Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.930
Еден офтопик, ај некој да ми даде совет за купување карти за дербито Интер - Милан у септември. Сајтови за карти, освен официјалниот и опции. Фала :)
Плати членарина у Армата и како член полесно ќе добиеш карти што кур.

Член од
31 март 2011
Мислења
112
Поени од реакции
609
Со курва норд се картите што се нудат? Пошо можно е да сме мешано друштво, фанови на милан и Интер, па чисто ме интересира дали само навивачки карти се пуштаат, или можеш да си земеш за друга трибина/секција.
Сиамо Нои кога вадиш имаш предност на карти на сите трибини што ќе бифат у слободна продажба. Ја обично одам на централна горе скоро кај гулабите, лани два пати бев една со Јуве 40е платив и една ЛШ со Милан платив 80е.
Автоматски споено мислење:

Плати членарина у Армата и како член полесно ќе добиеш карти што кур.
Ќе добие стапец, ќе треба да ги моли за карти едино што ќе добие ранече и знаменце.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Со курва норд се картите што се нудат? Пошо можно е да сме мешано друштво, фанови на милан и Интер, па чисто ме интересира дали само навивачки карти се пуштаат, или можеш да си земеш за друга трибина/секција.
Со членската картичка што ја добиваш од Армата (или друг официјален фан клуб на Интер) можеш да купиш макс 4 карти за било каде на стадионот кога ќе искочат картите у продажба.

Си бираш ред, секција каде сакаш односно каде има слободно место нели, 3д слика од столчето да си видиш каде седиш и како гледаш.

И многу е лесно, на секоја карта внесуваш податоци за човекот кој ќе влага со истата, ги добиваш на пдф фајл и после на влез ја скенираш само и на редарите им покажуваш лична карта или пасош за да потврдиш дека си ти тој чие име стои на картата.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Еден офтопик, ај некој да ми даде совет за купување карти за дербито Интер - Милан у септември. Сајтови за карти, освен официјалниот и опции. Фала :)

Viagogo.com

Три пута сум бил на Сан Сиро со карти од тамо, еднаш и на Дербито, сум немал проблем

Член од
14 април 2012
Мислења
32.567
Поени од реакции
66.228
Viagogo.com

Три пута сум бил на Сан Сиро со карти од тамо, еднаш и на Дербито, сум немал проблем
Кога ти стигнаа картите? Колку време пред утакмица? Од тоа што бајаги читав ривјуа за нив, зашто преку нив може да се најдат карти во Англија за дербиња, многу доцна или па воопшто не стигаат картите од кај нив, па потоа ги бркаш за поврат на пари. 500-600Е е карта за дерби преку нив. Преголем ризик ми е да се летнам во Англија, авион, воз, хотел, виза, без да ги имам картите во рака.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Кога ти стигнаа картите? Колку време пред утакмица? Од тоа што бајаги читав ривјуа за нив, зашто преку нив може да се најдат карти во Англија за дербиња, многу доцна или па воопшто не стигаат картите од кај нив, па потоа ги бркаш за поврат на пари. 500-600Е е карта за дерби преку нив. Преголем ризик ми е да се летнам во Англија, авион, воз, хотел, виза, без да ги имам картите во рака.

Одма ми ги пуштија на меил, не знам помалце од 24 часа.
Пдф документ со податоци. Го принташ и тоа е тоа, само препорачуваат да идеш ден порано или неколку саата барем да идеш на билетара со листето и да си подигнеш карта, дека може да те вратат од капија пред утакмица и да пропуштиш почеток на утакмица.

За дербито подигнав карта, со листетот влегов на капија без проблем ама беа послаби утакмице со Удинезе и Верона па немаше многу хаос

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Не ја знаеме целата приказна, дали воопшто имало нешто помеѓу Лукаку и Јувентус.

Засегс, јас ова го гледам само како причина да не се вложат средства од Онана.
Црнчињата од Арсенал и Лил коштаат и повеќе од Лукаку.
Тереми има над 30 а сигурно нема да дојде ефтино.

На крај ќе завршиме со Мората. 31 година, просечен играч кој ќе има ефект како Кореа.
А Лукаку за сите овие е Меси во најдобри години.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.021
Поени од реакции
9.721
Не ја знаеме целата приказна, дали воопшто имало нешто помеѓу Лукаку и Јувентус.

На крај ќе завршиме со Мората. 31 година, просечен играч кој ќе има ефект како Кореа.
Медиуми пишуваат дека преговарал до Јуве, вчера се јавил на Аусилио да му објасни зашто, ама не, ти најде друга поента у ова, викаш сигурно си измислуваат. :D 4 години по ред со него се ебаваат од менаџмент, го планираа цело меркато према него, кога ја наредија со Челзи, дебилов не им кревал и го немало никаде. Башка какво пиче е, ако му беше чист гзот до сеа на 10 медиуми и интервјуа ќе искочеше да ја каже вистината.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Друже у кој свет живееш ти бе да те прашам вака најискрено пошто долги години пишуваш немилосрдни глупости на темава?

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Таман дремка ме фати кога прочитав дека Квадрадо го потпишале и дремката ја снема.:pos:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.021
Поени од реакции
9.721
Хахахаахах значи се останува исто, истите два фан клуба ќе ги пцујат истите двајца играчи, само мењаат дресови. Перишич нема веќе да погледне утакмица на Интер, не па сториња да објавува.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Ја на Квадрадо не би му дал да го пипне дресот не па да го облече. Голем THUMBS DOWN за потписов со овој.

Kajgana Shop

На врв Bottom