Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.770
Поени од реакции
6.563
Додека игравме 11 на 11 Наполи не шутна на гол,имавме добра игра и во второ полувреме сигурен сум дека ке дадевме гол во такво темпо! Знам дека овој пораз уште повеќе ке не мотивира , можеби добро ке ни дојде паузата од 14 дена за да се средат малце играчите после овој лош месец во кој имаше тежок удел и Гасперини. Следното коло имаме незгодно гостување со Катанија,така да се надевам ке се врати Снајдер бидејки ке ни биде потребен!

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
На крај испадна, Интер си се самите криви :pos:

Ниеден тим не сака да игра со играч помалце, уште помалку доколку е исклучен неправилно. Психолошки влијае деструктивно врз играчите. И не беше само пеналот, беше и црвен кој што не требаше да биде поради претходно неправилно доделен жолт картон.​

Интер играле со играч помалце, но никогаш не губеле, со Барселона имаа предност од два гола разлика, со Сампдорија имаа двајца играчи помалце и не примија гол, напротив имаа шанса и да дадат. Али, сосема поинаква ќе беше приказната на тој меч доколку имаше пенал за Сампдорија, 1-0 и играч/два помалце е сосема различна работа. И со Милан со играч помалце Интер победи 2-0, али претходно имаше водство, се се тоа различни моменти и ситуации. Плус Интер имаше покомпактна екипа и искусна плус Мурињо.​

Интер по исклучувањето и покрај се играше добро, но грешката на Нагатомо ги сруши сите надежи. Сепак, Наполи не е Новара...​

Нека игра твојот тим со играч помалце и да му судат непостоечки пенали па тогаш ќе дојдеме во вашиот фан клуб да викаме: Ај бе, за еден црвен и пенал, покажете карактер...​
третиот гол не беше грешка?
погледни го убаво видеото, забележи убаво целата поставеност на одбраната на интер, позицијата на 5-6 фдубалери пред 16тник. па ќе праиме муабет.

јас не сум тука да се ситам затоа што интер изгубил или слично.
ако тебе те радува фактот дека сте изгубиле од судијата, а не од наполи или лошата игра, ок јас немам ништо со тоа. не мораш ти мене лично да ми се нафрлаш и да ми кажуваж мој-твој тим, бидејќи јас тука зборам за утакмицата.

екипа која пред две сезони беше европски првак, не смее да има изговор за црвен и пенал. тоа е мое мислење, без да се држат предавања за псохологија и како тоа делувало на играчите. не сакам да давам споредби, ама реал даде 4 со играч помалку, дури играше и поубаво.

судијата направи грешки катастрфоални, никој тоа не го негира, факт.
дури и голот на пацини беше регуларен, а поништен.

да беше ситуација каде интер би дал два гола и направи пресврт, ама со многу лоша игра, чисто случајни голови, тогаш ќе беа хероишта со карактер. јуначишта.
поентата ми е, нема везе резултатот, дури и да изгубеа 5-0. се работи чисто за она што го прикажаа одпосле. според мене лошо

игрите во итаљанско вие местите - ние не, вие сте шиткачи - не сме поштени... не ме интересираат, јас си седнав да гледам фудбал.

чисто за илустрација, погледнете како евертон играа денес со играч исклучен дури за непостоечки фаул (според мене)
па фатија и пенал мутаво (престрого) досуден... и во поголемиот дел од натпреварот ливерпул беа во шише. чиста среќа како заврши 0-2.
јас сум ливерпул фан, ама каква врска има тоа со реалноста?
чисто колку да не ме обвинуваш безпотребно

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Пеле, Лусио, Снајдер ... дојде редот и на Оби :confused:

The question is... who is next !? :confused:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.900
Поени од реакции
116.247
Не ја гледав утакмицата... и боље, зашо ќе го скршев телевизорот тоа е сигурно. Па добро бе бива ли до толку да е нездрав судијава, веќе не може ни со тој збор да се нарече бидејќи е без мозочни клетки у тоа тиквата зелена. И сеа кога го гледав хајлајтсот, највеќе од се ме нервира како се пали она педерчено Мацари, живи му ебам, цел живот нема тепано на Меаца дојде сеа да земе една подарена победа и одма се пали и свршава... Аууу срамота е ова ејјјј срамота!!!! МАцари дојде да ни се пали на сред Меаца и да рипка како мало детенце.. му ебам тоа Dexter-от со тоа наочарчињата !!!!!

