На крај испадна, Интер си се самите криви
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Ниеден тим не сака да игра со играч помалце, уште помалку доколку е исклучен неправилно. Психолошки влијае деструктивно врз играчите. И не беше само пеналот, беше и црвен кој што не требаше да биде поради претходно неправилно доделен жолт картон.
Интер играле со играч помалце, но никогаш не губеле, со Барселона имаа предност од два гола разлика, со Сампдорија имаа двајца играчи помалце и не примија гол, напротив имаа шанса и да дадат. Али, сосема поинаква ќе беше приказната на тој меч доколку имаше пенал за Сампдорија, 1-0 и играч/два помалце е сосема различна работа. И со Милан со играч помалце Интер победи 2-0, али претходно имаше водство, се се тоа различни моменти и ситуации. Плус Интер имаше покомпактна екипа и искусна плус Мурињо.
Интер по исклучувањето и покрај се играше добро, но грешката на Нагатомо ги сруши сите надежи. Сепак, Наполи не е Новара...
Нека игра твојот тим со играч помалце и да му судат непостоечки пенали па тогаш ќе дојдеме во вашиот фан клуб да викаме: Ај бе, за еден црвен и пенал, покажете карактер...
третиот гол не беше грешка?
погледни го убаво видеото, забележи убаво целата поставеност на одбраната на интер, позицијата на 5-6 фдубалери пред 16тник. па ќе праиме муабет.
јас не сум тука да се ситам затоа што интер изгубил или слично.
ако тебе те радува фактот дека сте изгубиле од судијата, а не од наполи или лошата игра, ок јас немам ништо со тоа. не мораш ти мене лично да ми се нафрлаш и да ми кажуваж мој-твој тим, бидејќи јас тука зборам за утакмицата.
екипа која пред две сезони беше европски првак, не смее да има изговор за црвен и пенал. тоа е мое мислење, без да се држат предавања за псохологија и како тоа делувало на играчите. не сакам да давам споредби, ама реал даде 4 со играч помалку, дури играше и поубаво.
судијата направи грешки катастрфоални, никој тоа не го негира, факт.
дури и голот на пацини беше регуларен, а поништен.
да беше ситуација каде интер би дал два гола и направи пресврт, ама со многу лоша игра, чисто случајни голови, тогаш ќе беа хероишта со карактер. јуначишта.
поентата ми е, нема везе резултатот, дури и да изгубеа 5-0. се работи чисто за она што го прикажаа одпосле. според мене лошо
игрите во итаљанско вие местите - ние не, вие сте шиткачи - не сме поштени... не ме интересираат, јас си седнав да гледам фудбал.
чисто за илустрација, погледнете како евертон играа денес со играч исклучен дури за непостоечки фаул (според мене)
па фатија и пенал мутаво (престрого) досуден... и во поголемиот дел од натпреварот ливерпул беа во шише. чиста среќа како заврши 0-2.
јас сум ливерпул фан, ама каква врска има тоа со реалноста?
чисто колку да не ме обвинуваш безпотребно