Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.742
Поени од реакции
115.558
Со Новара треба да добие шанса и Алварез. Снајдер може да игра малку подефанзивно. Само тој филм не го гледаме.. :)

-----------Цезар------------
Ранокиа--Лусио--Самуел
--------Камбијасо---------
Занети--Снајдер--Нагатомо
------------Алварез---------
---Форлан----------Зарате-----
Снајдер и Алварез смени ги и секој ќе си игра на својата позиција, освен Нага. Нема потреба Снајдер да игра подефанзивно кога на Рики му одговара таа позиција.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
^
Може и така. Па и Кутињо на местото на Алварез.
Се надевам дека утре ќе бидат барем на клупа а не Мунтари и Бјанкети или како се викаше дечкото...

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Syn, поентата ми е: Форлан може да покрие 10 позиции, но само на една е најдобар, ние на таа позиција веќе имаме двајца.
Е! Да си ми жив и здрав ( и да ебеш многу:D)
И ја ова го дрндав исто. Форлан е напаѓач што игра централно и што најдобрите клупски сезони ги имал или како најистурен или како втор напаѓач евентуално, мада и тоа ги игра само ради ненормалениот физикус и техника. Се глеа и сеа во сите потези дека е инстинкт- играч, убиец пред гол. Дури и на првиот натпревар со Палермо коа требаше по крилно да игра, цело време глеаше да влезе на средина кај што му е најприродно да игра.

Фали сеа на пр. на полусезона да го земеме Дрогба и да заличиме на еден друг Интер, кога имавме 10 напаѓачи за две позиции и кога рушевме рекорди по смени на тренери. ( не ме тепајте што ве потсетувам :))

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.155
Поени од реакции
46.236
Форлан може да игра ко полушпиц без проблем, и Бензема е класичен шпиц па Мур маме му ебава, исто беше и со Ибра кој знаеше и ко крило да игра кај Мурињо, односно Се.
Интер има универзален напад, креативци и во нападот а и во средниот ред, тоа воопшто не се користи, ич, нула од можностите на тимот у моментов се користат од страна на моменталниов тренер.

Ето ви е класичен пример за тоа дека може да се употребуваат играчи надвор од онаа убер идеална позиција за нив на теренот, и тоа да е од голема корист за екипата. Форлан комотно може да игра ко втор напаѓач во оваа екипа и пак да дава голови или да мести, сеедно, не ми е битна мене статистиката на играчот битни ми се бројките на семафорот.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Со новара, ќе победиме, само да не се глупира Гасперини и да го става Мунтарче да игра од прва минута:pos:. И мора Кутињо/Алварез да ги форсира малку, или па да им даде шанса барем последните 20 минути. Очекувам утре Пацини да погодува, и да го реши натпреварот.

Утре во напад, би играл со тројца играчи, со Пацини стартер.
Форлан --- Пацини --- Зарате

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.155
Поени од реакции
46.236
Со Новара пак ќе гледаме тројца во одбрана, фанннтастично.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.566
Поени од реакции
4.540
Midfielders: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 77 Sulley Muntari;
Фати го натрапникот

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Форлан може да игра ко полушпиц без проблем, и Бензема е класичен шпиц па Мур маме му ебава, исто беше и со Ибра кој знаеше и ко крило да игра кај Мурињо, односно Се.
Интер има универзален напад, креативци и во нападот а и во средниот ред, тоа воопшто не се користи, ич, нула од можностите на тимот у моментов се користат од страна на моменталниов тренер.

Ето ви е класичен пример за тоа дека може да се употребуваат играчи надвор од онаа убер идеална позиција за нив на теренот, и тоа да е од голема корист за екипата. Форлан комотно може да игра ко втор напаѓач во оваа екипа и пак да дава голови или да мести, сеедно, не ми е битна мене статистиката на играчот битни ми се бројките на семафорот.
Ако се однесуваше на мојот пост, тогаш ја напишав дека може да игра како втор напаѓач, и добар е и таму. Проблем е што имав впечаток дека се зема за на крило да игра, пошо нели лепотанов бараше крилни напаѓачи да му донесат. Сеа може си правел тим Бранка за да се игра со двајца напред па Форлан и Зарате да се планирани за таа улога во двојката напред, ама тоа би било несериозно така да не верувам. А богами ни фали ширина во играта и тоа ни фали посебно во Европа, каде нашиве статичари во средина ги затвора еден играч.

А ако не се однесуваше на мојот пост онда......... што правиш? добар си ? :D

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Дали ќе има пренос на телма? Пошто проверив кај нивната страница, кја ТВ Програмата уште не им беше апдејтувана за ова недела, што ќе емитуват.

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
кога веќе нашата репрезентација го одби, зошто ние да не си го земеме. Човекот е мотиватор ко Мурињо. Човекот ке направи сите прес-конференции да ги чекаме со нетрпение. Човекот има повеќе титули од ниедната на гасп. човекот е тренер на сите тренери... Човекот е

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Повикан е и Киву.

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 77 Sulley Muntari;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Kajgana Shop

На врв Bottom