- Член од
- 26 август 2011
- Мислења
- 517
- Поени од реакции
- 114
Изгледа и нашиве комшии се ја наебале губат од лече 2-0
И тогаш ќе го гледаш Дежан на терен... чим сега игра пред Оби и Мота (добро, овој само што се врати од повреда ама пак.. ), за Поли не треба муабет да се прави.Добро а Поли до кога ќе биде отсутен, доста го гледам Станко на терен.
Поли се враќа за две недели, а Станко не е толку лош, има многу послаби од него што неможам да ги гледам, прв пик ми е Киву!И тогаш ќе го гледаш Дежан на терен... чим сега игра пред Оби и Мота (добро, овој само што се врати од повреда ама пак.. ), за Поли не треба муабет да се прави.
Киву ќе го гледаш зашто немаме избор на таа позиција, Ранокија и Самуел се повредени. А за местото кај што игра Станкович имаме избор, дечки што ќе изиграат многу подобро од него.Газиме денеска Интер- Магарињата 4-1, ја сонував!
--- надополнето: Oct 23, 2011 11:30 AM ---
Поли се враќа за две недели, а Станко не е толку лош, има многу послаби од него што неможам да ги гледам, прв пик ми е Киву!
Tuka mora da te podrzam,toa sto ti se sere na zadnata linija e malce treba nesto poveke od serenje.Toa ode kompletna smrgava pozadi snajder bez isklucok na obiНезнам што е смешно, видете табела и нека ви текне на изгубените 3 златни бода против Катанија.
Ме здоболе Милан што доживуваат моментално дебакл, или што Јуве делат хиксови со мизерни екипи, Интер како и да ја вртиме, бетер е од нив моментално.
И Куцка и Поли ги чекам ко Нова Година, сериозен сум, ми се сере коа ќе го видам изборот позади Снајдер.