- Член од
- 26 август 2011
- Мислења
- 517
- Поени од реакции
- 114
Снајдер и Алварез смени ги и секој ќе си игра на својата позиција, освен Нага. Нема потреба Снајдер да игра подефанзивно кога на Рики му одговара таа позиција.Со Новара треба да добие шанса и Алварез. Снајдер може да игра малку подефанзивно. Само тој филм не го гледаме..
-----------Цезар------------
Ранокиа--Лусио--Самуел
--------Камбијасо---------
Занети--Снајдер--Нагатомо
------------Алварез---------
---Форлан----------Зарате-----
Е! Да си ми жив и здрав ( и да ебеш многу)Syn, поентата ми е: Форлан може да покрие 10 позиции, но само на една е најдобар, ние на таа позиција веќе имаме двајца.
Одлично!Со Новара пак ќе гледаме тројца во одбрана, фанннтастично.
Ако се однесуваше на мојот пост, тогаш ја напишав дека може да игра како втор напаѓач, и добар е и таму. Проблем е што имав впечаток дека се зема за на крило да игра, пошо нели лепотанов бараше крилни напаѓачи да му донесат. Сеа може си правел тим Бранка за да се игра со двајца напред па Форлан и Зарате да се планирани за таа улога во двојката напред, ама тоа би било несериозно така да не верувам. А богами ни фали ширина во играта и тоа ни фали посебно во Европа, каде нашиве статичари во средина ги затвора еден играч.Форлан може да игра ко полушпиц без проблем, и Бензема е класичен шпиц па Мур маме му ебава, исто беше и со Ибра кој знаеше и ко крило да игра кај Мурињо, односно Се.
Интер има универзален напад, креативци и во нападот а и во средниот ред, тоа воопшто не се користи, ич, нула од можностите на тимот у моментов се користат од страна на моменталниов тренер.
Ето ви е класичен пример за тоа дека може да се употребуваат играчи надвор од онаа убер идеална позиција за нив на теренот, и тоа да е од голема корист за екипата. Форлан комотно може да игра ко втор напаѓач во оваа екипа и пак да дава голови или да мести, сеедно, не ми е битна мене статистиката на играчот битни ми се бројките на семафорот.
Тешко да го фатиш натрапникот во ова време, поцрн е од темницата.... пробај утре сабајле...Midfielders: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 77 Sulley Muntari;
Фати го натрапникот