Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.062
Да те потсетам дека и Кореа е играч на Инзаги, што го знае боље од самиот себе или?
Samo sto statusot koj Korea go imase u ligava sporedbeno so toj na SMS e razlika den i nokj. Korea nikad ne bese zemen za prvotimalski status, a broz koga go gubis sigurno ne treba da go menjas so igrac koj ne ni igra na taa pozicija nit pak e bolji od onie koi se del od inter i igraat tamu, a toa se barela i hakan.

Член од
18 март 2022
Мислења
268
Поени од реакции
935
An Incredible gaffe at the U21's EURO's : during the Italy award ceremony, a chorus of "Whoever doesn't jump is a Juventus hunchback" was broadcast from the loudspeakers.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.167
Ако веќе се даваат 40м за напаѓач, би го купил Хојлунд од Аталанта.
Детево ќе биди класа 99,9%. Мислам дека може да се изнајде начин со замени, рати...

Лукаку нека изнуди нова позајмица, барем толку му должи на Интер. Или некоја формула на 10 рати за сума не поголема од 20тина милиони.

Многу се ризикува со продажбата на Броз и Онана, ама да видиме како ќе заврши маркетот може ќе бидат соодветно заменети.

Да им го земеме Киеза на робијашиве ќе направиме страшна работа. Нека го жртвуваат Демфриз

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.798
Брозо ни бил стар, ама па лукаку ни е млад. Логиката на менаџментов...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.017
Поени од реакции
9.701
Брозо ни бил стар, ама па лукаку ни е млад. Логиката на менаџментов...
Ај најди ми те молам еден медиум кој баш ова го навел како причина за продавање на Брозович.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.297
Поени од реакции
11.597
Таман погодивме добар голман, го стопивме одма. Кој ќе биде заменава?
Малку од малку да имаа осет кинезиве, страшен тим ќе направевме. Империја.
Ноу комент.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.017
Поени од реакции
9.701
Која е причината тогаш?
Не не, ти ја кажуваш причината и го напаѓаш менаџментот, а тоа е само твоја претпоставка. Јас лично не мислам дека го шиткаат пошо е стар, туку сметаат дека е заменлив, објаснив што мислам пред некој пост.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Онана аут, Лукаку ин.
Што мислите?

60 милиони евра е понуда што не се одбива за голман.
Од друга страна ако не е Лукаку ќе биде некој просек како Мората, Имобиле или некој сличен умрен играч или непознаница како Ретеги.

Место Онана ваљда ќе брани Мамардашвили. Краткорочни решенија како Кејлор Навас, Лорис и Зомер истотака се спомнуваат.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.788
Поени од реакции
10.600
Онана аут, Лукаку ин.
Што мислите?

60 милиони евра е понуда што не се одбива за голман.
Од друга страна ако не е Лукаку ќе биде некој просек како Мората, Имобиле или некој сличен умрен играч или непознаница како Ретеги.

Место Онана ваљда ќе брани Мамардашвили. Краткорочни решенија како Кејлор Навас, Лорис и Зомер истотака се спомнуваат.
Исто како голф 5 тди!
За замена, цената е друга :)

Ја би одел на Хојлунд за 40вче, и петгодишен договор…. Како што е млад, у секој момент ќе можат да го искешираат, плус може и само подобар да станува..
Лукако и по толку сезони, уште е мачка во вреќа!
За кусурот од Онана, се наоѓа супер голман, и крај на приказната…

Ама па како инаку ќе биде интересно без сагата за Лукаку(?)

П.С. уствари пишав од што ми е досадно у моментов… мене ми е гајле ние Скамака да го фатиме..

Kajgana Shop

На врв Bottom