Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Pak ke jademe crven;P ?
--- надополнето: Oct 23, 2011 1:35 PM ---
Snajderov zlato vredi ...
--- надополнето: Oct 23, 2011 1:35 PM ---
Tiagooooooooooone

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Во сред шанса на Пацини ми умре Веттле.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Кој труп е денес Пацини, му броев преку 5-6 топки изгуби пред шеснаесетник. Инаку Снајдер + Зарате е нешто што одамна го немав видено во Интер, мислам убава и атрактивна игра си тераат двајцата.
Камбијасо исто е многу слаб, Нагасаки ич да не праам муабет, труп, кога го гледам него како игра, ми се плаче што го продадовме Максвел.

Сеа тапа е што не дадоа уште еден гол, осеќам дека Раниери ќе направи некоја од неговите препознатливи пацерски измени и ќе брани резултат. При нормални околности очекувам Оби да го замени Камбијасо.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
На Снајдер и Зарате им фали уште еден, но не на местото на Пацини, он нека остане, место него Милито ќе си влезе у второ ако пак вака тера.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Многу подобро играме од претходните натпревари. Посебно на средина на терен. Занети и Камбијасо играат супер денеска, посебно првиов кој што последниве неколку натпревари ни е најдобар играч. Мило ми е и за Камбијасо, посебно затоа што Раниери пак го игра лево, многу понапред од вообичаената позиција. И Лео го играше таму често, ама сеа далеку подобро се снаоѓа. Засега

Исто и Киву игра многу добро. Искрено ме изненади, зошто обично он ни е најнестабилниот на терен, а засега е баш спротивното (само да не го урочам). Зарате да не се трга од прв тим. Таков техничар во напад одамна ни фалеше. Одлично комбинира со Снајдер, им се совпаѓа играта на двајцата.
Иначе Снајдер и дефинитивно ни е играчот што го крева нивото на игра. Без него во напад сме комплетно дезориентирани. Само нека остане здрав и нека не се експериментира со неговата позиција.

Сеа ни треба уште еден гол и логични измени после тоа и наша е утакмицава, освен ако ептен не ни падне нивото на игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom