Фан Клуб: Интер

Аслани ништо нема покажано од кога дојде. Со ништо нема покажано дека е дораснат за клуб како Интер. Уште во јануари на позајмица и во јуни вратата.

Не може со ист тим две години без освежување. Само Зиелински е засилување сезонава. Фалат многу работи, не сум оптимист.

Џонтра, не јади бурек сега, ок? :cautious:

Пичицата инзагизмо гугна нешто после вчерашниот дебакл?
Не начекав ништо на нет...

Barela aut za udinese, zvezda i torino.
Совршено се поклопува коментаров со твојот аватар, бог нека ни е на помош со оглед на формата и лудувањата на Инзаги. Ќе се пука од моја страна ако не тепаме, аукурац.

Место 0-2 со три промашени зицери, сега 1-1 од буквално два пати поминување на половина на Удинезе.
Многу лесно примаме голови сезонава. Вака тешко до титула.

Оваа глупердва црна не е лошо да ја истоварст негде у јануари ако има уште некој кој би дал пари.Убава сума се спомнуваше летоска.

А и капитенов у каков offline моуд е у пм...
Како му ја покачија платата така магично заборави фудбал да игра.
дно.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Не се ни пола од тоа што беа лани , ни во транзиција , нит завршница а за одбрана не ми се ни збори .

Бисек втора текма стартер, втора текма ради него примаме гол. Ти бе циган еден што се замислуваш дека си у тимов бе, Занети? Земал у прво ми се уфрла како напаѓач и не се враќа назад, у два-три наврати го фатив Инзаги како му се дере, а овој останува напред и си трчка. Не ти е ова Архус или од кај и да дое, племе ли ти ебам твое ќумуресто.

Добро игравме денес и требаше 10 гола да дадеме, ама ич не ми се свиѓа што примаме многу голови. Удинезе беа дното денес и ни дадоа 2 гола, мизерија. Земи сеа 20 гола дај им на Ѕвезда и тепај рутински.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom