друг играч, да не ти се смеат чафките. И кажи ми од кога следиш Сериа А, да не навлегувам во дебати безпотребно,ако си новајлија, те разбирам.
Сака да каже класа иргачи се Нагатомо, Киву и Поли :icon_lol:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Член од
3 јули 2011
Мислења
16
Поени од реакции
6
Ада направиме вака може: Мајкон,Самуел,Снајдер. Ако веќе идеме да вагаме, имате среќа што на Интер константно им се повредуваат клучнит играчи иначе кего јадевте и оваа сезона како и претходните

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Mozzen Sostav Inter vs Novara : 4-3-1-2

Julio Cesar

Zanetti Lucio Ranocchia Chivu

Poli Palombo Cambiasso

Sneijder

Pazzini Milito

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Оставете ги Јувентус грев е да ги споредуваме денешните Интер и Јувентус кога тие се класа над нас во секаков кадар што го имаат..тие барем трчаат на теренот,играат со срце со душа,го даваат маскимумот,желни се за трофеи,имаат квалитет,и афторитетен тренер плус надежна екипа за во иднина..а ние немаме ништо од овие работи што ги набројав..ние имаме стари истрошени играчи,неамбициозен тим,лузер од тренер,лузерски менталитет,неквалитет посебно во нападот катастрофални сме,никаква идеа за во иднина и никаков проект...башка што овај тренеров наш не е во состојба да го извади најдобриот тим на теренот.....баталете Јувентус ние сме за споредба со Лацио и Рома(додуша и со Рома не сме за споредба тие се Барселона за нас)..на какво ниско ниво паднавме не ми се верува.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.164
Абе не класа Џони, класи у пм, Матри за Милито е Меси.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.169
Поени од реакции
12.969
Абе идиот ова е фан клуб Интер алооо!!!Ако сеа зееме ние интерашите да реплицираме на сите глупости изнапишани кај вас во фан клуб,форумов ке стане калакурница!!!Си има јасни правила што и каде може да се пише.Јас овде ако сакам ке си тролам дека нагатомо е боље од Киелини и ни ти ,нит некој друг јубенташ не треба да улетуе тука како идиот и да си исправа криви дрини.Така да дај одјебите и ти и ова другово момче Тутор или како и да е!

Пс. Џони брат дај прибери се малку,претеруеш.
Другарски совет,сепак сите интер си го сакаме!

Kajgana Shop

На врв Bottom