I hope soЗатоа пишав дека Морати собра многу искуство годиниве, не го споредувајте периодот во кој можеше да се прави што сака, со овој. Сега се други услови и се прилагодуваме.
ВАУУУ а ги знаел и финтите на кварезма, хехе, ги покажа против сан марино. тоа е нашиот кренг, колку ми е сега мило што го задржавме, за него мноогуу потешко би нашле замена. Морати ,не се глупирај и чувај го столбот на овој тим. форза ВеслиЕпа слаба асистенција на Весли со Финска .
Човеков е злато у пм
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=32607Ja ova od tebe go slusam Iosono, ali cim Basten go izjavil ova, mozete i samite da zamislite kakov igrac imame vo ekipata...
Лацио ту скор фирст гоал, лацио ту скор секонд гоал... се додека не влезеИосоно кажи уште некој тип бе брааааат в
ИлиЛацио ту скор фирст гоал, лацио ту скор секонд гоал... се додека не влезе
БобиМКД напиша:Клосе ту скор фирст гоал, Клосе ту скор секонд гоал, се додека не даде гол
Не, така може да ми снема пари за играње
Интересна работа со оваа формација е што Нагатомо и Маикон никогаш не би одиграле заедно од прва минута, пошто за Занети секогаш има место Ја нема веќе онаа опција: Занети го ставаш во средина, ако ни снема лев бек го тураш таму. Сега мора да игра лево или клупа....
Во оваа формација многу ќе биде битно колку Зарате и Форлан ќе помагаат во средина, ако се направи таму фејл, сме го јаделе.