Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.684
- Поени од реакции
- 7.354
Тоа ми беше муабетот енизвесност за трансферите кој ќе дојде.Не треба неизвесност, трансфери требаат...![]()
Тоа ми беше муабетот енизвесност за трансферите кој ќе дојде.Не треба неизвесност, трансфери требаат...![]()
Знам друже, заебанцијаТоа ми беше муабетот енизвесност за трансферите кој ќе дојде.
За Марига сите бевте да се продаде, а сега ќе ви недостига.Работава е трансфери,трансфери а нема ништо конкретно.Оооооо, да бе ќе заборавев па што бараме трансфери кога си купивме играчи.Дојдоа Алварез,Џонатан,Поли и Форлан се на пат,а ги дадовме Ето,а ги позајмивме Пандев и Марига.Еден тренер си замина дојдоа двајца Гзперини и помошник Јурич.
Ако не грешам играч плус имаме и тренер плус.Кој е како нас!Напред Интер!
Ти ова сериозно пријателе?За Марига сите бевте да се продаде, а сега ќе ви недостига.
Тука сме некаде со нив.....(П.С. Тие барем Удинезе го нашлакаа во два натпревари а ние прашање е дали дома ќе ги победиме, а нагости ќе му извадиме нерешено::kesa:Не знам кои се поочајни , ние или Арсенал хххх
Озбилен сум пријателе за Марига имам многу виско мислење како играч одлично си ја врши работата во деванзифа само незнам колку имате заприметено дека кај него течко се поминува.Ти ова сериозно пријателе?
Eпа доволно ти е на тоа да ти текни, и да не се умараш како тоа Форлан ни е најголемо засилување ова лето...и дека тимот отишол во неповрат, имало бетер моменти од овој што не снајде сега.Ако добро се сеќавам пред неколку години кога играа Јувентус-Лацио,Пандев даде маестрален гол кога цела одбрана и буфон ги направи буквално мајмуни.Тогаш ако не се лажам Пандев беше откупен од Лацио или беше во косопственост со Удинезе(ако грешам Син,Иосоно или некој дрг ќе ме поправат).
Тогаш Дон Фабио Капели изјави дека не му е првпат на Интер да дава квалитетни играчи на други клубови.Кога ќе ми текне на Карлос,Пирло и Сеедорф си викам застана не се сеќавај на Грешко,Факинг Пјетро,Симиќ и др.
Се плашам дека историјата се повторува.Па кога ќе ми текне на Закерони и Тардели тренери на Интер......си викам доста е,не чепкај низ историјата на Интер!
Форлан за Калон е кока кола!Напишав еден пост пред некој ден ме мрзи да го барам.Сакам да кажам ишала и сакам да грешам со трансфериве и да имаме фантастична сезона,на сите ќе им се извинам почнувајќи од Јурич!Eпа доволно ти е на тоа да ти текни, и да не се умараш како тоа Форлан ни е најголемо засилување ова лето...и дека тимот отишол во неповрат, имало бетер моменти од овој што не снајде сега.
Форлан за Калон и остала багра што играше во Интер е измислен.
Калон е сличен случај како Пандев Интер го купи на 17 год потоа го врати.Eпа доволно ти е на тоа да ти текни, и да не се умараш како тоа Форлан ни е најголемо засилување ова лето...и дека тимот отишол во неповрат, имало бетер моменти од овој што не снајде сега.
Форлан за Калон и остала багра што играше во Интер е измислен.
Toa e клучното, дека финански тежок период сме немале.Калон е сличен случај како Пандев Интер го купи на 17 год потоа го врати.
Само не заборавај Интер тогаш во нападот Виери,Рекоба,Круз,Мартинс,Креспо.Адриано,Хакан Шукур
Ваков тежок финансиски период Интер немал.
Повеќето навивачи на Интер сме не заради титулите туку заради некој играч јас на пример за Интер навивам заради Роналдо друг некој заради Адријано.
Ако Интер имаше трансвер политика како последните две години во минатите години сигурно немаше повеќето да бидеме навивачи на Интер.