Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не знам дали има подолу од ова. Единица мерка за дно.
Квазрадо нов играч на Интер. :pos:
Во каков превртен свет живееме значи ова е надреално. Еве колку брзо ми стигна демантот а воедно се оствари и мојата ноќна мора. СИДА би фатил само да не го гледам ова гомно во дрес на Интер.

Не гледам друго решение освен да направам милијарда евра и да ги купам, морам да се фатам за работа. Не се трпи ова веќе.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Сите очекувавме пад од лето во лето, мислам дека во ова лето забрзаа со падот.

Немаме прв голман, втор исто така, трет ке земат од младинци. Потпишан некој Ди Џенаро кој знае за кој голман го планираат.
Шпиц фали уште еден, двајца ако не го рачунаме Кореа.
Фали уште еден играч за позицијата на Брозовиќ.

Јасна е политиката на клубот, ако може да се упеца на фрее некој трансфер океј, па догодина ќе вадат пари од негова продажба, за вложување, заборавете на тоа.
Ќе си крпиме секоја година со фрее трансфери и ќе им даваме по една година договор, па догодина иста шема ќе прават. Колку да има да се изгура сезоната.

Ужасно,ужасно, ужасно.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Го глеам оној Лазаро на тренинзи, па ете ти десен бек, каков таков остај го нека чека шанса кога и така ти е под договор и секако ти ќе му ја плаќаш платата коа ќе го дадеш на позајмица.
Квадрадо бе мртвиот, овој Инзаги класична пичка, на све вика да, на крај коа ќе го ногираат прв ќе плаче како зајак. Бара искусни играчи, форсираат титула со сила, и пак ќе се распаднат.
Голем кур искуството кај Квадрадо коа е гнасна пичка и се кладам дека нема да ја издржи цела сезона, гарант зимоска а може и нешто порано ќе бара раскин на договорот. Нема шанси да легне овој на екипава, премногу штета има направено кај фановите за да биде прифатен било како.

Па и Бонучи бе, размислуваат ли малце со тоа главите. Кај на куров ќе игра Бонучи кога е централен штопер а таму се Ачерби и Де Фрај. Бонучи ни тоа не може да го игра веќе од што е распаднат а не па странично случајно.

Лукаку смрдлето не поеба, Онана го шитнавме, 2 голмани абер немаме да купиме што побрзо, шпиц нема, средина нема. Супер продолжение на животот после финале ЛШ.

Тие па куртоните Курва Норд ќе протестираат против Квадрадо. ГООООООООООЛЕМО ЧУДО ќе протестираат против играч додека нашите сопственици те минираат веќе 2 години уназад ти ќе напишеш порака на чаршав против играч кој нема да трае многу на крај краева.
И Марота нека си ебе мајката у пичка ако не може да се снајде у вакви услови, не кур ми трупај испукани пушки у тимот.
Ако немаш пари да вложуваш барем не се јачај дека ќе освојуваш титули, ако битно ти е пари да праиш ондак не кур ми форсирај фосили него тоа скаутите нека работат малце и играј со младинци па шиткај ги после.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Скроз ги имаат испуштено конците, единствено рационално објаснување е дека Марота го дупи Жанг, му вика ако не даваш пари еве вака ќе играме па да видиме до кога ќе те трпат навивачите. Кинезот како што не разбира ништо ни од Интер ни од фудбал, можеби е најдобро Марота и Пјеро да почнат да го саботираат.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Икарди испадна светец за овој , башка на јуве тренинг денес навивачите скандирале против негово доаѓање :pos:

Какав цреп .

