Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 август 2011
Мислења
4.978
Поени од реакции
15.317
лелеле човек место да се социјализира надвор ке остане дома да ги гледа и овие ќе му го заебат денот кога Вардар освои есенска титула. Незнам што се нервирам со :гомце: више. Дај продај ги сите над 25 години и играј со помлади. Сиурен сум дека ист резултат ке има...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.046
Не ни треба тренер ко Хидинк, последен пат кога освои нешто големо дел од форумџииве не ни беа родени, старец што заборавил како изгледа голем трофеј у никој случај, видовте и како ја посра Турција во квалификацииве, уште по Гасперини требаа шанса да му дадат на триото Фиго - Барези - Бернацани.

А од денешен аспект, најдобро ќе беше да останеше скаутот, со него од старт до крај само победи имаа дома, а сега скорот на домашен е пораз од Удинезе, Наполи, Јувентус, нерешено со Рома, oд можни 18 бода дома се освоени само 7. :tapp:
Да ги тргнеме Јуве на страна зашто сепак тоа е големо дерби, се останато можеше да се победи дома, односно, да се освојат 15 бода и да котираат подобро на табелата.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Ајде по ред да одиме кој не заслужува веќе да игра за Интер, и мора да се најде замена за овие играчи.

1. Станковиќ(нема кондиција)
2. Камбиасо(потрошен e ve'e)
3. Нагатомо(кој го направил фудбалер да му ебам се живо и диво).
4. Самуел(годините го прават своетo)
5. Зарате(назад од кај дошол).
7. Милито(принцот, би било подобро да го шитнеме, веќе направи многу за овој клуб, не би ми пречело и да остане во тимот).

И на крај Морати треба да биде цел на критики, кој успеа од еден шампионски тим, да го претвори клубот во гомна. :гомце:.

Ај ќе биде подобро, после 5-6 годни, кога можда ќе се врати Мурињо(пфффф).:pos::tapp:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Јас само да ги предупредам фановите на конкурентските екипи кои ќе имаат на ум да пишат нешто тука. Двајца имаат опомена, уште една опомена и одмор недела дена.
Heheheh, konecno Inter kaj sto mu e mestoto!

Пошо ти рече фанови на конкурентски екипи. :ROFLMAO:

П.с. А фанови на неконкурентски (Манчестер, Челзи, Баерн итн) смеат да не дупат а?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Глеам и Син го вели истото шо го мислам скаутот ( Леонардо) е измислен за овие тренериШЧа!
Ако не за друго барем имаше дома победи .... а не вака да губи од сите конкуренти (посериозни екипи) .....
Е тој скаут шо го нарекувавте сеа ќе кукате по него, зато не се прајте стручњаци , бидете задоволни со тоа што го има(в)те... али то шо е тука е .....Резилаци .... траги-комедија прикрајов .... Пацини ај си реков ќе дај голче тој се посра алал да му е.... според мене дефинитивно не е за голем клуб поточно за Интер.
Тоа момчето шо играше Фараони беше добро не знам з'ш го клава Зарате кога не знај кај тера :S
Сета почит кон Мурињо, и јас го почитувам како тренер море не! како ТРЕНЕРИШТЕ,ама тој ја заеба оваа работа.Ќе прашате зошто еве...
Манчини освој таа година кога беше отпуштен од Интер нели? Зошто ? Мурињо ќе дошол... пффф не размислиле подобро дека тој не останува во ЕДЕН клуб! Потоа се се распадна.. крофнарот го зедоја тој ги самоповреди играчите, потоа она Гасперини надимак ГасперСОН по Фергусон демек дека го барал, алал да му со старци ми игра 3-4-3 формација да изумрат на терен да ги фати срцеклоцало сеа овај Раниери мислев тро подобро ќе биде ама ништо и од овај старец кој нема освоено трофеј во својата тренерска кариера.
Лео вака-така го кудевте овде се дупевте ама за овие тренери беше измислен! (Бенитез, Гасперини и Раниери) .....
Позз и се надевам набрзо ќе се опорави Интер!

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Мора да се земе Тевез зимава,па колку сака нека му е цената.
Да го имаме за наредна година,каде со неколку засилувања да заличиме на екипа.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јас само да ги предупредам фановите на конкурентските екипи кои ќе имаат на ум да пишат нешто тука. Двајца имаат опомена, уште една опомена и одмор недела дена.
Ни критика не смееме да дадеме ? :confused:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.976
Поени од реакции
116.639
Ни критика не смееме да дадеме ? :confused:
Џабе ќе ги критикуваш, сувишно е... Ако ја гледаше утакмицата се надевам не поврати. Поочаен Интер немам гледано најсериозно, сум го гледал Интер во слаби изданија и во времето на Мурињо, Манчини, Купер ама вакво издание како денешново не сум видел. Прво си викав ај ќе даде гол Пацо бар да не изгубиме ама пред да шутне викам а зашто па да даде кога не заслуживме, џабе ќе им скинеме два бода на Удинезе. Џабе е сега и тренер да сменат и играчи у јануар да купуваат сезоната е отидена, тешко и до тоа трето место да дојдеме ама ај Италија е ова ништо не се знае.
П.с. Пиши си критика никој не рече ништо за тоа, само без тие селските провокации...(знаеш) :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.976
Поени од реакции
116.639
хахаха Камби со капитенската лента на која пишува ЈZ.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.976
Поени од реакции
116.639
Vidi go pazzini kako zali ko da e umrel nekogo,brej nekak slikata mi e nogo zalosna :place:
Па види, пенал утна и ептен му беше криво, се примети тоа, а и јас приметив дека и покрај очајната игра на Интер Пацо некако највеќе се труди, трча и игра пресинг нонстоп али што да правиш неможе човекот сам, а и нема кој топка да му даде во отсуство на Снајдер и Маикон.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Не ја гледав (на свадба бев) така да нема да донесувам критики, ама едно е јасно. Изгубивме,,, Удине не е тим за подценување ама огромна желба имав да ги добиеме. Сепак се случи спротивното,,, остана уште само една опција а таа е : Сериозни засилувања во јануари, веројатноста тоа да се случи е минимална така да судбината на Интер останува на искуството на истрошените играчи и господ.

Срамота жива станавме .. но вистински навивач се издвојува кога тимот е во гом*а како сега, и има да го подржувам со сето срце па макар и да испаднеме од лига :) ,,,

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
После утакмицата имало средба Морати со Бранка Раниери и Аусилио. Јас мислам дека или Раниери ќе лета, или па во јануари ќе си донесат засилувања од типот на Мунтари.

Но во нешто сигурен сум, Морати 100% ќе продае дел од клубот. Тој што ќе ги купи ќе биде русинот, Керимов.

Kajgana Shop

На врв Bottom