A da ne se bunese nesto posebno posle fijaskata od merkata? Kao super e da imas takov trener neli, 2 godini po red ne osvojuvame golema titula se gordeeme so kupovi i plasman vo finale vo LS, da ti se naseram u navivackata satisfakcija.
Lani imavme mizerno merkato, shtama, nula pritisok kon upravata ednostavno toa e toa, vo Inter sum, ova mi e vrvot u karierata zasto da si stvaram dopolnitelni problemi, samiot Zhang ustvari si kaza sto najmnogu mu se svigalo kaj Inzagi, Zhang koj bukvalno pred oci ti go nisti klubot za koj navivas.
Ne bese toa kjutenkata za transferi, sigurno i Gosens bil zemen vo konsultacija so trenerot, kjutenkata bese za mizerijata od merkata i oslabnuvanjeto na timot, mene toa mi smeta tebe primer ti smeta ako e obratno, koga trenerot saka jak tim da ima, a mu serviraat se servira uzasot. Dobar spin u sekoj slucaj iako javna tajna bese deka Korea e negov igrac ama ete kjutel i za odredeni transferi.
))
Daleku od toa deka ne bil involviran u transferi, ama da ti se naseram u involviranosta, Korea i Kvadrado
, bolje i za toa da si kjutel koga veke e u nekoja svoja zen zona vo Inter i uziva vo ponudenite uslovi. Edniot eden od najgolemi flopovi, drugiov najmorazena pojava vo fudbalot za sekoj fan na Inter, bog da cuva.
Ne mi e jasno kako moze da ima fanovi na koi ova im e ok, do tolku li ste zatreskani u misterot.