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.861
Поени од реакции
23.253
Цццц се да им ебам. Два дена немав прочитано ништо, се шокирав сега кога видов.
Ја фали го Марота како правел добри потези ама ова со Квадрадо комплетно ме разочара. Мислам ок, Квадрадо може да биде исто корисен ко Ачерби и многу веројатно дека ќе има исто минутажа како и Думфриз (ако не и повеќе) , ама едноставно мора да се гледаат и другите аспекти кога се потпишуваат вакви играчи. Не знам дали ова е одмазда за тоа што Јуве се обидува да го потпише Лукаку ама како и да е, овој потег е голем минус. Има право Џонтра, го имаш Лазаро обиди се со него место да носиш вакво теле. Од толку бе десни бекови/крила они Квадрадо???
Фараони е наше дете и сигурно ќе прифатеше да дели минути со Думфриз. Оној на Торино десниот бек истотака беше добар минатата сезона...
Имаше доста опции за да не биде баш Квадрадо ама очигледно кур ги заболе за мислењето на фановите.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.021
Поени од реакции
9.721
Мислам до сеа сфативте како функционираме на пазаров… Ни фалат напаѓач, двајца голмани и везњак, за тоа имаме едно 50М на располагање, секако дека Бепе ќе иде по некој слободен агент, а Квадрадо му дојде кец на десет. Го заболе него што мислиме ние фановите за Квадрадо ко човек. Еден гест кон навивачите, еден добар потег и се ќе му се прости, да не се лажеме. Џабе се палат Курва Норд ко млади мајмуни.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.235
Kvadrado bil licna i personalna zelba na Inzagi, bil fan na negovata igra i idealen za sistemot, taka da ne mu e tutnat radi reda deka ni treba zamena, nego bil negova zelba a kako takov e dostapen jer je sloboden, ko 1 na desetka mu doslo ova na Ausilio a i Bepe.
Medicinskite dogovoreni i transferov jedino navivacive da go prevrtat cel medicinski centar i nekako da propadne, a toa sekako nema da se desi.

Gi nabrkaa ko kucinja site sto vlegoa u konflikt so nego lanskata sezona, plus Perisic, za da sea go nosat Kvadrado, ova e golem disrespekt za klubot, igracite sto bile ili seuste se del tuka, i navivacite sekako, tuka Inzagi gubi mnogu vo ocite na onie najvatrenite vo Italija, a i opsto kaj sekoj koj normalno i racionalno razmisluva. Ovoj do vcera ni bese eden od najmorazenite neprijateli na teren, denes go nosis vo Inter, Ausilio koga veke glumese fakman pred Lukaku, i sega trebase da presece i samo da mu dade edno kratko Ne na Inzagi i ajt u kurac.
Еден гест кон навивачите, еден добар потег и се ќе му се прости, да не се лажеме. Џабе се палат Курва Норд ко млади мајмуни.
U nikoj slucaj, ne ti e ova Ibrahimovic baska, koj dobar poteg od star nomad koj igra bek i ke bide vo globala na klupa, ke bide edinstven igrac u nasa istorija koj ako dade gol, nula radost ke ima kaj mene, nema apsolutno nikakva osnova ovoj transfer da se opravda, bilo kako, golema greska pravime i se gazime samite sebe, za umren igrac patem. Ima drugi eftini resenija ili sto vika Mario, uste Lazaro ti e tuka, probaj go nego ko opcija ne ovoj, ne se samo Curva Nord inace vo prasanje, 99.9% od fan bazata niz internetov vrie, ne samo ultrasite.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.861
Поени од реакции
23.253
Ајдееее, сега Инзаги бил крив. Па нели он бил тренерот кој ќутел и играл со играчи какви ќе му донесат. Од каде сега он стана директор преку ноќ?
Сигурно му понудиле Владица Брдаровски, Егзон Бејтулаи и Квадрадо. Овој рекол дај Квадрадо и сега он крив.
После Беланова минатата сезона сигурно секој тренер би сакал некој поквалитетен а Квадрадо е квалитетен, тука нема збор.
Не може никако да помине ваков трансфер без Марота и Аусилио па колку сака нека му биде желба на Инзаги.
А особено што нели он е послушниот тренер а не бандит ко Конте.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.235
Ајдееее, сега Инзаги бил крив. Па нели он бил тренерот кој ќутел и играл со играчи какви ќе му донесат. Од каде сега он стана директор преку ноќ?
Сигурно му понудиле Владица Брдаровски, Егзон Бејтулаи и Квадрадо. Овој рекол дај Квадрадо и сега он крив.
После Беланова минатата сезона сигурно секој тренер би сакал некој поквалитетен а Квадрадо е квалитетен, тука нема збор.
Не може никако да помине ваков трансфер без Марота и Аусилио па колку сака нека му биде желба на Инзаги.
А особено што нели он е послушниот тренер а не бандит ко Конте.
A da ne se bunese nesto posebno posle fijaskata od merkata? Kao super e da imas takov trener neli, 2 godini po red ne osvojuvame golema titula se gordeeme so kupovi i plasman vo finale vo LS, da ti se naseram u navivackata satisfakcija.
Lani imavme mizerno merkato, shtama, nula pritisok kon upravata ednostavno toa e toa, vo Inter sum, ova mi e vrvot u karierata zasto da si stvaram dopolnitelni problemi, samiot Zhang ustvari si kaza sto najmnogu mu se svigalo kaj Inzagi, Zhang koj bukvalno pred oci ti go nisti klubot za koj navivas.