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Одличен беше натпреварот до црвениот картон на Оби.За жал тогаш на сцена настапи РОКИ,и натпреварот отиде во друг правец.Како и да е,продолжуваме понатаму и да се надеваме дека нема повеќе да ни суди овој судија!
--- надополнето: Oct 2, 2011 8:09 AM ---
А замислете да беше Специјалниот вчера на клупата на Интер!Можете да замислете како ќе реагираше!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.680
Поени од реакции
7.331

„Не можам да го оправдам судијата. Направи многу грешки. Дали сме намерно оштетени? Ако е еднаш, тогаш е случајно. Ако се повторува на повеќе натпревари, може да биде и нешто друго. Се надевам дека нема да се вратиме во 2006.“-изјава на Клаудио Раниери.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Одличен беше натпреварот до црвениот картон на Оби.За жал тогаш на сцена настапи РОКИ,и натпреварот отиде во друг правец.Како и да е,продолжуваме понатаму и да се надеваме дека нема повеќе да ни суди овој судија!
--- надополнето: Oct 2, 2011 8:09 AM ---
А замислете да беше Специјалниот вчера на клупата на Интер!Можете да замислете како ќе реагираше!
Можам ахахахахах ќе попиеше црвен и он :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
третиот гол не беше грешка?
погледни го убаво видеото, забележи убаво целата поставеност на одбраната на интер, позицијата на 5-6 фдубалери пред 16тник. па ќе праиме муабет.

јас не сум тука да се ситам затоа што интер изгубил или слично.
ако тебе те радува фактот дека сте изгубиле од судијата, а не од наполи или лошата игра, ок јас немам ништо со тоа. не мораш ти мене лично да ми се нафрлаш и да ми кажуваж мој-твој тим, бидејќи јас тука зборам за утакмицата.

екипа која пред две сезони беше европски првак, не смее да има изговор за црвен и пенал. тоа е мое мислење, без да се држат предавања за псохологија и како тоа делувало на играчите. не сакам да давам споредби, ама реал даде 4 со играч помалку, дури играше и поубаво.

судијата направи грешки катастрфоални, никој тоа не го негира, факт.
дури и голот на пацини беше регуларен, а поништен.

да беше ситуација каде интер би дал два гола и направи пресврт, ама со многу лоша игра, чисто случајни голови, тогаш ќе беа хероишта со карактер. јуначишта.
поентата ми е, нема везе резултатот, дури и да изгубеа 5-0. се работи чисто за она што го прикажаа одпосле. според мене лошо

игрите во итаљанско вие местите - ние не, вие сте шиткачи - не сме поштени... не ме интересираат, јас си седнав да гледам фудбал.

чисто за илустрација, погледнете како евертон играа денес со играч исклучен дури за непостоечки фаул (според мене)
па фатија и пенал мутаво (престрого) досуден... и во поголемиот дел од натпреварот ливерпул беа во шише. чиста среќа како заврши 0-2.
јас сум ливерпул фан, ама каква врска има тоа со реалноста?
чисто колку да не ме обвинуваш безпотребно
Не, од Пацини тоа беше чист офсајд. За другото веќе кажав, ако не можеш да разбереш, твој проблем...

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Да, беше офсајд но милиметарски. Но офсајд ко офсајд знаеме сите дека треба да се прекинува играта, но друго нешто ме иритира мене, а тоа е дека тој истиот судија (ако не се лажам) го виде офсајдот на Пацини кој беше во линија со одбрамбените играчи на наполи и милиметарски беше во офсајд, а не го виде каде беше направен прекршокот од Оби за пеналот.

пс. Јас мислам дека немаше ни пенал. Но што е тука е, мора да продолжиме понатаму. И сигурен сум дека ваквите ситуации не прават посилни. Среќен сум што се врати Маикон, само се надевам дека нагатомо веќе нема да го видам на теренот, подобро од него и поквалитетен е Џонатан. Маикон нека игра десно, а Џонатан лево.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.680
Поени од реакции
7.331
Да, беше офсајд но милиметарски. Но офсајд ко офсајд знаеме сите дека треба да се прекинува играта, но друго нешто ме иритира мене, а тоа е дека тој истиот судија (ако не се лажам) го виде офсајдот на Пацини кој беше во линија со одбрамбените играчи на наполи и милиметарски беше во офсајд, а не го виде каде беше направен прекршокот од Оби за пеналот.
Не беше истиот помошник,другиот беше. Зошто голот падна во прво полувреме а исто така и црвениот беше доделен во прво полувреме.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
800fa.jpg
Треба да се поднесе тужба во Италијанска федерација. На еден натпревар се простува една грешка,ама повеке не би рекол.
На оваа видео гледајте од 3:16. Запазете го судијата..кој беше спремен да свирне да се изведе од почеток пеналот, но кога виде дека Наполи има шанси да даде гол се откажува.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.659
Поени од реакции
59.675
Прегледај го приврзокот 34517
Треба да се поднесе тужба во Италијанска федерација. На еден натпревар се простува една грешка,ама повеке не би рекол.
На оваа видео гледајте од 3:16. Запазете го судијата..кој беше спремен да свирне да се изведе од почеток пеналот, но кога виде дека Наполи има шанси да даде гол се откажува.
Да бе... копиле смрдено, навистина сакаше да свирне... отиде највисоко на хејт листата овој.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Грев е да се плука по улици, кога има луѓе како судијата вчера кои заслужуват да се плукат во фаца.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Да бе... копиле смрдено, навистина сакаше да свирне... отиде највисоко на хејт листата овој.
А не се свири ли по даден гол? Мислам дека беше повеќе инстиктивно подигнато свирчето, мислеше дека Хамшик ќе даде гол..

Kajgana Shop

На врв Bottom