Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.767
Платата на Пандев си ја плаќаат 50-50 Интер и Наполи нема никаква сума за рента.
Ако има таква таа ќе е вклучена во идниот трансвер на пример на крајот од сезона да го откупат Пандев за 7 мил во кои се одбиват 1,5 за изнајмувањето.Еве за Поли Интер плаќа 1 мил за изнајмување но има клаузула да го откупат за 6 на крај на сезона.Значи рената има кога има клаузула за откуп.
Линкче нешто...?

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.354
Денес прочитав дека Поли ги поминал медицинските тестови, а утре ќе биде презентиран како играч на Интер.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Играчот на Интер, Весли Снајдер, повторно се најде на радарот на Роман Абрамович.
Тој беше многу блиску до трансфер во Манчестер Јунајтед, а ги одби Манчестер Сити. Сега, лесно би можел да биде играч на Челси.
Како што пренесуваат медиумите, Абрамович нема да успее да го добие Лука Модриќ, па затоа ќе испрати понуда до Интер за Снајдер.
Интер од Челси бара 27.5 милиони фунти и плус Малуда.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Проблемот е што некои од нас навивачи на Интер не може уште да прифатиме дека Интер станува просек тоа е реалноста како падот на Лацио на времето.Имаме тренер просек играчи купуваме како што купуват Бешикташ или Спартак Москва.
Ќе помине време ќе прифатиме.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Ajде Ајде не се замарајте веке...Гледајте прво коло Интер - Палермо - тандемот на Интер ( IL PRINCIPE - MILITO - GLADIATOR - FORLAN).

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Ного јак тандем шо да ти расправам.
Немора да ми расправаш....од такви скептици ко теве ми е преку .!.
--- надополнето: Aug 28, 2011 4:39 PM ---
Уште еден факт дека Гаспрерини мора да ја мења формацијата 3-4-3.
4 утакмици (Ман Сити, Милан, Олимпиакос, Киево) 10 гола примени. Да беше сега Гасперини тренер во Англија ке беше многу критикува низ медиумите

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Немора да ми расправаш....од такви скептици ко теве ми е преку .!.
--- надополнето: Aug 28, 2011 4:39 PM ---
Уште еден факт дека Гаспрерини мора да ја мења формацијата 3-4-3.
4 утакмици (Ман Сити, Милан, Олимпиакос, Киево) 10 гола примени. Да беше сега Гасперини тренер во Англија ке беше многу критикува низ медиумите
Ние чекаме да почни сезоната, да примиме 10 гола во 4 утакмици, па после да го критикуваме, и накај декември-јануари да му ја удариме клоцата, а првенството да биди заминато у курац..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.767
Прочитав едно мислење дека 3-4-3 е многу скапа формација, во смисла на тоа дека треба да има квалитетни напаѓачи на клупа за ротирање и евентуални повреди. Нешто што Интер фактички го нема.

Со скоро непроменети играчи во одбрана од времето на Мурињо, кога истата функционираше одлично, незнам чуму им се нови формации. Ние имаме материјал за 4-ка позади и не гледам што е проблемот...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
.... 10 страни прочитав и ситуацијава моментална е....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Денеска Арсенал, утре Интер...
Потполно исто размислување имам со тебе и ми го зеде текстот...баш би сакал на некој натпревар да не разнесат 5,6 гола од почетокот на сезонава и да му ја видам фацата на Морати и Бранка на трибини....

Kajgana Shop

На врв Bottom