Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Аслани ништо нема покажано од кога дојде. Со ништо нема покажано дека е дораснат за клуб како Интер. Уште во јануари на позајмица и во јуни вратата.

Не може со ист тим две години без освежување. Само Зиелински е засилување сезонава. Фалат многу работи, не сум оптимист.

Џонтра, не јади бурек сега, ок? :cautious:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.166
Поени од реакции
12.961
Пичицата инзагизмо гугна нешто после вчерашниот дебакл?
Не начекав ништо на нет...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.655
Barela aut za udinese, zvezda i torino.
Совршено се поклопува коментаров со твојот аватар, бог нека ни е на помош со оглед на формата и лудувањата на Инзаги. Ќе се пука од моја страна ако не тепаме, аукурац.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.851
Поени од реакции
23.203
Место 0-2 со три промашени зицери, сега 1-1 од буквално два пати поминување на половина на Удинезе.
Многу лесно примаме голови сезонава. Вака тешко до титула.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.166
Поени од реакции
12.961
Оваа глупердва црна не е лошо да ја истоварст негде у јануари ако има уште некој кој би дал пари.Убава сума се спомнуваше летоска.

А и капитенов у каков offline моуд е у пм...
Како му ја покачија платата така магично заборави фудбал да игра.
дно.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Не се ни пола од тоа што беа лани , ни во транзиција , нит завршница а за одбрана не ми се ни збори .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.655
Бисек втора текма стартер, втора текма ради него примаме гол. Ти бе циган еден што се замислуваш дека си у тимов бе, Занети? Земал у прво ми се уфрла како напаѓач и не се враќа назад, у два-три наврати го фатив Инзаги како му се дере, а овој останува напред и си трчка. Не ти е ова Архус или од кај и да дое, племе ли ти ебам твое ќумуресто.

Добро игравме денес и требаше 10 гола да дадеме, ама ич не ми се свиѓа што примаме многу голови. Удинезе беа дното денес и ни дадоа 2 гола, мизерија. Земи сеа 20 гола дај им на Ѕвезда и тепај рутински.

Kajgana Shop

На врв Bottom