Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
sega gledas povikani 6 igraci od sredina, utre ke bidat 5, ke falat kutinjo i alvarez, a zaneti ke igra na sredina kako i sekogas.

Sekogas mora da mu najdat mesto na govedovo, interesno ke bide dali ako veke koga nema da mozat da go pikat vo sredina ili nazad, ke go igraat napred, mislam deka ke go igraat kako levo krilo. Den koga se otkazuvam od fudbalot ke bide toa.
Занети го нарекуваш говедо или така ми се чини ? Ако сум во право,припази малце и имај почит спрема легендата(срамота за тебе не за друго),ако се однесува за друг играч не ми замерувај на постов!
--- надополнето: Sep 20, 2011 2:24 AM ---
za kambi ne sum protiv da igra, zatoa sto ako ne igra formata nikogas nema da si ja vrati, a za zaneti, mislam deka cela makedonija veke znae sto mislam :)
Еве зошто мислам дека збориш за Занети!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.309
Вечер ќе дознаеме дали Гасперсон ќе си оди од Интер,за негов наследник Делио Роси!

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ја ги пишав 2 после долго време , така да ќе навивам за Гасперини :(:( јебига

Член од
20 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
5
Е ако не тепаме со Новара не гледам начин како би останал ванаби тренерот Гасперини на клупа.Не знам само што не му беше јасно кога цел стадион му свиреше за измената од “тактичка природа“ за зајакнат среден ред Мунтари-Форлан..и се надевам вечер ке добие шанса Зарате,мрдна играта малце кога влезе со Рома...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.974
Поени од реакции
16.355
Tри победи во низа ќе има Гасперини, ќе спаси газ, ќе остани до Јануари, ќе го упропасти до тогаш Интер (веќе почна..), а после тоа Морати и стручњакот за трансфери Бранка ќе донесат уште еден тренер кој ќе не води помалце од 6 месеци, и се така во круг ќе се врти прасето на ражен.:) (хепи фемили..)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Вечер мислам дека би требало конечно да победиме..ваквки такви онакви за Новара и Докузовски да ни е тренер само победа доаѓа во предвид....очекувам повторно Гасперини да се изглпупира со 3-5-2 формација но овој пат ќе играат Пацини и Форлан напред па по трсните ќе роварат Нагатомо и Џонатан.....па ако не успеат да победат на овој натпревар нека се гони Гасперсон и мене Морати нека ме ангажира за тренер бидејќи подебилна формација од оваа на Гасперсон неможи да извадам на теренот..

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.309
Нека ме ангажира Морати за беспари ќе го Водам Интер кон успеси :pos::D

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Уште повешќе што му ја усложува работата на Гасперини е тоа што следуваат три гостувања на Интер по низа(Новара, Болоња и ЦСКА Москва).
А еве ви формациите за вечер.
800dv.jpg

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Аман бе овој човек што прави со тимот,го упропастува до нема каде,3-5-2 ??? незнам како не го избрка Морати веќе,катастрофа од тренер,јас да застанам на клупата подобра формација ке направам од него.
--- надополнето: Sep 20, 2011 12:52 PM ---
Баш и со стариот зборам сеа,вика оваа формација е стара колку и јас,формацијава не се игра од 93 па наваму.3-5-2/3-4-3 катастрофа со овкави играчи на секој ке му текне дека треба да игра 4-2-1-3 со крила Зарате и Форлан и Пацини центарлно,али тоа е тоа со овој тренер ни Маџари Солидарност нема да го тепаме.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
За тие што прашуваа за фан клубот, и официјално е регистиран во Милано, сите членови се регистрирани исто така. На фб има соопштение, прочитајте го, се е објаснето таму за понатамошните активности, ако има некој прашање, може да ми пише мене порака.

И тренерот(или претседателот) на Новара изјавил: Интер не се во криза

:pos:
Почнаа да се зезаат со нас, во превод изјавава: Интер не се во криза, толку знаат :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom