Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Џони нека ја отвори новата тема. Што и да напише во воведот, нема шанси да поминеме полошо од тоа. Барем ќе ни ги намали очекувањата.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Лавеци е нашиот спас, никој друг. Но изгледа Морати и него ќе го зима кога ќе напуни 32 години(кога веќе ќе биде потрошен играч, читај Форлан). Лавеци не се разликува многу од Ето, и затоа во последно време ми стана еден од омилените играчи што играт во Наполи покрај Кавани.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не бе реален ќе бидам..ќе напишам дека Раниери одлично ја води екипата и прави маестрални замени на полувреме каде ги вади најдобрите играчи од типот на Алварез/Зарате/Кутињо и на теренот ги клава Станович,Кастињос и секако недопирливиот Милито...дека Камбиасо знај да игра фудбал одрпилика колку Чави....дека Пацини и Милито се најдоброто напаѓачко дуо во Италија и пошироко..дека имаме прејак состав и илјада пати подобар од Јувентус и Наполи само нивните победи на Меаца беа од небо паднати ..дека Милан во дербито ќе ги претепаме со 3-4 гола разлика и со 80% посед на топка..дека Нагатомо заслужува да го носи дресот на Интер со головите што ги постигна во последните натпревари...и секако дека играта со која го краси целиот тим е празник за очи ала Барселона/Бенфика и дека Раниери е роден шампион и си ја знае работата...

упс не се отворало нова тема..ај до кај 10.000 можеби ќе се израдуваме на некаков трофеј....(ама можеби)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Еј не зборете така, бар Тим Трофео купот ќе си го освојуваме секоја година. :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Лавеци е нашиот спас, никој друг. Но изгледа Морати и него ќе го зима кога ќе напуни 32 години(кога веќе ќе биде потрошен играч, читај Форлан). Лавеци не се разликува многу од Ето, и затоа во последно време ми стана еден од омилените играчи што играт во Наполи покрај Кавани.
Еве што мислам јас:
Интер да го прати цело време Варгас + Аусулио да лета до таму и да им го лапне Наполи пред нос мене ми е чудно.

Познато е дека Морати и Де Лаурентис стојат многу добро. Можно е да имаат некој договор сега да го земе Наполи овој Варгас а Лавеци во јуни да премине во Интер. Лавеци според тоа што читам не му се допаѓа многу градот, плус тешко е да се задржат мотивирани играчите подолго во такви екипи па затоа може он да биде прв кој ќе си замине бидејќи другите се пократко од него.
Морати дефинитивно нема пари и за Варгас и за Лавеци.

Ќе видиме, мене ми смрди тоа што Наполи го земал пред Интер, доаѓа како кражба, а нелогично ми е за Лаурентис и Морати. Или пак никогаш не сме биле заинтереирани за него, а Аусилио си бркал женски на клупски трошок...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Во среда нема да не даваат со Лече, затоа следните три натпревари на Интер ќе одат низ директен пренос. Со Парма во сабота 07.01.2012 во 20:45, со Милан на 15.01.2012 во недела во 20:45 и следното коло со Лацио дома, сеуште нема инфо дали сабота или недела ќе се игра натпреваров.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Еве што мислам јас:
Интер да го прати цело време Варгас + Аусулио да лета до таму и да им го лапне Наполи пред нос мене ми е чудно.

Познато е дека Морати и Де Лаурентис стојат многу добро. Можно е да имаат некој договор сега да го земе Наполи овој Варгас а Лавеци во јуни да премине во Интер. Лавеци според тоа што читам не му се допаѓа многу градот, плус тешко е да се задржат мотивирани играчите подолго во такви екипи па затоа може он да биде прв кој ќе си замине бидејќи другите се пократко од него.
Морати дефинитивно нема пари и за Варгас и за Лавеци.

Ќе видиме, мене ми смрди тоа што Наполи го земал пред Интер, доаѓа како кражба, а нелогично ми е за Лаурентис и Морати. Или пак никогаш не сме биле заинтереирани за него, а Аусилио си бркал женски на клупски трошок...
Дај боже да е така.
Но јас мислам дека Лавеци може да дојде само летово, одкога ќе види Лаурентис до каде може да догура неговиот тим во Европа. Јас од една страна сакав Наполи да биде елиминиран уште во групите на ЛШ, али од друга страна сакав и да поминат понатака бидејќи се Италијанска екипа(иако не ме боли баш к***), јас имав некоја надеж дека може да дојде Лавеци во Интер уште во Јануари, доколку Наполи беа елиминирани во ЛШ, сеа кога сето тоа падна во вода мислам дека такво нешто е невозможно.

Но се поставува прашањето, што правиме НИЕ до летово?, и дали воопшто ќе успееме да се пласираме во ЛШ, бидејќи ако нема ЛШ, нема ни добри трансфери, тоа е јасно ко бел ден.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Како тоа мислите „нема нова тема“, сакате да кажете дека сме заглавени со оваа?
Holly mother of god what have I done?! o_O

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Holly mother of god what have I done?! o_O
Ај ај, не запусте со темава па ќе се вадиш сеа :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Holly mother of god what have I done?!
o_O
Ќе се стигне до 1000, па после се брои наназад, обратно од теоријата на нескафе :D
Зашо не кажуеш такви работи?

ццц глупости само да се правело со спојлериве, пишувај кодот како што треба :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Еве што мислам јас:
Гледаш ли Наполи како преговара без галама.А Интер има да се тегават два месеци и по тешките преговори на крај се откажуват и земат подобро решение за 5 милиони од третокласен клуб и тоа резерва бил таму.
Браво за Наполи не ги нервира Де Лаурентис фановите со месеци преговарајки и спуштајки цена.Одма купува како гром од ведро небо:)
И Интер требаше да направи така со некои фудбалери на времето како Санчез на пример.
А за Варгас сигурно му се исмејале овие на Аусилио им понудил 4 милиони на 5 години 13 милиони нема шанси Интер да даде со нив Тевез ќе го купи поточно ќе се обиде.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Гледаш ли Наполи како преговара без галама.А Интер има да се тегават два месеци и по тешките преговори на крај се откажуват и земат подобро решение за 5 милиони од третокласен клуб и тоа резерва бил таму.
Браво за Наполи не ги нервира Де Лаурентис фановите со месеци преговарајки и спуштајки цена.Одма купува како гром од ведро небо:)
И Интер требаше да направи така со некои фудбалери на времето како Санчез на пример.
А за Варгас сигурно му се исмејале овие на Аусилио им понудил 4 милиони на 5 години 13 милиони нема шанси Интер да даде со нив Тевез ќе го купи поточно ќе се обиде.
13 за Тевез плус бонуси :D

Не знам искрено што мисли Морати, а сигурно знае дека без ЛШ ќе има и минимум 30 милиони помалку приходи...

Kajgana Shop

На врв Bottom