Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.432
Изгледа никој му нема кажано дека алкохол е забранет таму.
Samo sto statusot koj Korea go imase u ligava sporedbeno so toj na SMS e razlika den i nokj. Korea nikad ne bese zemen za prvotimalski status, a broz koga go gubis sigurno ne treba da go menjas so igrac koj ne ni igra na taa pozicija nit pak e bolji od onie koi se del od inter i igraat tamu, a toa se barela i hakan.Да те потсетам дека и Кореа е играч на Инзаги, што го знае боље од самиот себе или?
Ај најди ми те молам еден медиум кој баш ова го навел како причина за продавање на Брозович.Брозо ни бил стар, ама па лукаку ни е млад. Логиката на менаџментов...
Која е причината тогаш?Ај најди ми те молам еден медиум кој баш ова го навел како причина за продавање на Брозович.
Не не, ти ја кажуваш причината и го напаѓаш менаџментот, а тоа е само твоја претпоставка. Јас лично не мислам дека го шиткаат пошо е стар, туку сметаат дека е заменлив, објаснив што мислам пред некој пост.Која е причината тогаш?
Исто како голф 5 тди!Онана аут, Лукаку ин.
Што мислите?
60 милиони евра е понуда што не се одбива за голман.
Од друга страна ако не е Лукаку ќе биде некој просек како Мората, Имобиле или некој сличен умрен играч или непознаница како Ретеги.
Место Онана ваљда ќе брани Мамардашвили. Краткорочни решенија како Кејлор Навас, Лорис и Зомер истотака се спомнуваат.