Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не, ама сероизно: ги поминуваме групните фази во ЛШ и ни се паѓа Барса, каде да бегаме? Има некој тука викендичка некаде далеку од луѓе и струја и free wi-fi?

Sempre caro mi fu quest'ermo colle,
E questa siepe, che da tanta parte
Dell'ultimo orizzonte il guardo esclude.
Ma sedendo e mirando, interminati
Spazi di là da quella, e sovrumani
Silenzi, e profondissima quiete
Io nel pensier mi fingo; ove per poco
Il cor non si spaura. E come il vento
Odo stormir tra queste piante, io quello
Infinito silenzio a questa voce
Vo comparando: e mi sovvien l'eterno,
E le morte stagioni, e la presente
E viva, e il suon di lei. Cosi tra questa
Immensita s'annega il pensier mio:
E il naufragar m'è dolce in questo mare.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Работава е трансфери,трансфери а нема ништо конкретно.Оооооо, да бе ќе заборавев па што бараме трансфери кога си купивме играчи.Дојдоа Алварез,Џонатан,Поли и Форлан се на пат,а ги дадовме Ето,а ги позајмивме Пандев и Марига.Еден тренер си замина дојдоа двајца Гзперини и помошник Јурич.
Ако не грешам играч плус имаме и тренер плус.Кој е како нас!Напред Интер!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.354
Работава е трансфери,трансфери а нема ништо конкретно.Оооооо, да бе ќе заборавев па што бараме трансфери кога си купивме играчи.Дојдоа Алварез,Џонатан,Поли и Форлан се на пат,а ги дадовме Ето,а ги позајмивме Пандев и Марига.Еден тренер си замина дојдоа двајца Гзперини и помошник Јурич.
Ако не грешам играч плус имаме и тренер плус.Кој е како нас!Напред Интер!
За Марига сите бевте да се продаде, а сега ќе ви недостига.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам кои се поочајни , ние или Арсенал хххх
Тука сме некаде со нив.....(П.С. Тие барем Удинезе го нашлакаа во два натпревари а ние прашање е дали дома ќе ги победиме, а нагости ќе му извадиме нерешено::kesa::)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.354
Ти ова сериозно пријателе?
Озбилен сум пријателе за Марига имам многу виско мислење како играч одлично си ја врши работата во деванзифа само незнам колку имате заприметено дека кај него течко се поминува.
Фан сум на таквите играчи. :)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ако добро се сеќавам пред неколку години кога играа Јувентус-Лацио,Пандев даде маестрален гол кога цела одбрана и буфон ги направи буквално мајмуни.Тогаш ако не се лажам Пандев беше откупен од Лацио или беше во косопственост со Удинезе(ако грешам Син,Иосоно или некој дрг ќе ме поправат).
Тогаш Дон Фабио Капели изјави дека не му е првпат на Интер да дава квалитетни играчи на други клубови.Кога ќе ми текне на Карлос,Пирло и Сеедорф си викам застана не се сеќавај на Грешко,Факинг Пјетро,Симиќ и др.
Се плашам дека историјата се повторува.Па кога ќе ми текне на Закерони и Тардели тренери на Интер......си викам доста е,не чепкај низ историјата на Интер!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Ако добро се сеќавам пред неколку години кога играа Јувентус-Лацио,Пандев даде маестрален гол кога цела одбрана и буфон ги направи буквално мајмуни.Тогаш ако не се лажам Пандев беше откупен од Лацио или беше во косопственост со Удинезе(ако грешам Син,Иосоно или некој дрг ќе ме поправат).
Тогаш Дон Фабио Капели изјави дека не му е првпат на Интер да дава квалитетни играчи на други клубови.Кога ќе ми текне на Карлос,Пирло и Сеедорф си викам застана не се сеќавај на Грешко,Факинг Пјетро,Симиќ и др.
Се плашам дека историјата се повторува.Па кога ќе ми текне на Закерони и Тардели тренери на Интер......си викам доста е,не чепкај низ историјата на Интер!
Eпа доволно ти е на тоа да ти текни, и да не се умараш како тоа Форлан ни е најголемо засилување ова лето...и дека тимот отишол во неповрат, имало бетер моменти од овој што не снајде сега.
Форлан за Калон и остала багра што играше во Интер е измислен.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Eпа доволно ти е на тоа да ти текни, и да не се умараш како тоа Форлан ни е најголемо засилување ова лето...и дека тимот отишол во неповрат, имало бетер моменти од овој што не снајде сега.
Форлан за Калон е кока кола!Напишав еден пост пред некој ден ме мрзи да го барам.Сакам да кажам ишала и сакам да грешам со трансфериве и да имаме фантастична сезона,на сите ќе им се извинам почнувајќи од Јурич!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Калон е сличен случај како Пандев Интер го купи на 17 год потоа го врати.
Само не заборавај Интер тогаш во нападот Виери,Рекоба,Круз,Мартинс,Креспо.Адриано,Хакан Шукур:icon_mrgr:(сличен случај како Форлан на 29-30 години дојде растураше за Турција и Галатасарај тогаш во Интер дупка)
Ваков тежок финансиски период Интер немал.

Повеќето навивачи на Интер сме не заради титулите туку заради некој играч јас на пример за Интер навивам заради Роналдо друг некој заради Адријано.
Ако Интер имаше трансвер политика како последните две години сигурно немаше повеќето да бидеме навивачи на Интер.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Калон е сличен случај како Пандев Интер го купи на 17 год потоа го врати.
Само не заборавај Интер тогаш во нападот Виери,Рекоба,Круз,Мартинс,Креспо.Адриано,Хакан Шукур:icon_mrgr:
Ваков тежок финансиски период Интер немал.

Повеќето навивачи на Интер сме не заради титулите туку заради некој играч јас на пример за Интер навивам заради Роналдо друг некој заради Адријано.
Ако Интер имаше трансвер политика како последните две години во минатите години сигурно немаше повеќето да бидеме навивачи на Интер.
Toa e клучното, дека финански тежок период сме немале.
Сеа проблемот е дека се навикнавме во последните години да освојуваме титули, и чудно е кога сме на некоја друга позиција од првата..а пред тоа знаеме дека и не бевме поарни .

Kajgana Shop

На врв Bottom