Ne bese toa kjutenkata za transferi, sigurno i Gosens bil zemen vo konsultacija so trenerot, kjutenkata bese za mizerijata od merkata i oslabnuvanjeto na timot, mene toa mi smeta tebe primer ti smeta ako e obratno, koga trenerot saka jak tim da ima, a mu serviraat se servira uzasot. Dobar spin u sekoj slucaj iako javna tajna bese deka Korea e negov igrac ama ete kjutel i za odredeni transferi. :)))

Daleku od toa deka ne bil involviran u transferi, ama da ti se naseram u involviranosta, Korea i Kvadrado :pos:, bolje i za toa da si kjutel koga veke e u nekoja svoja zen zona vo Inter i uziva vo ponudenite uslovi. Edniot eden od najgolemi flopovi, drugiov najmorazena pojava vo fudbalot za sekoj fan na Inter, bog da cuva.

Ne mi e jasno kako moze da ima fanovi na koi ova im e ok, do tolku li ste zatreskani u misterot.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.861
Поени од реакции
23.253
A da ne se bunese nesto posebno posle fijaskata od merkata? Kao super e da imas takov trener neli, 2 godini po red ne osvojuvame golema titula se gordeeme so kupovi i plasman vo finale vo LS, da ti se naseram u navivackata satisfakcija.
Lani imavme mizerno merkato, shtama, nula pritisok kon upravata ednostavno toa e toa, vo Inter sum, ova mi e vrvot u karierata zasto da si stvaram dopolnitelni problemi, samiot Zhang ustvari si kaza sto najmnogu mu se svigalo kaj Inzagi, Zhang koj bukvalno pred oci ti go nisti klubot za koj navivas.

Ne bese toa kjutenkata za transferi, sigurno i Gosens bil zemen vo konsultacija so trenerot, kjutenkata bese za mizerijata od merkata i oslabnuvanjeto na timot, mene toa mi smeta tebe primer ti smeta ako e obratno, koga trenerot saka jak tim da ima, a mu serviraat se servira uzasot. Dobar spin u sekoj slucaj iako javna tajna bese deka Korea e negov igrac ama ete kjutel i za odredeni transferi. :)))

Daleku od toa deka ne bil involviran u transferi, ama da ti se naseram u involviranosta, Korea i Kvadrado :pos:, bolje i za toa da si kjutel koga veke e u nekoja svoja zen zona vo Inter i uziva vo ponudenite uslovi. Edniot eden od najgolemi flopovi, drugiov najmorazena pojava vo fudbalot za sekoj fan na Inter, bog da cuva.

