Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Затоа пишав дека Морати собра многу искуство годиниве, не го споредувајте периодот во кој можеше да се прави што сака, со овој. Сега се други услови и се прилагодуваме.
I hope so :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.416
Поени од реакции
114.000
Sea vidov igrame vo nedela vo 20:45, ovaa utakmica mora da ja dobieme bez razlika sto e nezgodno gostuvanje (Palermo), za pocetok na sezonata so pobeda. Veke 4 godini po red pocnuvame so remi redno e so pobeda go go pocneme prvenstvoto. Forlan moze komotno da go igra 90 minuti, nema pravo na nastap vo sreda protiv Trabzon, a i Palermo bajagi e desetkuvan ovaa godina, od trener pa do igraci.
P.s. Izvinete za latinicata, go formatirav kompjuterot i neam instalirano mkd font. :)

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Епа слаба асистенција на Весли со Финска .
Човеков е злато у пм
ВАУУУ :vozbud: а ги знаел и финтите на кварезма, хехе, ги покажа против сан марино. тоа е нашиот кренг, колку ми е сега мило што го задржавме, за него мноогуу потешко би нашле замена. Морати ,не се глупирај и чувај го столбот на овој тим. форза Весли

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Немав време вчера за преведување, Марко Ван Бастен изјави дека Снајдер е најдобриот играч на сите времиња во Холандскиот среден ред.
На оние кои малку ја знаат историјата на Холандската репрезентација јасно им е каков комплимент е ова...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.416
Поени од реакции
114.000
Ja ova od tebe go slusam Iosono, ali cim Basten go izjavil ova, mozete i samite da zamislite kakov igrac imame vo ekipata...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Pazzini постигна добар гол за италија. греота е и таму што седи на клупа, машина едноставно

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не, така може да ми снема пари за играње :)
--- надополнето: Sep 6, 2011 9:11 PM ---
Интересна работа со оваа формација е што Нагатомо и Маикон никогаш не би одиграле заедно од прва минута, пошто за Занети секогаш има место :) Ја нема веќе онаа опција: Занети го ставаш во средина, ако ни снема лев бек го тураш таму. Сега мора да игра лево или клупа....

Kajgana Shop

На врв Bottom