- Член од
- 25 октомври 2011
- Мислења
- 663
- Поени од реакции
- 719
Да.А ти адвокат си му Хидинк??/
Да.А ти адвокат си му Хидинк??/
Heheheh, konecno Inter kaj sto mu e mestoto!Јас само да ги предупредам фановите на конкурентските екипи кои ќе имаат на ум да пишат нешто тука. Двајца имаат опомена, уште една опомена и одмор недела дена.
Ни критика не смееме да дадеме ?Јас само да ги предупредам фановите на конкурентските екипи кои ќе имаат на ум да пишат нешто тука. Двајца имаат опомена, уште една опомена и одмор недела дена.
Џабе ќе ги критикуваш, сувишно е... Ако ја гледаше утакмицата се надевам не поврати. Поочаен Интер немам гледано најсериозно, сум го гледал Интер во слаби изданија и во времето на Мурињо, Манчини, Купер ама вакво издание како денешново не сум видел. Прво си викав ај ќе даде гол Пацо бар да не изгубиме ама пред да шутне викам а зашто па да даде кога не заслуживме, џабе ќе им скинеме два бода на Удинезе. Џабе е сега и тренер да сменат и играчи у јануар да купуваат сезоната е отидена, тешко и до тоа трето место да дојдеме ама ај Италија е ова ништо не се знае.Ни критика не смееме да дадеме ?![]()
Vidi go pazzini kako zali ko da e umrel nekogo,brej nekak slikata mi e nogo zalosnaхахаха Камби со капитенската лента на која пишува ЈZ.
Па види, пенал утна и ептен му беше криво, се примети тоа, а и јас приметив дека и покрај очајната игра на Интер Пацо некако највеќе се труди, трча и игра пресинг нонстоп али што да правиш неможе човекот сам, а и нема кој топка да му даде во отсуство на Снајдер и Маикон.Vidi go pazzini kako zali ko da e umrel nekogo,brej nekak slikata mi e nogo zalosna![]()