Ne mi e jasno kako moze da ima fanovi na koi ova im e ok, do tolku li ste zatreskani u misterot.
Што збориш бе ти? Каков спин? Кој рече дека е ок ова?
Првин пишуваш дека заради него Аусилио и Мората го донеле Квадрадо и дека избркале пола тим, па сега дека не се бунел после тоа фијаско од меркато?
Мене ми нема смисла ова што го збориш.
Не ти делува малце ко намерно да се пишува контра Инзаги во врска со овој трансфер? Не ми е јасно како до овој трансфер Инзаги беше една личност, а сега откако се деси ова со Квадрадо испадна полош од Конте према управа и според твоите последни два коментари испаѓа дека Аусилио и Мората не смеат да му писнат и уствари се негови курвички. Испаѓа сега дека овој им диктира што ќе купат и кои играчи ќе се избркаат. :facepalm:

И што ми глумиш тука навивачка сатисфакција бре? Навиваме и двајцата за тим кој место Шкриниар носи играч од данска суперлига за 7 мил. платени низ три сезони. Секако ќе сум задоволен од тренерот кој и со вакви играчи успева да го одржува Интер на мапата. Еве ти пратиш вести и си низ социјални мрежи па кажи ми дали Интер ужива моментално многу поголем рејтинг заради она изданието во финалето од ЛШ каде најдобриот тим беше издоминиран од екипа составен со двајца десни бекови во името на Дармијан и Думфриз.
Да се напомене и дека откако е дојден Инзаги од тимот си отидоа Хакими, Лукаку, Брозовиќ, Онана, Перишиќ, Шкриниар, Санчез, Видал, Хандановиќ..значи цел тим топ играчи му стопија и пак сме при врвот. Ако ова не ти е доволен доказ дека Инзаги е сосема солиден избор, не знам што повеќе да дискутираме на таа тема. Никој од топ 10-15 тренери нема да ти работи во тим каде е ваква ситуацијата. Инзаги е најмалиот проблем и нема потреба да се сере на секое за него, особено не за трансферов на Квадрадо.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.235
Spin e muabetot so kjutenkata, da, pisuvano e tuka i od mene deka kjuti ama toa e javna tajna i toa se odnesuva na ona sto se slucuva okolu nego sto licno nego voopsto ne mu odgovara i ne treba da mu odgovara, zasto na kraj koga ke go nogiraat zasto ocekuvanjata se da im donese Skudeto, ke sfati deka deka odredeni potezi koi gi prekjutel na kraj go kosthale megjudrugoto mnogu.

Tuka e spinot, ne se odnesuva toa za site transferi, se znaese deka Korea e negov igrac na primer, ne deka sve sto se nosi e bez negov amin, so toa sto poveketo igraci mu gi serviraat i dava soglasnost, za del insistira da se del od timot, ja nema slobodata na Konte ama pa ne deka i nema pravo na zbor tuka, toa nikoj nikade ne go negiral.

Inace ja prenesov toa sto izvestija mediumite denes, deka on go pobaral, ima smisla ko profil na igrac sve toa, nema smisla sto e Kvadrado, mene toa mi smeta, ne godini i slicno, tie ni se moznostite pusti sme toa poveke od jasno e mislam so ogled na toa u kakva nasoka se dvizi merkatoto nase veke treta godina, ama Kvadrado? Da ne odam so eden tajmlajn sto sve ni nastetil, pocnuvajki od nosenjeto na Aleksis i vleguvanjeto u cevanica na prijatelska koga go povredi pa nadalje, umreno kopile e toa ne smeese da go oblece ovoj dres realni da bideme, taka da razberi gi frustraciive, ova e igrac sto mislam bese broj 1 na hejt lista kaj nasa fan baza u zadnji nekolku godini.

p.s. Navivackata satisfakcija se odnesuva na site nas, ne na tebe konkretno. Od Inzagi sledna godina se ocekuva Skudeto, so vakvo merkato i izbori, a i odenje kontra fan bazata so Kvadrado ne se sozdavaat idealni uslovi za toa, sega za sega taka stojat rabotite, a pred nekoj mesec finale LS igravme.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.305
Поени од реакции
11.632
Само замислете каков вид на трансфери ќе имавме да не ногираше Порто во 1/8 финале :D
Квадрадо ќе ни се видеше Мбапе.

Kajgana Shop

На врв Bottom