Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Не бе, не ни треба Кавани насместо Милито или Пацини. Милито ќе си оди, еден Пацини е доволно. Не ни требаат двајца такви играчи.
Нас ни треба некој што игра со топка надвор од 16 метри, затоа го сакавме Санчез ама немавме пари, а го сакавме и Варгас очигледно, прашање е само дали се заебавме поради непрофесионалност (дедо Суарез) или во меѓувреме е направен дил со Наполи.

Во секој случај, не е лесна дилема дали да земеш млад талент како Варгас или поискусен фудбалер како Лавеци. Јас уште оваа година го сакав Лавеци но ми изгледа дека ги добиваме фудбалерите во погрешно време. Наполи го извади максимумот од Лавеци и не знам до кога човекот ќе игра во истата форма, со оглед дека по конституција наликува на Пандев и ништо чудно за две години да изгледа како Бобо Виери пред пензија. Де Лаурентис знае дека треба да го продаде Лавеци затоа што Хамшик и понатаму е во топ форма а исто и Кавани (мислам физички).

Се плашам да не се заебеме пак.
Имам некое чуство дека е ќе биде купен само затоа што е Аргентинец ... и ми изгледа Зарате трансфер!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Има време за Лавеци,дај ние да видиме сеа во зима што ке земеме :) ,јас очекувам да земеме еден напаѓач и еден играч во средината !

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Не бе, не ни треба Кавани насместо Милито или Пацини. Милито ќе си оди, еден Пацини е доволно. Не ни требаат двајца такви играчи.
Нас ни треба некој што игра со топка надвор од 16 метри, затоа го сакавме Санчез ама немавме пари, а го сакавме и Варгас очигледно, прашање е само дали се заебавме поради непрофесионалност (дедо Суарез) или во меѓувреме е направен дил со Наполи.

Во секој случај, не е лесна дилема дали да земеш млад талент како Варгас или поискусен фудбалер како Лавеци. Јас уште оваа година го сакав Лавеци но ми изгледа дека ги добиваме фудбалерите во погрешно време. Наполи го извади максимумот од Лавеци и не знам до кога човекот ќе игра во истата форма, со оглед дека по конституција наликува на Пандев и ништо чудно за две години да изгледа како Бобо Виери пред пензија. Де Лаурентис знае дека треба да го продаде Лавеци затоа што Хамшик и понатаму е во топ форма а исто и Кавани (мислам физички).

Се плашам да не се заебеме пак.
Само за информација, Лавеци се повредил на натпреварот со Рома, и ќе биде аут најмалку еден месец. Ќе видиме што ќе се случи со неговата форма, кога ќе се врати од повредата.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.988
Поени од реакции
16.426
Само за информација, Лавеци се повредил на натпреварот со Рома, и ќе биде аут најмалку еден месец. Ќе видиме што ќе се случи со неговата форма, кога ќе се врати од повредата.
Ние такви земаме, или повредени или некои што треба да си ја враќаат формата.
Секако ќе дојде во Интер, после оваа „прекрасна“ вест.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Не е сега моментот за купување на играч како Лавеци, кој ќе може да игра само на домашен фронт, а не и во Лигата на Шампионите, остајте го Лавеци за во јуни. Кога јас би бил на место на Раниери најпрво би го откупил дуото на Виолетовите Јоветиќ-Монтоливо! А доколку остане уште некое евро би се обидел да го донесам Наинголан од Каљари кој има страшна техника !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.246
Поени од реакции
46.598
Лавеци има 26 години, не 31, повреден е 1 месец ( типична фудбалска повреда, бутен мускул ), не 10. Има добри 5 години у негови нозе, Ето колку пати го доживуваше максимумот во својата кариера ? Нема потреба да се дисктура за тоа дали Лавеци може да игра сеуште на високо ниво. Може да го поебе само сериозна повреда ко кинење на лигаменти.
Се зависи само од тоа кој ќе е тренер во Интер, инаку Лавеци сеуште не го доживеал својот максимум во кариерата, сеуште е едно скалило подоле така да ако некој е идеално решение за моменталниов Интер, тоа е ваков тип на фудбалер, желен за докажување и освојување на големи трофеи.

Како и да е, Лавеци ако доаѓа, ќе дојде летоска, не во Јануари. За Јануари сите знаеме кој е најидеалната опција која е и достапна на трансфер пазарот, по некоја веројатност да го ангажираат него, а наредно лето Лавеци, нападот ќе е обезбеден за наредни 3 до 4 сезони.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Се зависи само од тоа кој ќе е тренер во Интер, инаку Лавеци сеуште не го доживеал својот максимум во кариерата, сеуште е едно скалило подоле така да ако некој е идеално решение за моменталниов Интер, тоа е ваков тип на фудбалер, желен за докажување и освојување на големи трофеи.
Ти текнува на истиов муабет за Робињо ? :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Ау замислете си напад Тевез-Пацини-Лавеци, ебење од напад би имале доколку дојдат двајцава, плус средина Снајдер- Мота и уште еден нов, свеж играч, дали Поли кој сеуште очекуваме да се докаже или некој друг, мислам дека би имале еден од најјаките состави во Европа. Одбраната не ја спомнав добра ни е таа сеа за сеа. :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Ау замислете си напад Тевез-Пацини-Лавеци, ебење од напад би имале доколку дојдат двајцава, плус средина Снајдер- Мота и уште еден нов, свеж играч, дали Поли кој сеуште очекуваме да се докаже или некој друг, мислам дека би имале еден од најјаките состави во Европа. Одбраната не ја спомнав добра ни е таа сеа за сеа. :D
Замисли ти каков напад можевме да имаме: Ето-Кавани-Санчез :drk:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.246
Поени од реакции
46.598
Ти текнува на истиов муабет за Робињо ? :D
Па мене Робињо никад не престанал да ми се свиѓа ко фудбалер, да не беше у Милан пак ќе го сакав у Интер, бољи е од Се што имаат во нападот моментално.

Член од
10 ноември 2011
Мислења
78
Поени од реакции
17
Па мене Робињо никад не престанал да ми се свиѓа ко фудбалер, да не беше у Милан пак ќе го сакав у Интер, бољи е од Се што имаат во нападот моментално.

--- надополнето: 19 декември 2011 во 19:28 ---
Inter ponovo se rasprasuval za casemiro.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.246
Поени од реакции
46.598
Шо се чудиш ...
Таков играч моментално Интер нема, класичен вонсериски напаѓач, има проблем со реализација, нешто кое незнаеме дали е случај пример за Пацини бидејќи во последно време у секој трет меч влага во една шанса за гол, максимум 2, исто и Милито кој па апла зицери промаши сезонава. Зарате освен што се дрибла сам со себе ништо друго не прави, така да буквално ништо не е чудно во тој мој пост, кока-кола е Робињо за Се што е дел од нападот моментално кај Интер, освен може со Форлан да се јадат со тоа што овој е у залез на кариера..
Во секој случај Робињо е еден од подобрите офанзивци у Серија А.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Би се согласил за Робињо да беше пред 3-4 години муабетов, сега и не сум баш сигурен...

Kajgana Shop

На врв Bottom